News:

Koristeći Profile, Modify profile i Look and Layout možete promijeniti izgled foruma, odnosno izabrati neku drugu temu.

Main Menu

II ciklus - komentari

Started by Krivi, December 07, 2012, 15:31:52

Previous topic - Next topic

Cirius

Žabljak -2,3'C,  a Kolašejn -9,7'C,  u 13:00 h,  pri vedrom danu bez vjetra ....        :67:

Quote from: Miloš on December 13, 2012, 13:32:11 za Kolašin nemam komentara (u dva kola gdje se prognozirao ovaj grad imam ukupno -3 poena). Jednostavno je nemoguć za prognozu, velika nepoznanica za modele koja nikad neće biti riješena. :78:

Kolašin se i meni potvrdio kao ubjedljivo najgori grad za prognozu vremena.  Opet mi je utulio bod na Tmin,  postižući apsolutni rekord još u prvoj polovini decembra    :120:   (ovog ljeta je već odradio apsolutni Tmax rekord sa preko 37'C ...  da je tada bilo takmičenje,  znam ko bi odigrao ispod 35'C   :07: ),  sad mi je ambicija da uzmem samo jedan negativni na Tmax     :110:       

Boce

Pg već krenula sa padom temperature tako da će mi pobeći bod za samo 0.1°C (trebalo mi je 3.5°C)
A Kolašin prišao na -8.7°C tako da nije nemoguće i da tu izvisim za 0.1°C (treba mi -8.5°C)
Za sad sam na 6 bodova

Boce

Kolašin ima neverovatan skok na -6.4°C

Dejo

Prvi put ove godine, paran broj bodova u šestom kolu solidnih 6 bodova  :03:

Miloš

Pazi sad skok u Kolašinu na -6.4°C.  :104: Izbjegoh negativan bod.
Podgorica ostade na 3.4°C. Herceg Novi u stabilnom padu.
Ni ne ispade baš toliko loše na kraju, 6 bodova. Šteta za ovih pola stepena u PG, ali eto...

Transmat

ja na kraju 5 bodova. Eto ispade da mi je falilo samo još 0,4 za Kolašin. Da se ne izglupirah na T-min, bilo bi to odličnih 6 poena.
Kolašin u 15 h ne može porasti nikako..  možda do 14,20 h, posle vec steže mraz .

Jocko

Koja šeta za vetar  :51: no dobro, ovo je fer i korektno...
Prava ludnica sa temperaturama danas... :11:

U 14h:
Podgorica 3.3
Kolašin -6.4
Herceg Novi 8.0

Herceg Novi - iznenađujući bod, mislio sam da će pregurati 9.5C, ali na sreću nije.
Kolašin - bruka hladnije, negativci mi ne ginu.
Podgorica - mislim da tu imam nulu, uglavnom bod sigurno nemam.

Miloš

Kolašin će izgurati na -4°C u 15h kako je krenuo.   :78: Čudo od grada.

Fraka

Nimalo srece, po ko zna koji put ove godine.. samo jednom sam imao srece i to kad sam promasio Tmin za tacno 3.5 proslo kolo.. 6-7 puta za 0.1 ili 0.2 .. pi.

Jocko

Imam 7 bodova, ako sam dobro sračunao. Nije isključeno da sam dodao koji bod više  :11:
Ako se Kolašin popenje do -5C...imaću i 8 poena.  :114:

Boce

Neverovatno da je na AMS Kolašin u 13 50 imao -7.9°C a nekoliko minuta kasnije u zaklonu -6.4°C

Dejo

I ako još neko kaže da ima lakih kola i da treba da biramo "teške" dane  :107:  :106:  :76:

Jocko

Lobi Boce, lobi... :11: :99:
Stvarno su sumnjivi poneki podaci danas, no svašta je moguće. Ne kažem da je moguć toliki skok za 10min, već je pitanje kako mere te AMS, odnosno živini termometri... :78:
Btw, AMS je izmerila u 14:00h -6.5C...to je to. Možda se nije ažurirao dobro podatak za 13:50h, jer me stvarno čudi skok za 1.5 stepen za 10min.

Boce

Kolašin u 1410 -5.2°C epa mislim stvarno ludnica, sad još da strahujem i za negativan bod u poslednjim minutama

Dejo

Greje se dobra vatrica tamo  :05:

Dzoni

E ovog trilera drugari...  :52:

Pg mi umace za 0,1 c!!!  :56:  :107:  :54: E bruke dokle majku mu...
Kolasin,nakon potpune enigme oko T,dodjoh u situaciju da tu uzmem bod ako se ovaj trend odrzi u 15h.

Hn sam nadam se uhvatio. Tmin zaista prenisko,iznenadila je skoro sve iz vrha...

Podgorica je za vecinu nas ostala jako nisko,malo iznenadjenje,cak je i HMZ davao Tmax 6c... Svaka cast za par takmicara koji su prognozirali ovako nisko za Pg  :45:

P.S. CT i PG ista T sada...

Jocko

Opada temperatura u Kolašinu...ništa od priželjkivanih 5 ispod nule.  :76:

Boce

Uh Kolašin krenuo u pad -5.7°C, nadam se da je za danas dosta stresa!

Dzoni

:55: E brzo li pade Kl...ako ovako ostane u 15h i Kl mi izmice za 0,1c... :80:

Dzoni

Cirius

Quote from: Dzoni on December 13, 2012, 14:58:11 Ct 3,5c, Pg 2,3c  :116:

:102:   da se zapamti ovaj dan ...       :116:

Podgorica je danas,  pri potpuno sunčanom vremenu i bez vjetra,  izmjerila Tmax u podne, ka' da je more do Zabjela      :07:     :07:

skener

Sta bi tek bilo da smo prognozirali zabljak...ovako ostaje nad da vidimo koja ce biti Tmax u KL sad u 15 i to je to

Dejo

Dzoni

-6,4c u 15h ...papa bodovi... :107:

goga

umače Kolašin za 0.4  :14:

no ja zadovoljna da nisam u minusu