News:

Koristeći Profile, Modify profile i Look and Layout možete promijeniti izgled foruma, odnosno izabrati neku drugu temu.

Main Menu

Februar 2012.

Started by Miloš, January 27, 2012, 12:18:26

Previous topic - Next topic

sanjin

NMM pojacao padavine za PG za danas i u toku noci.
GFS vidi proboj juzine na 850hPa sjutra sredinom dana,ali odmah u vecernjim satima se vraca u minus.

Bole-PG

Steta sto cesto preko dana probija juzina pa se vrati uvece,ali zatrpana pg do ponedeljka sigurno jos vise
Podgorice grade moj!!!

sanjin

Pa nije bas neka izrazena juzina. Zahvata samo podrucje Ulcinja. Ali probice to i do PG na kratko.

Bole-PG

Quote from: sanjin on February 11, 2012, 11:06:50 Pa nije bas neka izrazena juzina. Zahvata samo podrucje Ulcinja. Ali probice to i do PG na kratko.
Znam,ali ipak moze promijeniti na kisu ili susnjezicu
Podgorice grade moj!!!

skener

Quote from: sanjin on February 11, 2012, 10:48:59 PROGNOZA ZA SJUTRA HMZ:

Podgorica: Oblačno, uglavnom sa sniježnim padavinama. Jutarnja temperatura vazduha oko -1, najviša dnevna do 4 stepena

I za danas su najavili 4 pa nista od toga...i za sjutra mislim da jedino sto moze biti sredinom dana je susnjezica

winter

Ima juzine alik vrlo malo ko zna oce li to i probit tako drasticno u glavnom snijg do 15h sjutra,Onda vrlo je moguce da ce za vrijme tog proboja juzine cak i ne bude padavina a onda uvece opet  :62:

niksicki

Poseydon

Ima da se urusavaju krovovi po Podgorici ako se ove prognoze obistine...Meni ovo vise nije interesantno...

Južina

Mene je više strah od naglog otopljenja, kakva bi to poplava bila :52:

Stefan600

Juzina, koji si ti pesimista... To nije realno... Bas. Jesi ti normalan? Kakvo otopljenje? Za BP ga na vidiku nema!!
Februar 2012. :)

Južina

Quote from: stefan96 on February 11, 2012, 11:36:26 Juzina, koji si ti pesimista... To nije realno... Bas. Jesi ti normalan? Kakvo otopljenje? Za BP ga na vidiku nema!!

Po yr.no već od petka, prognozira kišu i 7 stepeni ( dva izlaza uzastopno, jeste da ima prostora za promjenu ali ipak zabrinjavajuće )

Stefan600

Februar 2012. :)

Poseydon

Na južnom Jadranu većinom kiša, mjestimice obilnija uz grmljavinu, a prema kraju dana uz obalu i osobito u Konavlima snijeg. Djelomično razvedravanje prijepodne ponegdje na sjevernom Jadranu, navečer i u noći u Dalmaciji

Poseydon

Evo Branko Micev kaze da ce do kraja dana i u zetsko-bjelopavlickoj  ravnici snijeg preci u kisu...

Bole-PG

Quote from: Poseydon on February 11, 2012, 12:04:30 Evo Branko Micev kaze da ce do kraja dana i u zetsko-bjelopavlickoj  ravnici snijeg preci u kisu...
Zar nece snijeg krajem dana?
Podgorice grade moj!!!

Cirius

Kritično je do  17:00 - 18:00  h.   Možda su neke slabe padavine najbolja varijanta,  da ne daju T da skoči previše i Kazan dobije toplo prizemlje,  a da ne unište previše gornje slojeve ako pređu u susnježicu ili kišu.

nmm  crta do ponedjeljka ujutro  izuzetne količine,  vidim da se to ne komentariše mnogo,  a termini su  full house      :28:

U kontinentalnim predjelima Crne Gore snijeg do daljnjeg  (ne računajući ove prelazne termine u Zetsko-Bjelopavlićkoj ravnici),  na primorju kiša,  tako do ponedjeljka ujutro.

Bole-PG

Quote from: cirus on February 11, 2012, 12:14:02 Kritično je do  17:00 - 18:00  h.   Možda su neke slabe padavine najbolja varijanta,  da ne daju T da skoči previše i Kazan dobije toplo prizemlje,  a da ne unište previše gornje slojeve ako pređu u susnježicu ili kišu.

nmm  crta do ponedjeljka ujutro  izuzetne količine,  vidim da se to ne komentariše mnogo,  a termini su  full house      :28:

U kontinentalnim predjelima Crne Gore snijeg do daljnjeg  (ne računajući ove prelazne termine u Zetsko-Bjelopavlićkoj ravnici),  na primorju kiša,  tako do ponedjeljka ujutro.
Cirus oce li biti kise i kad sto mislis?
Podgorice grade moj!!!

Cirius

Biće vlažnog snijega i susnježice,  to ide kad T krene u plus i bude oko 1'C ...   ali sam i dalje umjereno optimističan,  mislim da čiste kiše neće biti,  Kazan rulz  (nije baš jak nalet južine u nižim i srednjim slojevima,  pa imamo šanse)     :119:     naravno,  sasvim je moguće i da bude.   Mislim da Tmax može biti oko  3'C  jedan period,  kad budu slabije padavine,  ali ne preko toga.

Krivi

Na sat24 se vidi dolazak nekih novih oblaka..
GGMU!

Poseydon

Izgleda jugozapadno strujanje, zato je Cetinje prije nas otislo u plus...Madjo ovo je tvoje maslo :11: Kad izlazimo iz ovoga pogubnog strujanja...

Bole-PG

Quote from: Poseydon on February 11, 2012, 12:31:39 Izgleda jugozapadno strujanje, zato je Cetinje prije nas otislo u plus...Madjo ovo je tvoje maslo :11: Kad izlazimo iz ovoga pogubnog strujanja...
rekao sam ja sw ,sve je dobro dok nije SE dobro je
Podgorice grade moj!!!

Krivi

Dokaz da je yr no raspao sajt...za danas u pg najavljuju do 6 stepeni!!!a tokom noci i sjutra jaku kisu..
GGMU!

michael

Quote from: Krivi on February 11, 2012, 12:58:17
Dokaz da je yr no raspao sajt...za danas u pg najavljuju do 6 stepeni!!!a tokom noci i sjutra jaku kisu..

i ćorava koka zrno ubode. jednog dana će i yr nešta. ali ko to ozbiljno još prati!? i ja sam kao dno dna od amatera provalio da to nije to

Krivi

Quote from: michael on February 11, 2012, 13:02:46
Quote from: Krivi on February 11, 2012, 12:58:17 Dokaz da je yr no raspao sajt...za danas u pg najavljuju do 6 stepeni!!!a tokom noci i sjutra jaku kisu..

i ćorava koka zrno ubode. jednog dana će i yr nešta. ali ko to ozbiljno još prati!? i ja sam kao dno dna od amatera provalio da to nije to
Nae znam,ovdje ga na forumu dosta spominju pa sam to je htio reci..ne gledajte taj sajt!!!
GGMU!

Poseydon

Upravo je Micev najavio danas u toku dana prelazak u kisu, u toku noci slabe padavine(vjerovatno snijeg) sjutra intenzivne padavine u Podgorici kisa koja ce prelaziti u susnjezicu i snijeg, tek u toku noci nedelja ponedeljak i ponedjeljak ujutro snijeg.