News:

Omogućen je pristup forumu TAPATALK-om

Main Menu

I ciklus - komentari

Started by Cirius, November 01, 2012, 17:12:13

Previous topic - Next topic

Gabesz20

Poslato! Laku noc, i puno srece svima

Jocko

Poslao u poslednji čas, odnosno pre nekoliko minuta na brzaka... :)
Srećno svima  :116:

Shody

Poslao i ja u 23:59:49   :116:

Sretno svima !

Admin

Rekord, 50 takmičara poslalo prognozu.
Očekujem 12 devetki.

Fraka

Mađo

Ni ja  :81:

QuoteThe requested URL /forumi/MO6/MO-VI_01.pdf was not found on this server.

Admin

Fraka

Promijenio je admin, sad moze. To je to, ujednacene prognoze, bice 25 prvih mjesta  :11:

Mada kad malo bolje pogledam, ima tu sarenila ipak dosta. Neko je dao vrlo niske Tmin. ne znam oce li one bit moguce zbog sjevera  :32:

Cirius

Pa i nisu baš ujednačene ...  Tmax i Tmin variraju prilično,  s obzirom na prognozu za četvrtak    :77:    
Vezano za snijeg,  rekao bih da nisu svi pročitali pravila ...   bod za nulu se dobija samo ako se upiše nula ...  dakle, stavljanje cifre manje od 6 samo smanjuje opseg u okviru kojeg se dobija bod.

Shody

Bit će dosta šarenila.... tmin  :38:

Стенли

Stavio sam najnizu Tmin koliko vidim, ali opet bih mozda isto stavio mrvicu mozda nize.   Ne znam zasto neki misle da ne bi isla ispod -4.0c i -4.5c ??  :78:

Dzoni

Zanimljivo je da neki "vide" snijeg na Zb u cetvrtak ujutru...da vidimo i to cudo.

Dzoni

Quote from: Stenli on November 06, 2012, 21:27:37 Bravo za naseg Admina sto pominje takmicenje na meteo, sigurno forsira tu pricu, bravo i treba tako da sledece godine bude jos masovnije da se nastavi tradicija.   I bice kolko ja cuh 'narednih dana nesto i detaljnije o takmicarima'.   :121:       Nocas se salju prognoze, srecno svima!

Pa mene je prosle godine cudilo sto Dule malo vise nije pricao o tome na TV-u , nadam se da ce se ove godine ispraviti, pa pomenuti i neku zanimljivost,anegdotu,plasman,dobre takmicare...ne smije se jedino zahvaljivat sponzorima da ne bude besplatna reklama  :109:

Cirius

Quote from: Stenli on November 07, 2012, 01:03:59 Stavio sam najnizu Tmin koliko vidim, ali opet bih mozda isto stavio mrvicu mozda nize.   Ne znam zasto neki misle da ne bi isla ispod -4.0c i -4.5c ??  :78:

Nisi,  Zack je stavio -6,5.  Ne mora da znači to ništa,  gotovo svi takmičari čije ja prognoze propratim kad izađu stavili su Tmin  -4'C  ili niže ...   ne bi trebalo biti puno vjetra na onim mjestima koja love najhladnija jutra.  Ali opet ...   sve je moguće.  Lišće na Staroj džanji je gotovo žuto,  a znaš što to znači ...    :28:     :120:  

Fraka

Ne znam, stavio sam dosta visoku Tmin jer ne ocekujem da se vjetar smiri do nekih 10-11 sati. Da je bila u pitanju tisina iso bi i na -5,6.. ovako ne znam, ne djeluje mi da ce ici prenisko, mada, ko ce ga znat. Tmin je bez dileme nesto sto je uvjek donosilo najvise problema, cak i najboljim takmciarima. Eo Milos proslo prvenstvo nije nego mozda 5 puta pogodio Tmin.. I ovo ce bit dosta zeznuto.

Nikola

Obradovase me novi izlazi Eta,nidje padavina,  :07: :120:
Takmicari koji su prognozirali SnZ 0 i bude izmjereno 0cm osvajaju bod,ako bude od 1cm-dp 6cm ne uzimaju bod,a preko 6cm gube bod.
Ja sam prognozirao,ovog puta najvise 7cm,imam 5cm fore do osvajanja boda,a preko toga bez poena,ocekujem ta 2cm,a nisam mislio da i ako pane 2-3cm istopice se do cet ujutru :79: :110:

dikile

Admine u 22.59h sam poslao ispravku prognoze i za sneg stavio 0, a ne 3cm

goga

auh al sam pretjerala sa Žabljakom ...

Joe

Da vas i ja pozdravim. Srećno svima.  :111:

Miloš

Ja sam poslao još juče popodne prognozu.
Vidim da je poslato okruglo 50 prognoza, nije lako to ispregledati, ali ovako odokativno čini mi se da nema tu nekih većih odstupanja. Malo me iznenadilo to što neki očekuju snijeg na Žabljaku, a i vidim da je nekoliko takmičara odigralo dosta niske temperature. Vidjećemo, srećno svima!  :45:

Admin

Quote from: dikile on November 07, 2012, 07:20:32 Admine u 22.59h sam poslao ispravku prognoze i za sneg stavio 0, a ne 3cm

Tačno Dikile, promaklo mi je. Biće ispravljeno.

Nikola

Imacu -1 na snijeg na ovavo kolo bruka  :51:

Fraka

Stvarno si nepotrebno stavio snijeg, jos 7 cm  :78: znaci pokrivas do 12 cm... no dobro prvo je kolo...

Ja bi ipak danas stavio nizu Tmin  :23:

goga