News:

Omogućen je pristup forumu TAPATALK-om

Main Menu

I ciklus - komentari

Started by Admin, October 17, 2010, 21:43:46

Previous topic - Next topic

COJA

MAGICIAN

Lako se moze desiti da nas Tmax u ovom kolu malo i prevare! :76:

goga

ja sam valjda poslala ... ne snalazim se u porukama pa nigdje ne vidim jesam li poslala ili ne ... u outboxu je nema a ima ona od 26.10  :02:
Admine možeš provjeriti jesam li poslala ili nisam

Gabesz20

Quote from: goga on November 02, 2010, 21:39:51
ja sam valjda poslala ... ne snalazim se u porukama pa nigdje ne vidim jesam li poslala ili ne ... u outboxu je nema a ima ona od 26.10  :02:
Admine možeš provjeriti jesam li poslala ili nisam
Imas tamo ispod texta, ili ti ispod prozora gde pises text poruke, tamo imas save and copy to my outhbox, e na to klikni potvrdi da zelis da ti bude snimljeno u authbox, pa ces onda videti dali je poslano posto ce ti biti u outhboxu poruka.

goga

Gabesz20

goga

hahhha ziher nije ista kao prva ... naravno da nisam zapisala već lupila iz glave no otprilike to je to

baš sam smotana danas ... :07:

Fraka

Ja jos nisam poslao i bas mi je ovo kolo najteze.. ta 4 sigurna boda ne znace nista kad ce ih svi imat.. temp su veliki problem.. ne znam kako cu haha  :26:

Rade

Meni je milo kad vi na brzinu i bezveze sastavljate  :77:

Miloš

Poslah prognozu, najviše sam razmišljao oko Tmax za Pljevlja, sve ostalo sam ukupno sastavljao 10 minuta.
Sjutra ujutru ću da vidim ostale. Laku noć...  :39:

Transmat

Quote from: Miloš on November 02, 2010, 22:39:41
Poslah prognozu, najviše sam razmišljao oko Tmax za Pljevlja, sve ostalo sam ukupno sastavljao 10 minuta.
Sjutra ujutru ću da vidim ostale. Laku noć...  :39:
Ja još nisam poslao , ali sam sastavio...  još malo se premišljam i ja oko Pljevalja...

Vjestica

Tmax,pretesko..Ostalo laganica..

dikile

Poslao sam dobitnu kombinaciju 4 od 9   :05:. I ja sam se premisljao za Pljevlja kao i kolege. Videcemo bice interesantno.

Vjestica

Rizikovao sam mnogo na temperature,pa sta bude bice,idemoo  :114:

Rade

Mislim da će moja prognoza za PV bit ispod ostalih

Fraka

Fraka

Admin

Još 25 minuta. Prognozu je do sada poslao 31 takmičar.

Gabesz20

Poslao i ja...eto kao sto rekoh nece ovo biti bas lako kolo, ako se promasi onda cu malo sebe  :76: pa onda idemo dalje  :122:

Madjo

Quote from: Fraka on November 02, 2010, 23:16:39
Poslah... najteze kolo.

:32:  :67:
Najlakše  :110:

Samo se nadam da u prvom ciklusu potrefi jedno kolo sa padavinama.  :33:

Dejo

Pratio sam prognoze i "rezultate" od subote, današnji dan je nešto drugo, ne treba njemu puno verovati, mada otkriva neke stvari.

Srećno svima  :114:

Transmat

Ja sam poslao...

Mnogo sam taktizirao.. vidjećemo.

Po meni, ne tako jednostavan zadatak. Dobro me stavio na razmisljanje..

Admin

Prognoze se više razlikuju nego što sam očekivao. Naravno, ovo se odnosi samo na temperature.

Madjo

Quote from: Admin on November 02, 2010, 23:54:22
Prognoze se više razlikuju nego što sam očekivao. Naravno, ovo se odnosi samo na temperature.
:01: Čekamo zvanični izvještaj...

Transmat

Quote from: Admin on November 02, 2010, 23:54:22
Ja vjerujem da sam dosta pomogao da se prognoze razlikuju  :76:
Vidjećemo..
Biće interensantno u četvrtak..
Srećno svima.