News:

Koristeći Profile, Modify profile i Look and Layout možete promijeniti izgled foruma, odnosno izabrati neku drugu temu.

Main Menu

Sport

Started by Krivi, February 13, 2012, 13:44:28

Previous topic - Next topic

vanja

Buducnost razbila Trento  :109:

Admin

Quote from: vanja on January 18, 2018, 03:00:36
mladen rakcevic sve objasnio,ne bih nista dodao:

...
Zbilja, svaka riječ (ne i padež  :02: ) na mjestu.

Mađo

Lako ćemo Dule za padeže, po mojemu svaki je na mjestu, al ajde.  :56:

Vala i Mladen kuka i plače što ga ne zovu na ova 2 zadnja prvenstva, a šnjim bi nam odbrana bila teke šuplja...metar i žilet. Ae, on igra za grb a 120 kila, onda bih i ja moga sa 115 komotno.  :11:

I njegove "poruke" pred i poslije prvenstva, vala me zabolje baš.Umislio da je naš Mesi rukometa.  :23:

Šteta je te se Borozan toliko onu noć opjanio i naflauta da nije "vidio" đe će pišat, te se prevrnu preko bankine sa sve spolovilom u ruku.  :102: Tuljan jedan obični,i nije mu se odilo na prvenstvo.

Greota je za ove nekolicinu dobrija i talentovanija momaka,ostali-samo neka su mi zdravo.  :34:

EagleS

Quote from: Mađo on January 18, 2018, 11:57:26

Šteta je te se Borozan toliko onu noć opjanio i naflauta da nije "vidio" đe će pišat, te se prevrnu preko bankine sa sve spolovilom u ruku.  :102: Tuljan jedan obični,i nije mu se odilo na prvenstvo.

Ahahahahahaha :05:   :102:
The absence of evidence is not the evidence of absence

Dzoni

Quote from: Admin on January 18, 2018, 08:11:15
Quote from: vanja on January 18, 2018, 03:00:36
mladen rakcevic sve objasnio,ne bih nista dodao:

...
Zbilja, svaka riječ (ne i padež  :02: ) na mjestu.

Jesu mu konstatacije, manje-vise, tacne. Medjutim ovako oblikovana i izrecena prica, uz za svaki slucaj klicanje, je klasicna demagogija.
Ovo vecina nas zna i mogla je isto napisati.
Sto nije napisao, poimenice, ko je odgovoran za ovakvo katastrofalno stanje u CG rukometu i vecini sportova ?!
Sto nije dao svoje misljenje i ideju kako ovo prevazici, kako se nanovo organizovati i krenuti u revitalizaciju ?
Nista od toga, vec demagoska prica, uvijek neko opravdanje...
Kao vrh ledenog brijega, prica kako reprezentativci Njemcke dobijaju grdne pare (250 000 i td) !
Za reprezantaviju se ne igra zbog nagrada-novca, vec za grb, cast i ponos svog naroda !

P.S. Da zavrsim slicno Rakcevicu - E Viva Montenegro  :64:

vanja

hahahah dzoni  :109: :116:

Admin

Valjalo bi malo češće Mađa isprovocirat da se privati pera, onosno tastature.   :109:

Mađo

Quote from: Admin on January 18, 2018, 23:10:07
Valjalo bi malo češće Mađa isprovocirat da se privati pera, onosno tastature.   :109:

Rakčevića jel ?

Admin

:11:
Zna se, na ovom forumu, ko je Mađo. Za ostale se mora reć i prezime.

Dzoni

Dule, Dule, jel te to drugi pubertet u'vatio  :11: ili imas nesto protiv drzave i mog klicanja i ljubavi prema istoj ?  :76:  :77:

Provokatoru  :120:

Admin

Ništa od navedenog!
Samo pokušavam reći da je Mađo institucija na ovom forumu.

Dzoni

Vidis, katkad dobro zboris, bravo !  :08:

U pravu si i za pretpredjasnje izreceno o prepoznatljivosti na forumu, pa sto cemo mi ciji su nikovi neprepoznatljivi i ne zna se ko smo bez imena i prezimena : admin, dzoni, transmat, cirius, vanja, nikola, fraka...  :120:

p.s. Ipak mislim da ti je krivo zbog moje ljubavi prema CG i klicanja E viva  :11:

Niksic 3

Malo nas je moj Dzoni nema nas ni pola u nasoj drzavi :20:
A kad pogledam potpis stanovnistva u Crnoj Gori iz 1948 (90.67% Crnogorci) jos vise me muka uvati.
Ali doce bolja vremena,ove mladje generacije su bolje,barem sto se Nk tice.
Ovo je sve otislo u Off na temu sport,oprastajte!

Admin

Quote from: Admin on January 19, 2018, 19:35:47
Quote from: Dzoni on January 19, 2018, 15:58:35
Vidis, katkad dobro zboris, bravo !  :08:

U pravu si i za pretpredjasnje izreceno o prepoznatljivosti na forumu, pa sto cemo mi ciji su nikovi neprepoznatljivi i ne zna se ko smo bez imena i prezimena : admin, dzoni, transmat, cirius, vanja, nikola, fraka...  :120:

p.s. Ipak mislim da ti je krivo zbog moje ljubavi prema CG i klicanja E viva  :11:
Znam da nisi sklon ni alkoholu, ni narkoticima...
Mora de se radi o nekom humoru koji je meni nedokučiv.

Dzoni

Ne naravno, samo sam odgovorio saljivo na tvoje zezanje, lozenje teme - bockanje...nista vise. Nisam poceo, pa valja istrpiti salu i bockanje i na svoj racun kad dobro ide na tudji :15:
Da ne zamaramo temu sporta.

Niksic 3

Auuh kako ce biti ludilo u jun u Niksic.Dolaze Hrvati na gostovanje,a svi dobro znamo da su Hrvatski navijaci napali Crnogorske i to Niksicane.Zestoka greska,trebali su tu utakmicu prebacit u Pg,jer bile blaze posledice.Ovako su napadali Niksicane,sad se ocekuje odgovor,a sudeci prema vodji navijaca "Crnogorci jug Niksic" bice krvi do koljena.

Mađo

Auf...a oćete kako ne.  :110:

Nemote da vi uletim tamo da ve sve pošklepam.  :102:

vanja

hahahhahahhaa niksic 3 koja si ti paljevina ali imam osjecaj da si dobro momce  :109:

daleko najtezi baraz smo dobili

Niksic 3

Za Cetinjane i Podgoricane smo uvijek bili mace :11: :109:
Vanja to svako kaze :03:
Madju ce biti ža Rvata  :120:

Mađo

Jes ža, zabolje me đokica za oboje.  :120:

Batali se tija gluposti no knjigu u ruke ili lopatu. :105:

vanja

Feder dobio Cilica u finalu AO sa 6:2, 6:7, 6:3, 3:6, 6:1 i uzeo 20 GS.

Dzoni

Svaka cast Federeru ! I to sa 37 godina !
Najveci igrac u istoriji tenisa !

p.s.  Nas Djokovic, iz Jasenova polja, imao je sansu da mu pridje veoma blizu i postane prvi do najboljeg u istoriji ali izgleda da ce ga povreda donekle omesti u tom "final touch".  :82:
I pored toga upisao je svoje ime u anale tenisa, medju par najboljih a rekorder je po vise parametara.

Niksic 3

Mene je vise interesovala ova kosarka danasnja,dobro pobijedi Mornar Buducnost,za mene neocekivano.

vanja

bogami mislim da ce djokovic vise da odsustvuje.jos se nije oglasio po tom pitanju.pretpostavljam da ce odmoriti do us opena a mozda preskoci citavu godinu.

mornar dobi buducnost. jes bogami. zasluzeno! interesantna utakmica ce se igrati u ponedeljak vece u 21h zvezda-partizan. u slucaju da zvezda dobije buducnost nema pravo na kiks a ima par neugodnih meceva ,cedevita i partizan npr. dok u tom slucaju moze se rec da ce mornar da obezbjedi  ulaz u f4 sto bi bio veliki uspjeh za cg kosarku.  ako bi partizan dobio, onda ce se bitka i dalje voditi iako mornar ima prednost od jedne pobjede. buducnost bi i dalje bjezala zvezdi za tu pobjedu i imala bi pravo na jedan kiks. u svakom slucaju veoma vazan mec .

Dzoni

Vanja, Zvezda ce pobijediti, u to nemoj da sumnjas.