News:

Koristeći Profile, Modify profile i Look and Layout možete promijeniti izgled foruma, odnosno izabrati neku drugu temu.

Main Menu

II ciklus - komentari

Started by Krivi, December 07, 2012, 15:31:52

Previous topic - Next topic

Bura

Poslao.  :60: Srećno svima prekosjutra...  :45:
Bolje gram nafake no kilo mozga.

goga

poslala i ja
sretna vam nova   :105:

Mađo

Admin

Do 22:30 prognozu je poslalo 20 takmičara.
AW kako je na Žabljaku? Možda bi stvarno mogao nešto da uradiš vezano za visinu sniježnog pokrivača.  :11:

Miloš

Meni su 12Z izlazi razriješili mnoge dileme, isplatilo se čekati ih. Šaljem u narednih pola sata. Jednu od temperatura sam odigrao uz dosta rizika, a druge dvije bez značajnijeg odstupanja od modela kojima vjerujem. Tmin je takođe zadala dosta glavobolje, snijeg i vjetar nešto lakši zadaci.

prenka

Poslao . Bice iznenadjenja sigurno ,tako da sam i ja malo rizikovao . srecno svima  :45:

Gabesz20

Poslato, bez mnogo razmisljanja...bice svakako drugcije nego kako smo zamisli :11:

Parametri najtezi  su jutarnji T-min, a i t-max za dva grada na severu.

demijan

preletio sam karte i poslao. za dobar četvrtak  :116:

Miloš

Mislim da sam oborio lični rekord kad je u pitanju razmišljanje oko prognoze. Ali nema to toliko veze sa težinom ovog kola, koliko sa činjenicom da odavno nisam bio ovako dokon u utorak, obično sam po cijeli dan na fakultetu i imam drugih obaveza.
Šaljem upravo... :72: Srečno svima!  :48:

Veljonk

AUTOMATSKA METEOROLOŠKA STANICA KLIČEVO , NIKŠIĆ

http://www.pljusak.com/klicevo/index.htm

Стенли

sale pn

Prvo da pozelim srecnu Novu Godinu svim clanovima ovog foruma. :116:

Ovoga puta sam najmanje bio u nedoumici oko sastavljanja prognoze, odnosno nisam mnogo razmisljao. Mozda je tako mnogo bolje. :08:
Puno srece svima.

Transmat

Quote from: Miloš on January 01, 2013, 23:20:44
Mislim da sam oborio lični rekord kad je u pitanju razmišljanje oko prognoze. Ali nema to toliko veze sa težinom ovog kola, koliko sa činjenicom da odavno nisam bio ovako dokon u utorak, obično sam po cijeli dan na fakultetu i imam drugih obaveza.
Šaljem upravo... :72: Srečno svima!  :48:
I ja sam oborio rekord.
Nikad krace nisam radio prognozu.
Pogledao kratko modele, bey neke obilne analize.
Iygubio sam volju nakon proslonedeljne neopreznosti i nedostatka sreće i gubitka onolikog vodstva koje sam strpljivo gradio.  Tako da sad samo opusteno..  :63:
Zao mi je sto ne traje prvenstvo 4 ciklusa..
Srećno svima.

Admin

Ne znam koliko si razmišljao o prognozi Transmate, ali je tako sastavljena da nije isključeno da te vrati u sami vrh. Dakle, riskantno, ali ne bez osnove.

CervantesRI

Sa malim zakašnjenjem svim forumašima želim puno zdravlja i sreće u Novoj 2013. godini! Naravno, sretno svim takmičarima i u ovom kolu!

prenka

Admine molim te da ispravis  Tmin za moju prognozu . Unaprijed Hvala 

Miloš

Pa eto, Transmat razmišljao par minuta, ja cijeli dan i na kraju dadosmo skoro iste prognoze. Samo nam se Tmin razlikuju, ja sam odigrao sa nešto manje rizika. Nisam ostavio prostora za vedrinu na Cetinju i Tmin tamo. Vidjećemo. Od takmičara koji su na vrhu, samo je Miha Cb dao dosta drugačiju prognozu. Ukoliko se ostvare temperature kao što je on prognozirao, praktično bi obezbijedio prvo mjesto kolo pred kraj.

Vasilije

Ja mislio da je nocas ponedeljak  :19: :19: :76:

Transmat

Quote from: Admin on January 02, 2013, 00:27:52
Ne znam koliko si razmišljao o prognozi Transmate, ali je tako sastavljena da nije isključeno da te vrati u sami vrh. Dakle, riskantno, ali ne bez osnove.
manje od 10 min. Pogledao modele, i temp zadnjih par dana.
Ništa izgubio sam volju nakon onih -2 :07:
Nisam ni gledao sad kako su odigrali ostali, nego odoh da spavam.

Dzoni

Vrlo slicne prognoze medju prvih 10-tak takmicara(sem Miha Cb), u globalu gledano prilicno sarenoliko sem za snijeg i padavine.

Jocko

Ja sam svoju poslao još oko 22h koliko me sećanje služi. Srećna nova 2013. svi takmičarima, sve najbolje u novoj godini!
Poredim sad prognoze i čini mi se da sam HN odigrao prenisko. Kolašin sam baš opleo u nebesa, ali mislim da ima osnova. Nisam bio nizak ni sa Pljevljama. Vidim da je za Tmin šarenilo, i iskreno ne vidim neki osnov za vrednosti ispod -5C... :78:

Sve u svemu ima šarenila, videćemo šta će biti u četvrtak.

goga

pretpostavljam greška ili AW loži da mu se otopi snijeg do 35 :14:

demijan

Cirius

Quote from: goga on January 02, 2013, 08:09:30
pretpostavljam greška ili AW loži da mu se otopi snijeg do 35 :14:

:120:    minus je zaboravljen,  bilo je - 8,7'C ....

Jocko

Trenutno 4.4C na Žabljaku te će se verovatno otopiti makar 3-4cm do večeras, ako ne i više.
Herceg Novi danas nije išao više od 14, trenutno 13.1C po AMS, Pljevlja -1.2C, a Kolašin 5.7C.
Odgovaralo bi mi da slično bude i sutra, jedino da u Pljevljama bude nešto viša temperatura.