News:

Omogućen je pristup forumu TAPATALK-om

Main Menu

Februar 2012.

Started by Miloš, January 27, 2012, 12:18:26

Previous topic - Next topic

Fraka

Ja  mu licno vjerujem dosta.. sad, naravno vise cu vjerovat nasem NMM nocas..

winter

Kolko vidim iznad Pg bi bilo oko 0 u najkriticnijem periodu da bi posle ponovo doslo do zahladenja :78:

Gaga

Trebalo bi uvazeni Admin prozborit' koju za petak,jer ipak oni raspolazu sa vise i preciznijim materijalem   :122:

Bole-PG

Kad krece pono zahladjenje u peta oko 19h je li tako?
Podgorice grade moj!!!

michael

УТОРАК, 31.01.2011.
До 08.02. задржава се веома хладно време са најнижом температуром у већини места од -20°Ц до -10°Ц и највишом дневном од -10°Ц до -2°Ц - ледени дани.
 Од 02.02. до 04.02. очекује се 10 до 30 цм новог снега, локално и око 50 цм.

kužim da je mnogo postova oće li u PG i DG pasti snijeg. Nije zgorega riječ-dvije i o snijegu u drugim djelovima zemlje, na ovaj postojeći to bi bilo zaista za pamćenje. reko ja davno - zimu su neki prerano otpisali

Južina

Kod mene su padavine kritične, temperatura valjda nije.Mada zna ponekad brzo da probije južina i ovamo.

skener

Quote from: Južina on January 31, 2012, 21:28:27 Kod mene su padavine kritične, temperatura valjda nije.Mada zna ponekad brzo da probije južina i ovamo.

Ma kod tebe nema govora o kisi,najbolje bi bilo da i tamo probije  :31:

Fraka

Moze moze.. bijelo polje je na udaru juzine cesto..... ne bi bilo cudno.. ali ja licno ne vjerujem

winter

Veliko je pitanje i za Pg a ne za Nk i ostale da ne nabrajam samo polako ima do petka  :79: :79:a onda se ne zna da bi u subotu  :79:

Poseydon

Quote from: Bole-PG on January 31, 2012, 21:19:37 Kad krece pono zahladjenje u peta oko 19h je li tako?
Tek u noci sobota na nedjelju, odnosno kad se dobro ispada kisurina.

Bole-PG

Moze se promijeniti u subotu,ali samo da u petak ne bude juzine jer ce biti najvise padavina,a srijeda i cetvrtak snijeg samo nocas vidjeti koliko mm padavina
Podgorice grade moj!!!

winter

Ne znam za vas ali meni izgleda nerealno ovih 6stepeni u subotu  :75:

skener

Uskoro i NMM,valjda ce dosta toga biti jasnije

Fraka

NMM solidan.. crta se slaba juzina.. koja ne bi puno istopila u petak, a onda opet zatrpavanje..

S druge strane WRF.. bruka.. otopilo bi se po cg metri snijega....

Miloš

Pretpostavljam da si mislio na NMM koji u subotu crta južinu do Durmitora, kišu sve do 1500mnv? :78: Nadajmo se da je to samo jedan loš izlaz. WRF je ipak malo bolji po tom pitanju.

winter

Pa koji je pouzdaniji?

skener

Otkud sad ta juzina u subotu? Mada mislim da je to dosta daleko i za NMM

Fraka

Nije se meni ovo dobro apdejtovalo izgleda.. tek sad vidim  :07: :06:

Bole-PG

Quote from: Miloš on January 31, 2012, 23:02:16 Pretpostavljam da si mislio na NMM koji u subotu crta južinu do Durmitora, kišu sve do 1500mnv? :78: Nadajmo se da je to samo jedan loš izlaz. WRF je ipak malo bolji po tom pitanju.
Da wrf je meni solidan cini mi se da je petak zatrpavanje a onda juzina,sto se moglo ocekivati previse je ovo odlicnih izlaza za nas snjegoljupce.Nmm los,los,los
Podgorice grade moj!!!

Fraka

Mada, mene bas boli uvo, ne zivim na durmitor, treba da se poljubim u g.... za ovo sjutra i prekosjutra i dosta.. previse

skener

Ima velikih neslaganja izmedju wrf i nmm za pojedine gradove i u T i u kolicini padavina...to se za subotu nije ranije ni naslucivalo,mozda se sve ovo promijeni sjutra,daleko je subota

Danilovgrad

Kuku... Koliko komentara i strana... Svasta.. Opusteno... Snijeg i u petak.... :79:
Danilovgrad 40cm do petka ujutro......
Pitanje za ADMINA:
"Sto mu je znacio komentar na TV Vijesti veceras? Izludio me komentar.  :35: :35: :35: :35:

Fraka

Ovo moram postavit..

Visina snijega nedje u 3 ujutro u subotu, Orjen preko 2 m  :105:

sanjin

NMM katastrofa za petak. WRF nesto  bolji. Pih... a bas sam se ponadao zatrpavanju.  :80: No,vidjecemo sjutra nove izlaze.  :06:

lav

Sta je ovo?Istra met javlja da su modeli vratili snijeg za petak i subotu !!!