News:

Koristeći Profile, Modify profile i Look and Layout možete promijeniti izgled foruma, odnosno izabrati neku drugu temu.

Main Menu

Januar 2013.

Started by bole, December 31, 2012, 08:30:56

Previous topic - Next topic

Fraka

Quote from: Nk on January 15, 2013, 14:23:49
od prije pola sata pada susnjezica iz minuta u minut sve vise snijeznih pahulja malo treba da presnijezi

:58:

Ma dal je moguce da u Kolasin onda pljusti kisa na 0 stepeni citavo vrijeme  :107: :107: :107:

Bura

U Baru kiša nastavlja jako da pada, a često naiđe i talas sa sitnim grádom. Često grmi i sijeva, a munje presijecaju nebo.  T 9.2°C .
Bolje gram nafake no kilo mozga.

Vasilije

novog snijega 18-20 cm, struja nestala pada nenormalno i nabija se dosta zato ga nema vise.

NK sve ce biti dobro

Odje malo prije samo sto ne presnjezi...nevjerovatno...umjerena kisa
Sutjeska je naša dika, to je snaga pobjednika,
volimo vas mi smo s vama, vi ste radost Nikšićana!

Fraka

Veliki pad T i kod Madja, sa 4.7 do 3.1.. bice usuo grad sigurno

skener

Postoji mogucnost da i u NK i CT presnijezi i to velika, a prosto ni ja ne mogu da vjerujem da je kisa u KOlasinu, ipak svi niyi predjeli u tom dijelu dryave dobijaju snijeg

Nikola

Grmi i svitka svake pola minuta,pljuskovi ne staju od jutros,slab do umjeren S.
Quote from: NK sve ce biti dobro on January 15, 2013, 14:29:55
Odje malo prije samo sto ne presnjezi...nevjerovatno...umjerena kisa
Kad nemamo sondazu da vidimo T po visini ali po modelima je oko 1c.

Krivi

Nemam struje od jutros. Kiša pada nevjerovatno konstantnim intezitetom, i ne prestaje već sedam-osam sati. Takođe, grmi dosta često. Sviđa mi situacija u NK.
GGMU!

albatros_mne

Cini li se meni, ili na prozor vidim da je vjetar u PG okrenuo na sjeverni i da pojacava??

Yeti

u Nk pada i dalje kisa,ajde Veljko daj malo ladnoooce...
Listen to me carefully,I shall say this only once

Dado

kako pada na Vucje  :104:

NK sve ce biti dobro

Eo sad bas dosta pahulja

Dado

malo fali da presnijezi skroz  :111:

Vasilije

Ovo sto se desava ne moze se opisat rijecima, na zice od struje ima ga 5cm u precniku i upravo mi je krak od bukve pao kraj kuce.

Kad ce prestat ovo?

Fraka

U Subotu Vasilije... nisi bas odabrao pravi trenutak da ides na kilometar ipo visine  :78: No valjda bude dobro.

Kod Madjonia 2.4, mora bit da mijesa i tamo  :116:

Dado

eo presnijezilo, padaju krpetine  :79:

Miloš

Spušta se snijeg nisko, padavine čine svoje. Do večeras će vrlo vjerovatno da presniježi svuda iznad 600mnv, izuzev u Pljevljima.

A u Beogradu 12°C, prema sondaži nulta izoterma je na oko 1700mnv. Pitam se odakle li se usisava sav taj topli vazduh.  :26:

Nikola

Na Zb i Kl danas je zatrpavanje.
Svitka i jako grmi,pljusti kisa,vjetar se smirio T 8.1c

niksicki

90% sto pane je snijeg,samo je jos uvijek masu vlazan i nije prejak intenzitet.Postoji li mogucnost da noces gledamo snijeg odje?  :120:

NK sve ce biti dobro

Znacvi Pljevlja mrka kapa....kao cesto u ovim situacijama

Slavko_rasadnik

Bijelo Polje u haosu! snijeg opasno pada!

sanjin

Dobrodosao Slavko.   :47: PG jaka grmljavina.

JovanK

mirko

Quote from: albatros_mne on January 15, 2013, 14:40:54
Cini li se meni, ili na prozor vidim da je vjetar u PG okrenuo na sjeverni i da pojacava??
Ne cini ti se, stvarno je sjever i u pojacanju, ovo nije predvidjeno ni u prognozi ni u modelima :78:

sanjin

Quote from: JovanK on January 15, 2013, 15:00:52
koja je tmp u pg?
Oko 8 stepeni. Na ovom linku imas automatske meteo stanice da pratis temp. na svakih 10 minuta. http://www.meteo.co.me/misc.php?text=74&sektor=1