News:

Omogućen je pristup forumu TAPATALK-om

Main Menu

II ciklus - komentari

Started by Krivi, December 07, 2012, 15:31:52

Previous topic - Next topic

Nikola

Mislim da je to to sto se Tmax Kl i Hn tice,nece ni Pv preko 4.5c,4 poena sa dva negativna.

Dzoni

Iskuka se Milose, pomislih da je neko umro  :109: Ne mogu to citat vise  :15: JBg tako je,kako je...kazem ja da je faktor srece bitan prilicno,bez znanja ne znaci puno ali sa znanjem je svakako presudan. Ode mi HN zamalo...cudo. Tmin potpuno iznenadjujuce.

skener

Ako pljevlja ne odu preko 4.5 u 15h, fenomenalnih 9 bodova  :03:

Miloš

E pa kad neće, onda neće. I HN mi pobježe za 0.1°C. Još samo da Pljevlja odu preko 5°C u 15h i da komletiraju ovo kolo. Al' dobro, navikao sam ove godine.  :119:

Biće neizvjesno zadnje kolo, 5-6 takmičara imaju velike šanse za prvo mjesto (nadam se da nisam nekoga izostavio na onom spisku). Ne znam za koga ću da navijam u zadnjem kolu, biće napeto.

skener

Quote from: Miloš on January 03, 2013, 14:23:37
E pa kad neće, onda neće. I HN mi pobježe za 0.1°C. Još samo da Pljevlja odu preko 5°C u 15h i da komletiraju ovo kolo. Al' dobro, navikao sam ove godine.  :119:

Biće neizvjesno zadnje kolo, 5-6 takmičara imaju velike šanse za prvo mjesto (nadam se da nisam nekoga izostavio na onom spisku). Ne znam za koga ću da navijam u zadnjem kolu, biće napeto.

Samo mene,nema veze,ubacice me neko drugi  :11:  i Bumbara ako sam dobro racunao na 52

Dzoni

Kako si ga iskenirao danas dragi @skeneru, imao si srece  :109:

skener

Quote from: Dzoni on January 03, 2013, 14:32:50
Kako si ga iskenirao danas dragi @skeneru, imao si srece  :109:

A vrijeme je vise,dosta je bilo malih promasaja  :03:  Hn i Kl nastavljaju sa rastom,mada mislim da ne mogu u tom ritmu do 15h

Dzoni

Dabogda se kupali danas u HN !  :07:

prenka

Svaka cast skener  :109:   i ja kazem Dzoni  :107:  Nalozili rostilj podno mjernu stanicu ovi iz zavoda u  Hn  :67:   6 bodova za mene u ovom kolu ,odose pljevlja za 0.3

Dzoni

Predlog ADMINU, da u zadnjem kolu opet budu Pljevlja, po mogucnosti Ct i Kl  :61: :62:

prenka

Quote from: Dzoni on January 03, 2013, 14:45:07
Predlog ADMINU, da u zadnjem kolu opet budu Pljevlja, po mogucnosti Ct i Kl  :61: :62:
Nisu odavno bila ,sto jes jes  :102:

Krivi

Loše kolo za mene. Trebalo bi biti samo 5 poena. Stavih nusku Tmax za HN, tamo ga je založilo dobro.
Stavio sam visoku Tmin, jer sam mislio da će biti oblačno, al na taj parametar imam -1 poen, kao i rizikovao sam padavineu Pljee, nzm ko me naćera to da igram.
GGMU!

skener

Quote from: Dzoni on January 03, 2013, 14:45:07

A vrijeme je vise i za PG  :03:  i mozda Bar i Zabljak

skener

Kl i PV i dalje rastu, Hn pada

Nikola

Kolasin 5.1 u 1430h,ali sad krece pad T,Pv mogu lako preko 4.5 u 15h

Miloš

Ma ništa bez Pljevalja u zadnjem kolu.  :08:

U 14.30h Kolašin izašao na 5°C, Pljevlja na 4°C. Fali mi još po 1°C da izgubim i tu po bod. Valjda može toliko u ovih pola sata.  :101:

Fraka

Ja navijam da padnem na sva 3 za po 0.1  :99:
Da ne rusim tradiciju  :67:

skener

Quote from: nikolA on January 03, 2013, 14:49:01
Kolasin 5.1 u 1430h,ali sad krece pad T,Pv mogu lako preko 4.5 u 15h
ja se nadam da nece preko 4.5  :03:

Miloš

Pljevlja 5.1°C u 15h, imam dojavu!   :77:

Krivi

Samo da ne bude te dojave.. :05:

GGMU!

Dzoni

skener

Hn nagli pad, Kl stagnira,nece ni on gore,sad samo ta Pljevlja u narednih 20 min :-)  u 14:40  4.1

Miloš

U 15h:
Pljevlja 3.8  (Fraka...  :26:)
Kolašin 4.3

HN u padu.

To je to za danas. Zanimljivo, ali meni jako teško kolo (ne u smislu težin prognoziranja, već praćenja zbog previše preokreta).

Čestitke najboljima u ovom kolu!  :109:

Fraka

Fraka