News:

Koristeći Profile, Modify profile i Look and Layout možete promijeniti izgled foruma, odnosno izabrati neku drugu temu.

Main Menu

Februar 2012.

Started by Miloš, January 27, 2012, 12:18:26

Previous topic - Next topic

Nikola

sanjin

Quote from: Bole-PG on January 30, 2012, 19:17:22 znam nego sam mislio na period od 11-19
U tom periodu u cetvrtak nema znacajnih padavina.

Bole-PG

sanjin mislio sam na kritican momenat u petak,pa nece valjda otici sam pokrivac ako bude ga imalo,a bice ga....Nego mislim da kazan ima sanse
Podgorice grade moj!!!

Nikola

Ne u cetvrtak 11-19 no u petak,to se misli na kisu.Do petka snijeg,najjace padavine srijeda vece do cetvrtka ujutru i cetvrtak vece,tokom dana slab snijeg.

Znao sam EC i glavni za zavrsetak radova na ski centru Ljubovic   :20: :101:

Bole-PG

Quote from: nikolA on January 30, 2012, 19:21:02 Ne u cetvrtak 11-19 no u petak,to se misli na kisu.Do petka snijeg,najjace padavine srijeda vece do cetvrtka ujutru i cetvrtak vece,tokom dana slab snijeg.
Super i to da docekamo da bude vise,zasluzili smo,nego meni meteociel.fr radi
Podgorice grade moj!!!

winter

Bili Pg izdrzala ovo  :78:

scepo

STO je s ovim EC vec do 120h stiga a ne izgleda bas dobro kolko vidim

sanjin

EC se jos nije azurirao.

Fraka

Azurirao se..
Slabiji nego jutros, cini mi se  :78:
Cini mi se da je bio drugaciji polozaj.. cini mi se da nema produbljivanja ka jutros.. jutros je to na otranta bilo.. sad ne... hm to odma znaci toplije

scepo

Bas je slab skoro da nema padavina u petak

sanjin

Koje vrijeme ti pise na 0h ??

Nikola

Ma dje slabi nema otopljenja -4 850mb u najkriticnijem terminu ali manje padavina u petak a bolje i to pa sve snijeg

Fraka

I jutros je bilo isto bez otopljavanja..

scepo

Za petak je bas srezao padavine

Bole-PG

Quote from: Fraka on January 30, 2012, 19:25:06 Azurirao se..
Slabiji nego jutros, cini mi se  :78:
Cini mi se da je bio drugaciji polozaj.. cini mi se da nema produbljivanja ka jutros.. jutros je to na otranta bilo.. sad ne... hm to odma znaci toplije
znaci jos bolja situacija za petak,nema velike kise :109:
Podgorice grade moj!!!

winter

Bolje da je srezo padavine no da bude kisa ovako samo snijg a i petak bi bilo snijga jer nema plusa po visini cak ni u najkriticnijem periodu od 13h do 19h :77:

Fraka

yr.no ce razrijesit neke misterije.. ono sto je cinjenica da ce NMM bit drugaciji.. strah me onog polozaja ciklona... za srijedu mislim

Nikola

Scepo sto ce ti padavine da su jace to bi bila kisa bolje i ovako da pane jos 10cm u petak i subotu i dosta.

Bole-PG

kad je ce nmm ? do kad bi se ovo trebalo mijenjati?
Podgorice grade moj!!!

scepo

Sad srijeda kriticna zasto :32:

Fraka

Ma nije kriticna  :122:
Postoji taj gap izmedju 48-72 sata dje ja ne mogu da vidim sto se desava sa ciklonom.. ako nastavi da se produbljuje put Otranta bice ludo  :60:

winter

ma bice to u redu bolje i ovako no kisa da otopi ovako jos nekolko cnm u petak i subotu i svi srecni ovaj put mozemo preko 20cm  :120:

Stefan600

Ja preporucujem da svi redom odmorimo do kad stigne novi NMM...
Februar 2012. :)

Bole-PG

Quote from: stefan96 on January 30, 2012, 19:35:49 Ja preporucujem da svi redom odmorimo do kad stigne novi NMM...
Kad ono on izlazi?
Podgorice grade moj!!!