News:

Koristeći Profile, Modify profile i Look and Layout možete promijeniti izgled foruma, odnosno izabrati neku drugu temu.

Main Menu

Januar 2013.

Started by bole, December 31, 2012, 08:30:56

Previous topic - Next topic

Fraka

Lijepo zagustio snijeg u Bg, bas fino pada bez vjetra... T -2.3

sanjin

Evo sad javise na TV da visine snijega na skijalistima:

Kolasin - 152 (podnozje)-242cm (vrh)
Zabljak - 155-270cm
Vucje - 150-240cm.

Djole

U loznici  bez padavina poslenjih 2 sata.Temperatura -3

Miloš

Umjeren snijeg u Beogradu, visina snijega 5cm. Temperatura -2.4°C, Tmax -1.5°C. Da osjetimo malo prave zime ovoga januara.  :79:

Fraka

Moglo bi se reci da je palo od 19h jos 1-2 cm sigurno. Tako da je sad oko 7 cm visina. Bilo bi super da dodje bar do 10  :03:

Miloš

Ne vjerujem da može do 10, jer već slabi, ali 7-8 će sigurno biti izmjereno sjutra ujutru. I dovoljno. Svakako bi se sve istopilo već u ponedjeljak.

Bura

U Baru baš hladno. Jak sjeveroistočnjak. T 5.1°C a subjektivni osjećaj 2°C.
Bolje gram nafake no kilo mozga.

petar

Ljudi jel mi mozte reci kad otprilike sjutra prestaje ovaj vjetar  :112:

Transmat

Quote from: petar on January 26, 2013, 23:24:59
Ljudi jel mi mozte reci kad otprilike sjutra prestaje ovaj vjetar  :112:

ja bih rekao najkasnije do 12 popodne..

Dusko

U Žircima (KL) večeras -90C, uz metar snijega :79: Juče ujutru (odnosno, već prekjuče) gore je osvanulo, u odnosu na kolašinskih 12cm, nevjerovatnih 53cm novog snijega :04: Struje nema :46:

bole

Mirna i tiha noca na forumu, a i napolju je vijetar utihnuo ....Po hmzCg  temp 3C, mada je kod mene ocito hladnije voda koja je u kolicima napolju dobro smrzla.....

Miloš

U Beogradu oblačno i hladno bijelo jutro. Palo je 7cm snijega, koliko sam otprilike i očekivao od ciklona Dušan.
T -2.5°C, Tmin -3.3°C.

U snijegu ćemo uživati još samo danas i to je to što se tiče ovog januara, već sjutra topionica.

SnowHunter

Rajski dan u planinama  :43: :43: :43:

Bjelasica:

Vučje:

Bura

Je li moguće da je već 4 dana u Herceg Novom potpuno mirno (bez vjetra) ili je anemometar u kvaru? Nešto ne mogu da povjerujem.
A AMS je u kvaru...
Bolje gram nafake no kilo mozga.

Krivi

Opet se pored mora detektuje nepostojeći vjetar. Vlaga je velika, daška vjetra nema.
GGMU!

Medo95

Разведрило се и температура опада, биће можда и јаког мраза ујутру.

Снег се отопио са асфалтних површина због претопле подлоге, док га на трави има око 10 центиметара.

Ведро и хладно, има и сасвим мало сумаглице, тренутно - 4.3 C.

Miloš

U Beogradu drugi za redom ledeni dan. Tmax danas -0.3°C.
Trenutno djelimično oblačno, -1.5°C, visina snijega 5cm.

Nikola

Quote from: Krivi on January 27, 2013, 18:46:34
Opet se pored mora detektuje nepostojeći vjetar. Vlaga je velika, daška vjetra nema.
Zato je i niska T,rijetko Bar nizi od HN.

U Dg jutros u 7:30 mjerio -5c.Trenutno hladno i tiho,T oko 2c

Miloš

Da, odavno se nije desilo da Bar bude punih 6°C hladniji od Herceg Novog.

Krivi, sve to što noću registruje AMS ispod 3m/s je u gradu tišina. Ali čim bi izašao malo na otvoreno, tamo od sportske hale pa do Željeznice, vidio bi da stvarno ima sasvim slabog vjetra.

Стенли

Svjeze fino.  Danilovgrad -0.7°C.

demijan

Krivi

Quote from: Miloš on January 27, 2013, 19:55:36

Krivi, sve to što noću registruje AMS ispod 3m/s je u gradu tišina. Ali čim bi izašao malo na otvoreno, tamo od sportske hale pa do Željeznice, vidio bi da stvarno ima sasvim slabog vjetra.

Da, u pravu si, prošetao sam pored mora i stvarno ima slabašnog vjetra. Međutim, pitam se, dokle se ova T može spuštat noćas?
GGMU!

bole

Podgorica Rogami T-1
Oblacno, nema ni daska vijetra :)

winter

Oblacno temp 2,6 po HMZCG ja mjerim 2 okruglo  :39:

SnowHunter

Jutros Berane ''šampion'' hladnoće: