News:

Omogućen je pristup forumu TAPATALK-om

Main Menu

I ciklus - komentari

Started by Cirius, November 01, 2012, 17:12:13

Previous topic - Next topic

Fraka

Dali smo istu prognozu za Bar.. Juzni vjetar nema fenski efekat na Niksic.. Bar bi trebalo da upane, ne znam, sumnjam da moze u bar ostat niska temperatura  :28:
Padavine bi danas dao sve nule, a ne ovako nekakve kombinacije, to veze nema, na kraj ce doc potpuno suprotno  :05:
Strah me da sam za kolasin dao prenisku T, ali opet, oblacnost, i zavjetrina.. mozda ne bude imalo uticaja previse  :23:

Miloš

Mene padavine najviše brinu. Kako su se juče pojavile na kartama, tako su se danas izgubile. Možda ipak nakapa koji 0.1mm u Baru makar, ovo su situacije kad Bar lako dobije slabu kišu.

Fraka

To ti i kazem, bice bas suprotno od onoga sto sam dao  :120: Mada ko zna, moze bit svasta. Nisu svi modeli presusili skroz.

Miloš

Mogu opet i da se vrate padavine, nikad se ne zna.

Nikola

Mislim da sam otisao previsoko na Kolasin,evo danas ne moze preko 7c.

Krivi

Ovog puta ne odstupam uopste od drugih, ali me zabrinjavaju Kolasin i padavine..
GGMU!

Admin

Quote from: RAMONES on November 14, 2012, 11:34:28 Zašto niste poslali podsjetnik na e-mail za ovo kolo, ne možemo svi uz brojne obaveze držati i natjecanje na pameti...

Žao mi je Ramones, ali i ja sam imao toliko obaveza (nisam čak išao ni na posao četiri dana), da sam jedva stigao da unesem pristigle prognoze.

goga

ma svi imamo obaveza ne uzrujavaj se Admine  :121:

a što ja poslah ni sama neznam no kako bude biće  :03:

Nikola

Gfs ukiuo padavine,nadam se da ce bar u Baru biti 0.1mm ,nadam se da ce Kolasin biti makar 1 stepen topliji sjutra sa obzirom da ce biti slabiji vjetar.

Fraka

Ja generalno kad udje neka pojava u 48 sati ne gledam vise globalne modele..

Nikola

Ne trebaju modeli manje razmjere kad su padavine padavine dobro odvojene od Cg,wrf-nmm v2.2  forsira nesto kise u Nk.

Stefan600

uuuuu kako ce biti sjutra negativniiih za meneee. Pazite mi prognozu!
A tako mi i treba kad nisam modele pogledao bez 2-3 minuta i ofrlje bacio brojke..
Februar 2012. :)

Fraka

Ja sam se pomirio sa nulom na padavine sutra 011 kombinacija, a gotovo izvjesno ide 100...jasno se to vidjelo, ali ja sam nesto zamislio drugo  :07:

prenka

Hahaha zato sam ja igrao 111 :75:

Fraka

Bilo je ovakvih kola.. nikad srece, pih  :75: Jos cu i temperature falit, ljepota  :114:

Jocko

Ja sam baš topao za Nikšić i Kolašin  :75: i to baš u poslednjem momentu sam digao temp. za 1 stepen.
I Tmin mi je izgleda visoka...no iskreno se nadam da će oblačnost ipak podići temp. ujutru.

P.S

Evo 18Z GFS vam vraća padavine  :11:

skener

Zabljak za sad 1.6 C...ne vjerujem da ce on ici ispod nule ako se zadrzi oblacnost...

Nikola

Jeli moguce da Zb ide na 1.9c daj jedno kolo da odma ne gubim poene,kakav maler  :107:

skener

Quote from: nikolA on November 14, 2012, 23:50:39 Jeli moguce da Zb ide na 1.9c daj jedno kolo da odma ne gubim poene,kakav maler  :107:

Umjesto da ide dolje,on ide gore...nadam se da nece preci 2.5 da ne gubim poen sa T u plusu   :75:

Fraka

Ne mora da znaci da ce konstantno rasti, pristize malo niza T po visini, a trenutno je tamo jaci vjetar, vidjecemo...

Cirius

Po posljednjim izlazima nmm,  i dalje se crta relativno suvo vrijeme śutra tokom dana,  sa veoma slabim padavinama mjestimično po centralnim i južnim dijelovima ...   eventualne količine će vjerovatno odrediti lokalne specifičnosti.  
Nešto kompaktnija oblačnost na 850 hPa se može primijetiti u odnosu na ranije.  

Mađo

U ovom trenutku zbirni vjetar je 20 !

Nikola

Zabljak u 6:30h bio 1C ako bude i u 7h eto 2 boda.

Dejo

Minimalnu temperaturu u 7h nosi Žabljak 1.0°C

Visina snega na Žabljaku 0 cm

Nikola

:13: dobro je sto se ne racunaju padavine za cijeli dan u Baru vec bilo oko 2.5mm,sad pada slaba kisa,mislim da ce biti 110 na kraju.