News:

Omogućen je pristup forumu TAPATALK-om

Main Menu

Februar 2012.

Started by Miloš, January 27, 2012, 12:18:26

Previous topic - Next topic

winter

Sve dok petak nije kritacan u redu je za subotu cemo znat vise sjutra i u cetvrtak  :79:

Fraka

Quote from: lav on January 31, 2012, 23:16:32 Sta je ovo?Istra met javlja da su modeli vratili snijeg za petak i subotu !!!

Jesu za istru.. kad je nama kisa tamo je surgum  :67:

Bole-PG

Da ipak je to za nmm i wrf malo dalje pogotovo subota,ali se tesko sto moze mijenjati,po nmm pg u subotu ne bi bilo pokrivaca,za wrf mozda
Podgorice grade moj!!!

sanjin

Quote from: winter on January 31, 2012, 23:16:52 Sve dok petak nije kritacan u redu je za subotu cemo znat vise sjutra i u cetvrtak  :79:
Kako nije kritican kada NMM crta juzinu do Durmitora?

Fraka

Ako bude ovako, moram rec da i drugu najbitniju situaciju ove godine MNOGO bolje cita GFS od EC.... hm.

Miloš

Tendencija je loša, modeli su sve topliji za petak i subotu. Vidjećemo šta će sjutra reći.
Ali, prvo da ispratimo naredna dva dana.

Fraka

Sanjin, NMM crta jugo tek u subotu

winter

sanjin

Quote from: Fraka on January 31, 2012, 23:18:56 Sanjin, NMM crta jugo tek u subotu
Auu...jes...nisam pazio.

bole

petak uopste nece biti sporan za podgoricu, kazandzije sto ce te vishe  :78:  

sanjin

A sta je sa petkom konkretno?? Jel kritican?

skener

Iako ovi meteogrami nisu nesto precizni evo jedne zanimljivosti...

NMM crta za CT od srijede popodne do petka popodne  oko 95 mm padavina,a WRF u istom terminu oko 100 mm
WRF i za NK u  tom periodu crta oko 90 mm,a NMM znatno manje

Padavine su snijeg  u oba grada

prenka

pa cekaj sad me pomutiste i sto sam vidio i sto nisam .... :76:  znaci u petak nema juzine vec se crta za subotu jel tako? :78:

lav

Modeli potpuno nepredvidljivi.Najbolje je gledati u nebo ,kao u dobra stara vremena!!!

Madjo

Quote from: Miloš on January 31, 2012, 23:18:50 Tendencija je loša, modeli su sve topliji za petak i subotu. Vidjećemo šta će sjutra reći.

Da potkrijepim Miloševe tvrdnje sa kartama.  :81:

Što se tiče mojih krajeva zavisiće samo od vjetra !  :23:

winter

Ako ima sto dobro u svemu to je da se juzina prebacila za subotu ?
Nista se ne zna ne sluti na dobro  :02:

Danilovgrad

Ja ne znam sto je ova kuknjava.. Ajde promijenimo malo pricu... Da nam snijeg bez problema pada dva dana i to je mnogo... Neka se topi, sto god hoce petak i subota, briga me je... Imacemo lijep snijeg. Uzivajmo... Juzina neka je zdravo. :79:

Madjo

Koliko se mene čini, petak je 3. februar.  :59:

sanjin

Oce li mi reci neko konkretno za PG u petak sta da ocekujemo???

Bole-PG

Ni meni sad nije nista jasno :02:
Podgorice grade moj!!!

skener

Gledam ovaj meteogram NMM i pokazuje za sjutra u podne T u PG 6c...nerealno potpuno

Madjo

Quote from: sanjin on January 31, 2012, 23:29:32 Oce li mi reci neko konkretno za PG u petak sta da ocekujemo???

Kiša čitav dan.

Žao mi je ali je tako.

Bole-PG

Quote from: skener on January 31, 2012, 23:32:48 Gledam ovaj meteogram NMM i pokazuje za sjutra u podne T u PG 6c...nerealno potpuno
To i kazem
Podgorice grade moj!!!

bole

aoooo koja juzina???? otopiste snijeg u citavu crnu goru, jos nije ni pao .....:) lagano da vidimo koliko ce ko pazarit u ova dva dana

Fraka

Ja ne znam vise sto sam gledao.. neko napisa da je subota juzina pa ja ponavljam... a ono petak.. kao sto i treba da bude...