News:

Omogućen je pristup forumu TAPATALK-om

Main Menu

Februar 2012.

Started by Miloš, January 27, 2012, 12:18:26

Previous topic - Next topic

Vasilije

Po meni je EC dobar za subotu i nedelju a za petak manje padavina!

Fraka

skener

Quote from: Vasilije on January 30, 2012, 19:37:57 Po meni je EC dobar za subotu i nedelju a za petak manje padavina!

Pa daje li sad za vikend padavine?

Bole-PG

Quote from: skener on January 30, 2012, 19:49:39
Quote from: Vasilije on January 30, 2012, 19:37:57 Po meni je EC dobar za subotu i nedelju a za petak manje padavina!

Pa daje li sad za vikend padavine?
Davao je i prije petak vece i subota
Podgorice grade moj!!!

Danilovgrad

Snijeg, snijeg i samo snijeg! Posto se juzina pomjerila za petak u podne... onda bez brige, pomjerace se ona do nestanka potpunog! ili ce primorju probiti oko 12h a u PG oko 14h, DG 14:30h.... E mi mozemo opet cekati do 18h kada ce da slijedi zatrpavanje!  :04:
U DG u srijedu na cetvrtak i cetvrtak na petak 100% 30cm! A tipujem za kraj 50!!!  :79:

Dzoni

Izgleda da nas ceka razocarenje tesko  :78:

Ovo je posljednja nada  :29:

sanjin

Bole-PG

dzoni stalno si pesimista pustite sajtove,izlazi daju drugu situaciju
Podgorice grade moj!!!

Miloš

Polakote ljudi, ne znam okle ovoliko komentara kad još nisu ni krenuli novi WRF i NMM.
Ja sam za sada mišljenja da će noć između srijede i četvrtka i četvrtak biti za pamćenje, petak za zaborav, a subota i nedjelja pod znakom čuđenja (? :78:).

niksicki

Кад излазе та два блавора?

sanjin

Podgorica se jos nije apdejtovala na yr.no !

Južina

Pola od ovoga sad potpisujem.
Na -11, 36 mm snijega, axa xa xa to se nikada neće ostvariti.
http://www.yr.no/place/Montenegro/Other/Železnička_Stanica_Bijelo_Polje~3318276/long.html

Fraka

Jeste, daje nisku T i kisicu (to ce bit snijeg) i crta za petak trpacinu od 42 mm na 0 stepeni i nize  :37:

sanjin

Ja stalno kasnim za svijetom.  :67:

Auuu..sta napisase.  :36:

Stefan600

Majko moja blaga mila. 40 mm snijega za petak..Poludjecu. Elementarna nepogoda!!!!  :79:
Februar 2012. :)

skener

Quote from: Miloš on January 30, 2012, 20:05:07 Polakote ljudi, ne znam okle ovoliko komentara kad još nisu ni krenuli novi WRF i NMM.
Ja sam za sada mišljenja da će noć između srijede i četvrtka i četvrtak biti za pamćenje, petak za zaborav, a subota i nedjelja pod znakom čuđenja (? :78:).

Sta bi ti Milose znacilo ovo za Vikend  :01:

Na yr.no je prognoza fenomenalna nego im ne vjerujem nesto

niksicki

Ово није лоше,само кад би температура била мало височија,јер сигурно не може бити оволико снијега на -8,плус сјеверни вјетар  :02:

skener

Ma Niksic bi bio zatrpan...nego tih -8 u petak je nestvarno

winter

Po yrno i foresci elementarna nepogoda  :11:

Južina

Šanse nema da na -11 bude toliko padavina.Čini mi se da yr.no, makar za moj kraj pobudalio.

Nikola

Miloseva prognoza je dobra,petak iako EC daje snijeg jos je kritican
Evo sta kaze Eta od kad bi poceo snijeg da prelazi u kisu>

skener

Ja Nikola po ovome ne vidim da prelazi u kisu,ako gledamo ove boje T ne ide iznad nule

E sad ako si mislio da tada tek pocinje da dolazi topli vazduh to je drugo,jer se vidi da je blizu obale +,ali jos nije na kopnu

sanjin

Kako da predje u kisu kad je -2 po visini?