News:

Koristeći Profile, Modify profile i Look and Layout možete promijeniti izgled foruma, odnosno izabrati neku drugu temu.

Main Menu

Sport

Started by Krivi, February 13, 2012, 13:44:28

Previous topic - Next topic

Niksic 3

Ja bih izdvojio jednu lijepu sliku sa utakmice Suwone i Sidneja

Dzoni

E pa moj dobri Foco, ne znam ko zivi od stare slave  :102:

A kazem ja adminu, sevap je pustiti nekad ljutog protivnika, posebno ovako u tamo nekom nevaznom srpskom kupu koji nigdje ne vodi...dakako, ne valja ubijati u pojam velikog rivala, bas svaki put, godinama unazad  :11:  :05:

Dzoni

@niksic 3

Zalosno, kako ovog odlicnog momka i golgetara "zakopase" prije vremena  :46:

EagleS

Dejo je legenda, bas steta sto ga ne zovu
The absence of evidence is not the evidence of absence

Dzoni

Ma on kao Ibro, prkosi godinama...a ne zovu ga vec 3 godine, prerano mu je receno hvala, mogao je za ove 3-4 godine dati jos dosta, pomoci mladjima, biti primjer...

Miloš BP

Steta za Zvezdu. Jesam partizanovac,mio mi je i CSKA, ali sam za Zvezdu navijao veceras. Ispustise Ruse u Beograd.
Only black and white

Dzoni

Ispustise ih u Moskvi, ne u Beogradu !

Kakva steta !!!

Dvije milion-postotne sanse, koje profi fudbaler bukvalno ne moze i ne smije da promasi, promasili su Pesic i Ben !!!

Mogla je Zvezda umalo do snova, do neslucenih visina u ovom momentu, sa ovim, veoma skromnim timom.
Tako je, kako je... Pored svega, treba reci, CSKA je trenutno ozbiljniji i bolji tim, vise je pruzio i zasluzeno idu dalje.

Miloš BP

https://youtu.be/laEEBtAQ5OA Kakva utakmica Partizana. Odusevio me. Svaka cast.
Only black and white

Dado

To vam je momci moji dobri realnost fudbala sa ovih prostora. Jednostavno su se pogubili u svim silnim milionima koji se obrcu. Jedini spas ja vidim u zajednickoj ligi, nesto poput ABA lige u kosarci. Ali to je opet tesko ostvarivo s obzirom na nivo svijesti koji je i dalje na ovim prostorima nazalost ravan nuli.

Miloš BP

Da,bas tako. Drugo je Aba liga. Lakse je kontrolisat par hiljada ljudi u zatvorenom,nego 10-ine hiljada na otvorenom. Bijemo se izmedju sebe,a ne jos sa drugima..
Only black and white

Dzoni

Mislim da je Partizan morao vise i bolje, protiv vrlo skromnog Plzena..1:3, previsoko, nije Plzen ni zere bolji a ne toliko.

Miloš BP

U pravu si. Ni zeru bolji. Samo nisu igrali ko p.... , ko Partizan.
Only black and white

Niksic 3

Nemoj tugovati Milose,i ovo je uspjeh sto su postigli.

Miloš BP

Aa.. Ne tugujem. Vise me iznervirala nikakva igra.  :75:
Only black and white

vanja

sto se zajednicke lige tice nije isto kosarka i fudbal. fudbal je po meni vise nabijen emocijama od kosarke i teze je kontrolisat rulju ako krene nesto naopako plus koliko ce grad a i drzavu kostati odredjeni incident kao i obezbjedjenje svih utakmica. zbog toga ne vjerujem da cemo imati tu zajednicku iako bih to volio.  mozda za 20godina svijest evoluira pa i bude nesto. do tad i aba liga je dosta i ide joj sasvim  dobro.

vanja

izbacise njemci kanadu u polufinalu hokeja 4-3
igraju za zlato protiv rusa u 5 ujutro u nedjelju.ima da ih rusi pregaze .kanada odlicna u zadnjoj cetvrtini zamalo se vratise.dadose dva gola ali bilo je malo vremena za preokret.

sanjin

Nazalost, vecina reprezentacija igra bez najboljih hokejasa jer NHL nije zelio da pauzira prvenstvo zbog Olimpijade.

Dzoni

Ovo je bruka crna, kako nas odra 3. tim Slovenije... :75:

Niksic 3

Quote from: Dzoni on February 23, 2018, 22:02:08
Ovo je bruka crna, kako nas odra 3. tim Slovenije... :75:
A mi smo u prvom timu??

Dzoni

A nismo ni mi ali sam ocekivao bolju igru i pobjedu doma u ovoj konstalaciji snaga...

vanja

8 ljudi nam igralo nije. ne znam sto ste ocekivali.dobro smo odigrali. slovenci evropski prvaci. nismo bogami mogli vise od ovoga.

Admin

Srbija je izgubila od Njemačke (u gostima, doduše), a Hrvatska od Rumunije (kao domaćin!?).

Dzoni

vanja

kakvo finale hokeja i na kraju rusija zlatnim golom dobila njemce 4-3 njemci dobri. imali su svoju sansu.rusi se nevjerovatno vratili u mec u zadnjim sekundama i to s igracem manje!

Niksic 3

Nastavlja Sutjeska gaziti Crnogorskom fudbalskom ligom,titula je naša ove sezone :119: :109:.