News:

Koristeći Profile, Modify profile i Look and Layout možete promijeniti izgled foruma, odnosno izabrati neku drugu temu.

Main Menu

I ciklus - komentari

Started by Cirius, November 01, 2012, 17:12:13

Previous topic - Next topic

MAGICIAN

Pozdrav svima.

Nadam se da ce i ove godine takmicenje biti zanimljivo kao i prosle.

Miloš

Baš danas ostadoh bez interneta kad treba da se šalje prognoza.  :02: Poslaću sa fakultetskog kompjutera, to mi je najmanji probelm, nego mi je žao što neću moći da pratim i komentarišem sa vama ovdje večeras.
Ovako odokativno djeluje kao dosta lako kolo, ali ne i prelako. Naravno, Tmin će biti najveći problem. Nije loše ovakvo jedno kolo za početak.

Mađo

Quote from: Miloš on November 06, 2012, 11:26:37 Ovako odokativno djeluje kao dosta lako kolo, ali ne i prelako. Naravno, Tmin će biti najveći problem. Nije loše ovakvo jedno kolo za početak.

Da, uz Tmin i eventualni snijeg na Žabljak, ostalo valjda neće bit problem.

Krivi

Nimalo mi se ne svidja to sto moze bit snijega na Zabljaku. Barem sam tu mislio da dobijem bod..
GGMU!

skener

50 takmicara,svaka cast,bice ovo zanimljivo takmicenje  :114:

goga

sad dođoh doma ... nisam ni pogledala još ništa a moram ponovo dalje za sat vremena ... nešto ću skombinirati i poslati do ponoći ... neću valjda okasniti

snijeg na žabljaku hmmm ... ajde da vidimo ... krivi pa valjda su ti oborine sigurniji bodovi onako kako ja ovako iz daleka slutim :62:

Krivi

Sad vidjeh, na padavine mogu zaradit solidnih 3 poena..
GGMU!

Nikola

Poslato! Jos jednom srecno svim takmicarima!

Kako je zeznuto snijeg i Tmin ovog puta pogoditi,ne pomazu karte  :122:

Bura

Poslao sam i ja. Srecno svima  :45:
Bolje gram nafake no kilo mozga.

dikile

Takodje poslao. Srecno svima  :111:

Стенли

Bravo za naseg Admina sto pominje takmicenje na meteo, sigurno forsira tu pricu, bravo i treba tako da sledece godine bude jos masovnije da se nastavi tradicija.   I bice kolko ja cuh 'narednih dana nesto i detaljnije o takmicarima'.   :121:       Nocas se salju prognoze, srecno svima!

goga

poslala i ja
sretno svima i laku noć  :38:

demijan

poslao!

jos jednom pohvale za organizatore!  :105:

svako dobro svima ; dobre prognoze i zabava   :109: !

:121:  

Fraka

Ja standardno cekam zadnje moguce izlaze pred 12 pa saljem.. Ima kad  :15:

Cirius

Quote from: Fraka on November 06, 2012, 21:39:10 Ja standardno cekam zadnje moguce izlaze pred 12 pa saljem.. Ima kad  :15:

:109:    one 12Z "korekcije",  koje obično pokvare bod-dva,  ali tradicija je da se odrade   :120:  

Veljonk

AUTOMATSKA METEOROLOŠKA STANICA KLIČEVO , NIKŠIĆ

http://www.pljusak.com/klicevo/index.htm

sale pn

Ja sam odradio i poslao jos oko 17h.
Pa neka nam je sa srecom svima. :109:

IvanZD

MAGICIAN

Poslao.  :15:
                   Izgleda lako, ali nikad se ne zna!

skener

Dejo