News:

Koristeći Profile, Modify profile i Look and Layout možete promijeniti izgled foruma, odnosno izabrati neku drugu temu.

Main Menu

Januar 2013.

Started by bole, December 31, 2012, 08:30:56

Previous topic - Next topic

Nikola

Quote from: niksicki on January 15, 2013, 14:59:48
90% sto pane je snijeg,samo je jos uvijek masu vlazan i nije prejak intenzitet.Postoji li mogucnost da noces gledamo snijeg odje?  :120:
Cak i hladnija struja dolazi na 850mb,koja sad nije na 1500mnv vec i na 1200mnv,neobicno je da ona ne dolazi sa sjevera vec se probija duz centralne Bosne i juga Cg.Ocekujte zatrpavanje nocas i/ili sjutra.

Fraka

Kod madja ocigledno pada nesto u crstom agregatnom stanju jer kisomjer ne registruje, odnosno ne topi  :105:  :116:

Slavko_rasadnik

Quote from: sanjin on January 15, 2013, 15:01:03
Dobrodosao Slavko.   :47:
:47: bolje te (vas) nasao, snijeg pada opasno :) cujem da u Plavu ima blizu pola metra, ocekujem sto veci snijeg :)

milos555

Auu,kako krupno pada mokar snijeg! Temp. 2.7 C Inače,ovo nijesam očekivao prije četvrtka  :27:  :79:

Stefan600

Da, da.. U Podgorici sjeverni vjetar siba! Odakle ovo?
Umjerena kisa.
:45:
Evo ga po malo i iz istocnih pravaca vjetar..
Februar 2012. :)

sanjin

Niksicani, dajte neku sliku.  :116:

Nk

Grmi, sijeva presnijezilo... Sad pada cisti krupni snijeg

NK sve ce biti dobro

Sutjeska je naša dika, to je snaga pobjednika,
volimo vas mi smo s vama, vi ste radost Nikšićana!

Bura

Maloprije su dvije zasebne munje udarile u brda, jedna prvo u Hajnehaj, a druga u Šušanjsko brdo. Kiša nastavlja da jako pada...
Bolje gram nafake no kilo mozga.

Nk

kod mene vec obijeljelo po travi

Fraka

Njegusi 1.8.. Mogu mislit kakva je festa na Ivanova korita  :75:
Dako bude jedno 4 metra do subote  :11:

sanjin

Kako trpa na Vucju.... :29:

skener

Ocekivano u Nk, T je trenutno 2.4, a vec je presnijezilo i okrenulo na sjeverni vjetar..ako nastavi snijeg da pada, tamo slijedi yatrpavanje, a temp bi u narednih sat-dva mogla sici do nule

niksicki

Quote from: Nk on January 15, 2013, 15:12:25
kod mene vec obijeljelo po travi
:11: Ja sam trenutno kod Markove,ovamo jos uvijek se ne prima   :99:

sanjin

Mislim da ovo sa Kolasinom nesto nije u redu. Cijeli dan pise kisa a temp. oko nule.  :78:
Vjerovatno pogresno dekodira sinop. Tako se desavalo i sa PG kad pada jak snijeg.

Dado

dajte neku sliku sugradajani, evo i sanjin je trazio ja nemam s' cega bez s' calculatora  :120:

Nikola

Kako trpa u Kl 2.3RR/10min.

:116: niksicani dajte slike,pa da mjerite prve desetinu cm za par sati  :63:

Fraka

Dovoljno je pogledat web camere na bjelasicu... show totalni

NK sve ce biti dobro

Ovo je jedini nacin da otpirlike vidite intezitet, jer mi je kamera traktor,, doradjivao sam u photoshopu

Uploaded with ImageShack.us

Dado

Quote from: NK sve ce biti dobro on January 15, 2013, 15:20:08
Ovo je jedini nacin da otpirlike vidite intezitet, jer mi je kamera traktor,, doradjivao sam u photoshopu

Uploaded with ImageShack.us

svaka cast za trud   :45:

NK sve ce biti dobro

Nema na cemu... dragi sugradjani  :03:

Krivi

Evo konačno mi stigla struja.. Užasno vrijeme se i dalje nastavlja, jaka kiša, na momente i grad, grmljavina koja je dosta blizu, sve u svemu užas. Na Lisinju i Rumiji sniježi.

Au kakav pljusak poče!!
GGMU!

Nikola

milos555

Jedna aktuelna,mada slabo se vidi da pada,ali bice uskoro slika ako ovako nastavi...  :81:

sanjin

U Kolasinskom sinopu je sifra 97, ako sam dobro vidio  :78: a to je heavy thunderstorm.