News:

Omogućen je pristup forumu TAPATALK-om

Main Menu

I ciklus - komentari

Started by Cirius, November 01, 2012, 17:12:13

Previous topic - Next topic

Gabesz20

Quote from: Transmat on November 07, 2012, 20:26:14
Quote from: Gabesz20 on November 07, 2012, 20:07:19 Nisam video ni ja neke promene u propozicijama.

Gdje si stari  :08:  :116:

Ima mala promjena, sad se moze zaraditi -2 na T-min i T-max ako se promasi vise od 5.5 C.

A vidi stvarno samo u 6 UTC se gleda T-min..    
Eeeeee,, Admin me nije poslusao da se to promijeni da ne bude samo u 6 UTC.  :107:

Pozdrav Transmat :47:
Da da to sam vidio u diskusijama sto se tice negativnih pojena, ali  bogame me uplasi sa pravilima sto se t-min tice :11:
Ide inace na Zabljaku temp u podrum. Nema veze, kako ja ono uvek velim bice kako bude

Fraka

.Prema modelima, a i po sajtovima t na zabljak bi nocas trebala bit najniza, a prema jutru postepeno da raste. Vec je vrlo niska, sjeverni vjetar debelo lada zabljak.. sumnjam da cu tu bodove gledat, a bogomi ce bit dobro ako bez negatvnog prodjem  :23:

MAGICIAN

:10: Na  Žabljaku  u 23h  T -3.3 C

prenka

Quote from: MAGICIAN on November 07, 2012, 23:22:17                                            :10: Na  Žabljaku  u 23h  T -3.3 C
Ja ocekujem tu neku stagnaciju u toku noci ili sto rece fraka mali porast temp

skener

Ya sad ne ide u tom pravcu...23:30  ZB -3.8... a i Pljevlja nisu daleko,tamo je -2,ali skoro bez vjetra

Fraka

Ja ne ocekujem nista, bod ode tu, nema tu previse filozofije  :11:
Najjace je bilo ono kolo prosle god kad su svi uvatili -1 ili -2 na vjetar  :67:

Nikola

Zb -3.8 u 23:40h,a jos kad se potpuno izvedri  :75: samo da ne udjem u minus ovo kolo  :120:

Fraka

I samo jos jedno pitanje, nesto mi je stao mozak. Zar se T nije gledala uvjek u 7 ujutro. Nisam znao dasad moze bilo kad  :07:

skener

Quote from: Fraka on November 08, 2012, 00:20:53 I samo jos jedno pitanje, nesto mi je stao mozak. Zar se T nije gledala uvjek u 7 ujutro. Nisam znao dasad moze bilo kad  :07:

I gleda se samo u 7 ujutro...

Fraka

Ja sam se nesto istripovao, preleceh preko komentara letimicno  :07:

skener

Quote from: Fraka on November 08, 2012, 00:30:35 Ja sam se nesto istripovao, preleceh preko komentara letimicno  :07:

A to nas malo Transmat zbunio  :03:

Admin

Obratili su mi se roditelji nekih forumaša sa molbom da zaključavam isti nakon ponoći.
Vele, đeca im ne uče, ne lijegaju, ne izlaze naizvan, no po vas cijeli dan i noć gledaju temperature!
Zato, ajmote polako na spavanje.
Vidimo se i čujemo a zora svane.

Fraka

E kolko sam puta krisom izlazio kao dijete da gledam termometar  :102:

P.S krenula T pu gore na Zabljak, amoooo  :75:

skener

Ko zna zbog cega,za 40 minuta porasla je 0.5 C///ali isto mislim da ce pasti bar stepen do ujutro...a Pljevlja su na - 2.4,nije ni to zanemarljivo s obzirom da tamo nema vjetra i moze da se spusti jos stepen dva

Fraka

Mozda zato sto probija topli vazduh po visini, tako je trebalo bit po modelima.. Rano je jos, ne znaci ovo nista. U svakom slucaju mislim da ce Tmin bit u Pljevljima i to moze da ide ihaha...

skener

Upravo to i ja mislim...cak ce nam i Cetinje uci u minus  :03:

Fraka

Nikola

Koliko sam ja jutara docekao cekajuci i gledaju snijeg i veca nevremena.
Sjecam se situacije trebam sjutra u 6 da ustajem u skolu,a tata ulazi nedje oko 3 da provjeri pec da nije upaljena ili tako nesto, kad vidi mene na prozor u pidzamu  :60: kome ovo  nije pri srcu ne zna sto su muke(meteoroloske)   :62:

Koji sam ja meni kralj,jedini minus na snijeg.

Стенли

Shody

Tokom noći temperatura više manje stagnira na Žabljaku. U 2:40 se čak popela do -2.4 no u 03:20 se vratila na -3.4°C... dakle tmin će biti između -3 i -4 ° c  

Mađo

Kod mene T skočila 3 stepena za svega 20 min...ako vi to što znači.Upravo otkrivam u čemu je fora... :78: ...aha,vjetar okrenuo na zapadne i južne smjerove.  :11:
edit:  sa -1.6° u 3.20h na +3.8° u 4.20h...

Žb -3.2 u 4.00h  ...

Quote from: Admin on November 08, 2012, 00:42:14
Obratili su mi se roditelji nekih forumaša sa molbom da zaključavam isti nakon ponoći.
Vele, đeca im ne uče, ne lijegaju, ne izlaze naizvan, no po vas cijeli dan i noć gledaju temperature!
Zato, ajmote polako na spavanje.
Vidimo se i čujemo a zora svane.

:102:  :109:

Стенли

Quote from: Mađo on November 08, 2012, 04:24:24
Žb -3.2 u 4.00h.

-3.7 u 4:10h.

EDIT:   4:30 , -2.8c

Mađo

To je to, okreće vjetar i gore.
Nó, do jutra ima dosta tako da je sve moguće. Možda pane i malo snijega pa ja budem general poslije bitke :119:  :120:

edit: Žabljak u 4.40h -2.4°  Odoh odspavat drugu turu.

goga

Стенли

Izgleda da je utolio vjetar na Zabljaku, odma se registruje nagli pad T..   Viidim najjaci udar zadnjih 10min svega 2m/s