News:

Omogućen je pristup forumu TAPATALK-om

Main Menu

Februar 2012.

Started by Miloš, January 27, 2012, 12:18:26

Previous topic - Next topic

winter

Mic.... je rekao da ce u Kontinentalnom dijlu  sjutra padati snijg a nocas nece biti znacajnih padavina sto je dobro za Pg jer kisa koja bi eventualno padala ujutro tokom dana ce preci u snijg  :116: :116:

Dzoni

Banjas otpisa padavine za ovu noc (  :78: ) A od jutra pa do kraja dana umjerene do jaka padavine, u pocetku kaze kisa u PG a onda usljed,kako rece izmjene temp (  :78: ) precice u susnjezicu i snijeg.  :103:

scepo

Znaci kisa do ujutro pi istopice ga masu :71:

lav

u kontinetalnim predjelima snijeg ,a posle kisa koja ce u podgorici preci u snijeg :78: :78: :78:

winter

A okle da ga otopi ma ne moze inace nema nocas nekih padavina u najgorem slucaju moze otic 10cm do sjutra u podne i onda bi ostalo oko 46cm sto je odlicno  :17:

sanjin

Pa oce li biti snijega nocas u PG?

winter

Evo p onekim prognozama sto rade po GFS oce tamo od 01h pa do 07 h u ponedeljak u 13h u ponedeljak oblacno  :23:

Miloš

Quote from: sanjin on February 11, 2012, 19:23:52 Pa oce li biti snijega nocas u PG?

Ja mislim da ti to niko ne može reći sa sigurnošću. Prošla noć nas je sve iznenadila sa veoma obilnim snijegom, imam osjećaj da će nas ova noć iznenaditi sa znatno manje padavina od očekivanih.
Ono što bi najbolje bilo za kompletnu situaciju u Crnoj Gori bi bilo da ne bude uopšte više padavina (za šta su male šanse). Bilo kakav novi obilan snijeg bi donio dodatne probleme, a evenutalna kiša bi takođe napravila haos.

Bole-PG

Potpuno se slazem sa Milosem
Podgorice grade moj!!!

superwoman

Stefan600

Jos jedno 20-30cm nebi bilo na odmet  :105:
Februar 2012. :)

Bole-PG

Quote from: stefan96 on February 11, 2012, 19:42:56 Jos jedno 20-30cm nebi bilo na odmet  :105:
Da ali mozda sjutra,sad bi padala kisa
Podgorice grade moj!!!

winter

Odma bi to potpisa 56cm snijga mada ni ovako nije lose imacemo novi snijg od  sjutra popodne  tako da mozemo i preko 56cm  :23:

michael

Quote from: Miloš on February 11, 2012, 19:32:07 Ja mislim da ti to niko ne može reći sa sigurnošću. Prošla noć nas je sve iznenadila sa veoma obilnim snijegom, imam osjećaj da će nas ova noć iznenaditi sa znatno manje padavina od očekivanih.

to je fakat, noćas toliko padavina biti ne može, to je i zvanično najavljeno

Dzoni

Quote from: stefan96 on February 11, 2012, 19:42:56 Jos jedno 20-30cm nebi bilo na odmet  :105:

Tako je Stefke ! Nebih se ljutio da od zore do kraja sjutrasnjeg dana padne jos 20cm i da se oduzi ova zima za narednih 10 !

Nek se pomucimo malo, to je 2-3 dana i kraj,zato ne kukajmo !

michael

mali off:
@džoni, moji sjevernjaci imaju izreku KO GA VOLI U KUĆU MU PAD"O  :11:
p.s.ja ga volim  :83:

Vasilije

Ja neznam kako je on najvio prognozu dao je tri moguca ishoda tako da nemoze pogrijesit sad odje pominje kisu i plasi se poplava u Podgorici, kako me to nervira da se ne moze odredit jedna prognoza i da se zna! :07: :07: :07:              
http://www.vijesti.me/vijesti/micev-zabrinuti-smo-zbog-sjutrasnjeg-dana-clanak-60172

winter

To je od danas nocas je promijnio prognozu i najavio snijg u drugom dijlu dana  :62:

Bole-PG

Pa cekaj kisa do podneva ili 15 h pa snijeg kako?Neka neko sastavi prognozi od ponoci do popodneva sjutra,pa cemo sjutra do ponedeljka
Podgorice grade moj!!!

Poseydon

Pa dobices -20-30cm + 20-30cm teske bljuzge :107:

Dzoni

Quote from: Vasilije on February 11, 2012, 20:08:29 Ja neznam kako je on najvio prognozu dao je tri moguca ishoda tako da nemoze pogrijesit sad odje pominje kisu i plasi se poplava u Podgorici, kako me to nervira da se ne moze odredit jedna prognoza i da se zna! :07: :07: :07:              
http://www.vijesti.me/vijesti/micev-zabrinuti-smo-zbog-sjutrasnjeg-dana-clanak-60172

Kad bi se TACNO ZNALO nebi se zvala prognoza nego TACNO PREDVIDJANJE VREMENA.

michael

meni je sve jasno. nije to po sistemu igraš kladionicu 1, x, 2 pa ne možeš promašiti...

određeno je  BM objasnio. sasvim je i logična njegova prognoza. nema ništa čudno. X puta je padao snijeg, pa dođe do topljenja, sunježice-kiše, pojave "nekontrolisanih" voda, pa opet presniježi... to što te meteo prilike podgoričani ne poznaju dobro nije njegov problem

Krivi

Nocas ne ocekujte ama bas nista!!
GGMU!

Dzoni

Quote from: Krivi on February 11, 2012, 20:46:19 Nocas ne ocekujte ama bas nista!!

Jel to procjena s balkona tarase u Baru kad se gleda pud Italije ili ?  :120: :109:

Krivi

Pa,bilo je do sad nekih naleta oblaka koji nose padavine,ali u grad nisu nista donijeli,ni kap...
GGMU!