News:

Omogućen je pristup forumu TAPATALK-om

Main Menu

I ciklus - komentari

Started by Cirius, November 01, 2012, 17:12:13

Previous topic - Next topic

Dzoni

Kolo za zaborav...fijasko sa padavinama i Tmax za Kl.

Miloš

Ako ne bude padavina u Baru i Nikšiću, osvajam 4 boda. Ovo mi je jedno od gorih kola od kad se takmičim. Kolašin sam potpuno omanuo, za Bar nisam imao sreće (0.1°C), a padavine su ionako bile lutrija. Samo se nadam da ne padne u Kolašinu nekih 0.1mm.

Fraka

Meni je samo krivo sto ne stavih sve 3 nule, pa sve i da bude padavina poslije.. Meni ima potencijal da bude jako lose kolo, ako u niksic poraste T do 12.4 i ako pane kisa u bar, to bi bilo sjajno, a to dvoje je VRLO vjerovatno  :120: :75:

Krivi

U Baru je oblacno, ali su visoki oblaci, pa ne ocekujem nikakvu kisu. Zestoko sam omanuo Tmax za KL, a i za NK izgleda..
GGMU!

demijan

u 13 h otpisivati bar za 0,1? pa tu malo da se probije sunce kroz oblake oko termina merenja ode na 18 bez problema tako da je rano za otpisati ga..

sa kolasinom sam se pozdravio za t-ru al nk i bar jos ne dam  :119:

ugl i dalje sve je moguce  :120:

Transmat

Quote from: demijan on November 15, 2012, 13:32:43 u 13 h otpisivati bar za 0,1? pa tu malo da se probije sunce kroz oblake oko termina merenja ode na 18 bez problema tako da je rano za otpisati ga..

sa kolasinom sam se pozdravio za t-ru al nk i bar jos ne dam  :119:

ugl i dalje sve je moguce  :120:
N

goga

ma kukanje je uvijek pomagalo :05:

ugl.... nadam se da neće probit to sunce ... bar ne oko termina

a oborine samo nebo zna što će biti

ako ostane bar ovako a kolašin poraste za 0,5 preuzimam titulu guzičara kola što se temperatura tiče  :07:

Cirius

Nijedan model nije crtao ovaj kolašinski vjetar za danas    :07:    
Volim ova kola kad se čeka do kraja dana đe će da ateriraju tih 0,1 mm    :120:    

Fraka

Stagnacija temperatura... moguce da je to to.

Dzoni

Pa fraka s obzirom na doba godine i meteorolosku situaciju,tesko da ce vise ici vise gore pa izgleda da su max nesto ovako :

Bar 16.9°C
Nikšić 11.4°C
Kolašin 6.5°C

Miloš

Katastrofa, u ovom kolu sam se baš izblamirao, promašio sam sve što se moglo promašiti. Ne vjerujem da će iko imati manje poena od mene.  :52:

Shody

Ajmo Nikšić još 0.1 C ajmoooo

Dejo

Nikšić je pao na 11.2, temperature su gotove... videćemo može li gde kapnuti...

Miloš

Pašće u Kolašinu samo, tako obično biva.  :78:

Dzoni

Quote from: Miloš on November 15, 2012, 14:08:52 Katastrofa, u ovom kolu sam se baš izblamirao, promašio sam sve što se moglo promašiti. Ne vjerujem da će iko imati manje poena od mene.  :52:

Ne sjekiraj se Milose, ima nas jos takvih  :62:

demijan

sve t-e odose nizastranu ..pffff  :76:
i bre ovi u bar daju altokimulus trojku i potpunu oblacnost!! pa to ne ide..da je tako bilo bi sunca i t-ra bi bila ona koja mi treba  :120:  :05:

Bura

Da vas obradujem, evo slabe kise u Baru!
Bolje gram nafake no kilo mozga.

skener

S obzirom da T vjerovatno vise nece rasti,ostaje nam da cekamo do 19 da vidimo hoce li gdje biti kise...ukoliko je ne bude u ovom kolu imacemo 3 takmicara sa 8 poena (MAGICIAN,Delibal i Miha Cb ) i 8 njih sa 7... ali sacekajmo do 19h

skener

Quote from: kecmi on November 15, 2012, 14:20:17 Da vas obradujem, evo slabe kise u Baru!

Vidjecemo hoce li biti mjerljive padavine  :03:

Bura

Quote from: skener on November 15, 2012, 14:21:40
Quote from: kecmi on November 15, 2012, 14:20:17 Da vas obradujem, evo slabe kise u Baru!

Vidjecemo hoce li biti mjerljive padavine  :03:

Da, to je pitanje, mozda je samo oblak naisao. A evo vec je i stala  :18:
Bolje gram nafake no kilo mozga.

Стенли

Pozdrav ljudi, pratim sve od jutros ,ne znam sta je Kolasin zakocio na 6.5c  :75: idalje mislim da moze tamo tih 0.1mm..

Gustav

Ma može svudijen, ali nešto mi se čini da neće niđe!
A ako ćemo pravo i ne treba.

Stefan600

Ihaaaa. Vec 2-3 negativna mi se spremaju. E tako mi je sve kad sam neodgovoran. Ne izdvojim ni 5 minuta normalno karte da pogledam no lupam, pa ako sto strefim.  :19:
Februar 2012. :)

Admin

Imaš vremena da se ispraviš u narednim kolima.
Vjerujem da bi jedna devetka u trećem kolu sve dovela u red.

skener

Quote from: Admin on November 15, 2012, 14:52:21 Imaš vremena da se ispraviš u narednim kolima.
Vjerujem da bi jedna devetka u trećem kolu sve dovela u red.

E ko dobije 9-ku u trecem kolu sa onakvim gradovima svaka mu cast bez obzira na meteoroloske uslove  :03: