News:

Koristeći Profile, Modify profile i Look and Layout možete promijeniti izgled foruma, odnosno izabrati neku drugu temu.

Main Menu

Prognoze: žaljenje, radovanje, kukanje, želje, snovi....

Started by Madjo, January 29, 2012, 23:47:49

Previous topic - Next topic

skener

sanjin

Fraka

Poledica

JovanK

Niksic 3

mareeram

@ JovanK

Pa gde si Jovane legendo?! :53:

Na Rogame ima da napada najbolje, ima da padne grudvanje za sve pare! :79: :79: :109:

skener

sanjin

Dovece mozemo pocet sa licitiranjem.  :11:
Nk minimum 30cm.

JovanK

Dje si legendico :116:
Bice da i mi Rogamljani umocimo dupe u snijeg :79:

JovanK

Sprdnja bi bila Pg 25 cm a Niksic 30 :120:
Nk jedno 40-45 cm ka nista :121:

EagleS

Quote from: JovanK on January 06, 2019, 14:00:46
Sprdnja bi bila Pg 25 cm a Niksic 30 :120:

To je realnost, faktičko stanje drugim riječima

Kucnuo je čas Cikotića  :106:
The absence of evidence is not the evidence of absence

Poledica

Aquaria

staracfoco

Ako je ovo nadmetanje Podgoričana i Nikšićana kuknjava i žaljenje onda ja ne znam šta je veselje. Bože dragi lijepa praznika.

prenka

Ceka se samo Danilovgrad sa licitacijom, gdje kod njega u startu padavina vec ima 10 cenata na zemlju  :102: :120:

bole

Dzoni

Ako se u sljedeca 2 izlaza (12z i 00z) ne smanje kolicine padavina, moze to, uz malo srece, do pa i preko 20cm.  :79:

bole

Quote from: Dzoni on January 06, 2019, 15:48:15
Ako se u sljedeca 2 izlaza (12z i 00z) ne smanje kolicine padavina, moze to, uz malo srece, do pa i preko 20cm.  :79:

Ja se Dzoni nadam da cemo i u Utornik posle podne imati padavine... 

mareeram

Quote from: staracfoco on January 06, 2019, 15:00:36
Ako je ovo nadmetanje Podgoričana i Nikšićana kuknjava i žaljenje onda ja ne znam šta je veselje. Bože dragi lijepa praznika.

Tako je..neka otpocne bitka izmedju Berana i Bijelog Polja! :106: :05:

Salim se...neka svi dobiju sto vise moze!! :109:

Stefan600

Moram nesto prokomentarisat... Gledam sad vremensku prognozu na vijestima koju je dala uvazena gospodja Tanja i ne vjerujem svojim ocima. Ok.
Po osnovu kojeg prognostickog materijala ona vidi samo kisu u srijedu u Podgorici? Da je stojala ikonica snijeg i kisa, donekle da se razumije, treba biti oprezan u ovim situacijama, ali kisna ikonica i kaze otprilike "U srijedu snijeg u visim predjelima na jugu, centraloj i sjevernoj Crnoj Gori, u nizim predjelima na jugu i na primorju kisa. Rano ujutro ponegdje u nizim predjelima na jugu mogaca susnjezica ili snijeg."
Miceva sam uvijek postovao sto kad postoje sanse za snijeg covjek to saopsti i istakne donekle u prvi plan i ne gura pod tepih sve do 24h pred akciju. Dusan takodje.
Da se razumijemo, po trenutnim izlazima modela, sve sem snijega i susnjezice, u pocetku eventualno slabe kise, u Podgorici u srijedu bi ZA MENE bilo iznenadjenje. Takva je situacija TRENUTNO. Ako se izjalovi, bice drugacije i to je to :)
Mislim ono, tesko je objasniti ljudima kojima pokazem postove sa foruma kako mi ocekujemo snijeg a ovamo najavljuju kisu, samo to.
Budimo hrabri u prognozama kao i do sad.. Nista drugo :)
Februar 2012. :)

sanjin

Strucnjaci veliki. Oni su i u februaru 2012. kisu najavljivali.

Gaga

Mada moramo bit' i mi oprezni,ipak oni raspolazu ozbiljnijim podacima.Valjalo bi da uvazeni Admin prozbori koju odje za nas  :59:

sanjin

Jes kod njih su neki drugi modeli i neke druge karte. Samo za izabrane. :67:

Winter81

To je klasicna prognoza za Pg u ovakvim situacijama,uglavnom je prolazila jer Pg uvijek pocne sa snijegom koji kasnije predje u kisu.Ni jedan ozbiljan meteorolog nece tako lako najaviti 30cm snijega za Pg :11: