News:

Koristeći Profile, Modify profile i Look and Layout možete promijeniti izgled foruma, odnosno izabrati neku drugu temu.

Main Menu

Sport

Started by Krivi, February 13, 2012, 13:44:28

Previous topic - Next topic

skener

U najmanju ruku nezasluzena pobjeda, Inter je bar remi zasluzio. Sudjenje Orsata lose, da nije bilo VAR-a bilo bi jos gore. I morao je pokazati Pjanicu drugi zuti. A Spaletijeva greska je izvodjenje Ikardija

Niksic 3

Istina,Pjanic je zasluzio zuti na onom startu,ali prvi zuti karton uopste nije zasluzio,sudija je eto tako zbog pritiska dao zuti Pjanicu.A sjecas li se onog podmuklog i namjernog starta kada je igrac Intera namjerno pokosio Mandzukica,i sta je dobio?Nista!Tada je isto komentator rekao da se za taj prekrsaj u najmanju ruku dobija zuti.Sad najbitnije je da smo upisali pobjedu,igru brisi bodove pisi.
Fiorentina ce vjerovatno pustiti Napolitanku da pobijedi,kao i svi ostali klubovi s kim ce Napoli igrat,samo sa bi vidjeli Juveta na 2 mjesto.

skener

Nisam.navijac Napolija, ali bih ga svakako radije vidio na 1.mjestu nego Juve koji sudije uvijek guraju do titule

Niksic 3

A sad adio i ko zna kad i ko zna gdje :109:.
Fjorda veliko HVALA!
JUVE SAMPION!!!

Niksic 3

http://www.vijesti.me/sport/sutjeska-sokirala-barane-senegalac-sidi-trojkom-srusio-mornar-986553
Dobra igra Kk Sutjeske,samo jedan poraz i to od sampiona Buducnosti i to 8 razlike u Pg.Bice zanimljivo u Nk,Sutjeska je jaka :109:.
Najbolji igrac Sutjeske u ovim trenutcima :109:.

Niksic 3

Otisla je najveca legenda Juventusa :80:.
https://youtu.be/OKxa5ZYeNdI

vanja

ĐIĐIIII LEEEGEEENDICE !!  :80:

Admin

Neobično finale LŠ. Neobične povrede, neobični golovi (Realovi).
Madriđani zasluženo ponovo na tronu!

vanja

golman je poznati kikser.sprdali su se sa njim i prije dvije godine
https://twitter.com/442oons/status/809106196317765632

Niksic 3

U srce me gadjase Salahove suze!

Niksic 3

Buducnost muku muci sa Mornarom,moraju dovest 3-4 kvalitetna igraca ako misle da se ne sprdaju po Evroligi.

Niksic 3

Niksic 3

FK Sutjeska od Uefe dobila 780.000 eura za ucesce u kvalifikacijama za Ligu Sampiona,ukoliko predju prvo kolo ova suma ce biti znacajno veca.Nazalost mnogo dobrih igraca napusta Sutjesku ovo ljeto.

Niksic 3

Niksic 3

Pao je i Horn,idemo dalje legendo :105:.

niksicki

vanja

svaka im cast,nakon duzeg vremena uzesmo zlato!  :111: :109: :116: :116:

Niksic 3

Sto cine vatrepolisti ovih dana :11:.

Admin

SP u Rusiji polako ulazi u završnu fazu. Odličan fudbal, odlična orgenizacija i vrlo dobro suđenje.

Aquaria

Očekivala sam da će ova tema da "gori" tokom Mundijala, ali izgleda da je teren suviše mokar :120:

Moram reći da mi se sviđa što su gotovo svi unaprijed označeni favoriti ispali iz takmičenja, pa će rasplet biti zanimljiviji i neizvjesniji  :114: Iskreno se nadam pobjedi Belgije nad Brazilom, pa da Nejmar može da izvodi svoje predstave pred aerodromskim "gate"-om, a ne na terenu  :107:

Admin

Da je na ovom forumu moguće davati  :45: za komentar to bih sada učinio.

Dzoni

Quote from: Admin on July 02, 2018, 22:52:28
SP u Rusiji polako ulazi u završnu fazu. Odličan fudbal, odlična orgenizacija i vrlo dobro suđenje.
O sudjenju bi se dalo raspravljati, po meni nije tako sjajno bilo, za ostalo dijelim misljenje !

vanja

najbolja utakmica po meni je sinoc bila: belgija-japan
uzivao sam...ostale utakmice neki prosjek,nisam bas odusevljen.favoriti  ispadali zasluzeno. simpatije su mi uvjek bile prema slabijim timovima. zao mi je sto je meksiko ispao,ono je dobar tim ali kao da nisu imali zavrsnicu , da asistiraju pred sut...veceras mi je favorit kolumbija iako je to totalno na papiru engleska.nesto ih ne volim