News:

Koristeći Profile, Modify profile i Look and Layout možete promijeniti izgled foruma, odnosno izabrati neku drugu temu.

Main Menu

Snijeg-sezona 2010/2011

Started by Madjo, September 01, 2010, 14:57:31

Previous topic - Next topic

Rade

Na 38-oj :p

Evo nađoh, hvala! :)

sanjin

Jelovica iznad Berana 6.3.2011.

Pogled na Sisko jezero,Bjelasica,datum ne znam

Pogled na Kucki i Ljevorecki Kom,ne znam datum.

Komovi

Put za Tresnjevik,ispod Komova

Kafana na Tresnjeviku

Ivanova Korita 17.3.2010.

Rade

Mađo, ima li snijega na Njegušima?

Fraka

Madjo

Vjerovali ili ne, do prije desetak dana je bila gomila snijega na vrpolje kod mijovog restorana u zalađe  :27:  

Neznam kakvo je stanje na Korita ali mi se čini da i dalje ima dosta snijega, sudeći po slici što je Sanjin okačio još od 17. marta.

Rade

Ako budem vodio neke ljude u subotu, sjutra idem da se spuštim od Njeguša do Kotora ! ;)

PS. Ima li neki kombi ili sl. od Cetinja do Njeguša?

Madjo

Nema kombija iz Cetinja nažalost ukinuto je prije godinu dana jer nije kao rentabilno  :71:   Ali, novi preśednik opštine Cetinje obećava da će se vratit kombi da stalno ide sa Cetinja  :109:

niksicki

Moze li se na Lovcen?Ima li koliko snijega?

ehtelion

vidi li se sto na Lovcenu Madjo, ima li novog snijega? Vidim zabljak 10-ak cm dobio. Kod mene samo na Prekornici novi snijeg, i to iznad 1800 metara.

Madjo

Vidi se na Štirovnik da ima nešto novog, mislim da je to jedva 2 cm.  :05:
Starog ima još dosta.

ehtelion

a taj ce se novi brzo istopit, tacnije isparit:) mada i sam to znas, bolje nego ja.

niksicki

Nadjoh slike na fejsbukE,pa da ih turim odjenake  :99:
Boric

Piva

Madjo

Apprilillilli       :109:  Sniježna sezona 2010/2011 još nije završena, Žabljak sa nevjerovatnih pola metra snijega  :52:  Nego tamo se očekivalo da će panut,istina ne baš toliko, no ko je moga vjerovat da može i na jug  :55:

Evo hronološki slike sa Njeguša u toku nevremena.Ujutro je bilo umjerene kiše, da bi baš u momenat kad ja krećem na posá počeo biblijski potop uz jak vjetar, ubrzo nakon toga žena mi javlja da je počeo jak grád i nevrijeme.Napravio je dobru podlogu i šou je počeo.Slike potvrđuju da je sipalo kao ludo.Dalje nemam što pametno reć no uživajte u slikama aprilskog snijega.  :43:

Rade

Da ne znate kakvo je stanje od Ivanovih korita do Brajića? U nedjelju pravimo šetačku turu, prijavilo se dosta novih ljudi pa ih ne bi vodili ako ima puno snijega...

Madjo

Na Brajiće ga nema, na Korita sigurno nije palo više od 15 cenata, sve se ovo munjevito odigralo,blickrig.
Računaj do neđelje da ga nema.  :76:

sanjin

Madjo,pretposlednja slika je  :04:  :04:  :04:  :04:

Fraka

To kad zena fotografise haha

sanjin

ehtelion

Garac danas TRT, skoro ostao bez snijeg, samo ga ima u uvalama okrenutim sjevernim stranama. Juce je lijepo izgledao, ali se vidjelo da je to mokri snijeg. Lisac i Prekornica preko puta su dobili fin snijeg, Lisac izgleda lijepo, ponovo zaodjenut snijeznom krunom, koju je potpuno izgubio.

Transmat

Quote from: ehtelion on April 14, 2011, 12:26:58 Garac danas TRT, skoro ostao bez snijeg, samo ga ima u uvalama okrenutim sjevernim stranama. Juce je lijepo izgledao, ali se vidjelo da je to mokri snijeg. Lisac i Prekornica preko puta su dobili fin snijeg, Lisac izgleda lijepo, ponovo zaodjenut snijeznom krunom, koju je potpuno izgubio.

Ima li ga u Danilovgrad?  :11:  :05:

niksicki

Eo nesto slika od juce.Ovo je nedje oko 6 sati popodne,do tada ga se dosta otopilo

Vojnik

Krnovo

Budos

Rade

Kakvo je stanje sa snijegom na Ivanovim koritima?

Madjo

Quote from: Rade on April 16, 2011, 10:32:43 Kakvo je stanje sa snijegom na Ivanovim koritima?
Metar  :110: :110:

:32: Bog s tobom Rade, pa nije to Durmitor  :07:  Nema ga.

ehtelion

ma to rade indirektno najavljuje i reklamira turu komova.