News:

Koristeći Profile, Modify profile i Look and Layout možete promijeniti izgled foruma, odnosno izabrati neku drugu temu.

Main Menu

Sport

Started by Krivi, February 13, 2012, 13:44:28

Previous topic - Next topic

Bart

Quote from: Niksic 3 on April 14, 2018, 17:44:33
Strah Zvjezde raste,to sam reko na pocetak  finalnog plej ofa Aba lige.Zaista jadan i licjemeran potez Zvjezde,Partizan je uvijek bio stepenica vise od njih.
Svaka ti ka u Njegosa...Partizan je institucija a ovi su samo drzavni projekat zasnovan na raznm prevarama  :83:

niksicki

I Partizan i Zvezda su drzavno partijski projekat komunista. Ova Buducnost je partijski projekat dpsa, a pokusavaju da od njega naprave drzavni, po uzoru na Bg blizance. Aj sad mi obrisite komentar.

Mađo

Nećemo brisati ukoliko se budete držali teme a tema je sport.

Niksic 3

Necemo ubacivati Dps i komuniste u ovu zaista dobru utakmicu koja sleduje.
Sve najbolje plavi,zaista mnogo Niksicana nocas navija za Buducnost,sto u ranijim godinama nije bio primjer.Ajte pa da Cg osvoji Aba ligu.

vanja

Igraće Zvezda.Radio je ovo i prije.Bilo kako bilo narod se skuplja ispred Sportskog centra,večeras će biti još luđa atmosfera a očekujem da ga čitava sala proziva zbog zadnjih izjava čitavo vrijeme utakmice njemu zainat, tu ljudsku moralnu gromadu!

Niksic 3

U inat svima,Buducnost je sampion :109:.

Admin

BRRRAAAAAVVVOOOOO!
Odavno se nekoj pobjedi nisam ovoliko obradovao.
Posebno mi je drago što je ovaj odlučujući meč protekao u pravom sportskom duhu.

mecava

Kakva pobjeda!! SVAKA ČAST!!!!  :101:  :101:

Cirius

a game so blue        :116:                 :121:                :43:

SnowHunter

Čestitke Budućnosti na više nego zasluženoj tituli!  :45:

Protiv dva jedina rivala ove sezone u ABA ligi imaju 10 pobjeda (5:1 protiv Zvezde, 5:2 protiv Cedevite).

Nema se tu šta dodati. Bravo!!!  :121:

pg

Sinoc se do kasno slavilo  :116:
Ne pamtim ni ja da sam se radovao kao sinoc
10.02.2012
11.02.2012
12.02.2012

vanja

Festa je bila sinoc. Plavi svaka vam cast. Iskreno na pocetku sezone ova titula mi se nije vrcela kroz glavu.  Ova titula jos ima vecu tezinu kad se sagledaju sve povrede koje su imali igraci Buducnosti kroz citavu sezonu. Gordic fantastican,Nikola Ivanovic izrasta u velikog igraca, Barovic onako fresak nakon povrede da odigra onako utakmicu,svaka mu cast... Sad da vidimo kako cemo proci za ligu sampiona.

https://www.youtube.com/watch?v=Np0ncyHumXk

mecava

Najjace od svega je sto se jedan navijac Zvezde ukljucio u emisiju posvecenu finalu ABA lige i mrtav ozbiljan mislio da je ova ponuda istinita. Ocigledno nije znao cime se bavi satiricni njuz.net. Komentator umire od smijeha.  :11:  :11:

vanja

ima li dje snimak te emisije?  :05: :11:

EagleS

The absence of evidence is not the evidence of absence

mecava

To je to  :67:  :67:  :102:

vanja

ahahahhahahahha ne mogu da vjerujem :D :11:

vanja

svaka cast sutjesci,zasluzena 3 titula

Admin

Cestitke Niksicanima.  :116:
Odlicna 4. utakmica New Orleansa i Portlanda. Odlucio fenomenalni Davis. Portland je nedovoljno koristio Nurkica. Bice on izvanredan igrac.

Niksic 3

Nema sto no zasluzeno,jedini ozbiljni klub u Crnogorskoj ligi ove sezone,bodovna razlika smjesna,ne sjecam se da je ikad bila ovolika razlika izmedju prvog i drugog :78:.Nadam se da cemo daleko dogurati u LŠ :122:.

Niksic 3

Vaso i Zivko bas bezveze,ne znam sto preda Zivko u drugu rudnu?
Al zato nas drugi Crnogorac Janicic fantasticno,primio je batina 2 runde,dobro ga je sacekao u 3 rundu opalio ga 5-6 puta i bacio ga na pod :109:.

Niksic 3

Kakav preokret Juveta u 2 minuta :111: :109:.
Fraka kako se osjecas posle ovoga :11:?

Niksic 3

Znam da se Bart nece ljutiti sto mu prenosim sliku odje.Mi Juventini smo slozni :99: :121:.