News:

Omogućen je pristup forumu TAPATALK-om

Main Menu

Februar 2012.

Started by Miloš, January 27, 2012, 12:18:26

Previous topic - Next topic

skener

Da,ja uopste ne znam zasto ste se sad uhvatili za Gfs...kad je on jedini crtao trpacinu nije valjao,sad kad jedini crta kisu on valja  :22:

Nikola

Quote from: kecmi on January 30, 2012, 13:42:09 Joj, jes' ljepo vidjet ovo:

NMM

WRF

:45: Pg tu jadno ali dobro je,ako nista drugo imacemo srijedu vece i cet za pamcenje,a te umbrele po strani

sanjin

Obavjestenje koje sam pozajmio sa srpskog foruma:
Mala napomena: NOAA je izdala saopštenje (doduše interno) da je GFS 00UTC napravljen bez "upper air observations".
Modeli od 00z i 12z uvek  koriste te podatke, ali u veoma retkim situacijama se desi i neka "tehnička greška"... Ovim ne želim da kažem da GFS00z uopšte ne valja i da će 06z (koji inače ne koristi "upper air" osmatranja) biti jedini merodavan.

winter

JA mogu da kazem po ovome VANDREDNO STANJE U PG  :109: :79:

Bole-PG

Quote from: niksicki on January 30, 2012, 13:40:17
Quote from: ehtelion on January 30, 2012, 12:50:22 jes da ovaj naredni period moze uci u statistiku ali iskreno se nadam kisi. Zbog polomljenih automobila i kukova.
:11:
Ја бик баш волијо да пане велики снијег у нас.Да се ломе кукови,да ђеца на улице отварају лобање грудвама  :08:.Мислим кад би пало пола метра(безвезе причам) да би Нишић био блокиран недељу дана.Не би се ни кроз туњел могло проћи,да не причам о градски и приградски насељима.
Ovim nasima je i 15 cm neprohodno  :05:
Podgorice grade moj!!!

Danilovgrad

Bura

Jos malo pa stigosmo do metra ipo.....
Bolje gram nafake no kilo mozga.

Danilovgrad

Quote from: kecmi on January 30, 2012, 15:23:16 Jos malo pa stigosmo do metra ipo.....
Niko ne treba da mi vjeruje...  :120:
Jednostavno karte pokazuju trpacinu... :77:

Bura

Quote from: Danilovgrad on January 30, 2012, 15:24:20
Quote from: kecmi on January 30, 2012, 15:23:16 Jos malo pa stigosmo do metra ipo.....
Niko ne treba da mi vjeruje...  
Jednostavno karte pokazuju trpacinu...

Nisam ja ni reko da ti ne vjerujem, jednostavno sam dobio potrebu da napisem onu poruku  :120:  :45:  :121:  :99:

Ako DG dobije 55cm, Baru onda ne gine 15-20 ....  :32:
Bolje gram nafake no kilo mozga.

Danilovgrad

Znas sto, nadam se reprizi 2005... To je oko pola metra.  :79:

Stefan600

Po Ec bi bila takva Epska trpacina da, jednostavno ne vjerujem... Ne vjerujem...  :64: Vidjecemo da li ce ovo ostat u sledecem izlazu. Ako ostane, potpisujem kapitulaciju kazana.
Februar 2012. :)

Danilovgrad

Kaze D**** sada: Morace da se koriste mehanizacije za ciscenje snijega u srijedu i cetvrtak i da budu spremni i u sjevernim i u juznim predjelima. ahahah!!!!!!!   :121:

skener

Evo i D.... je potvrdio da se ocekuje snijeg svuda od srijede uvece do cetvrtka prijepodne pa opet jaci od cetvrtka vece  :79:

winter

U srijdu i cetvrtak najavljen snijg od strane D....... na tv Vijsti i jos je rekao da ce nadlezni morati da upotrijbe mehanizaciju i u juznim predjelima
Spremite se za  :79: :79:

Fraka

GFS odlican.. zatrpavanje.

skener

Jos sve ovo da potvrde veceras svi izlazi,narociti NMM i WRF i da cekamo srijedu sa kapama i rukavicama  :79:

Danilovgrad

Quote from: Fraka on January 30, 2012, 17:01:26 GFS odlican.. zatrpavanje.
Fraka, aj na FB... Daj link!

Fraka

Ma da cus, kakav GFS.. salim se ja... Nisa do NMM i WRF nocas.....

winter

Gfs  odlican juzina na granici za nase predjele ali ne bi trebalo da probije Petak 13h do 19 h to je taj kriticni period  :23:
Po mom misljenju eventualni prelazak u susnjezicu  :62:

Bole-PG

Ne bi trebalo nas sto to da dohvati,jer smo prosli put bas drzali temp.Snijeg da krene hvatao bi se isti sekund,podloga je idealna
Podgorice grade moj!!!

Danilovgrad

Quote from: winter on January 30, 2012, 17:19:29 Gfs  odlican juzina na granici za nase predjele ali ne bi trebalo da probije Petak 13h do 19 h to je taj kriticni period  :23:
Po mom misljenju eventualni prelazak u susnjezicu  :62:
Alin interesantno.... Kakvo ce to u oetak da bude kidanje zivaca.. Petak od 13h do 19h ima da poludimo svi "uz goru".. Hahahah!!! Sve oci ce biti uperene u Ulcinj i kretanje nule po visini!  :23: :23: ,mada petak 19h i nakon toga zatrpavanje opet! Buajahahaha!!! :114:

Fraka

Gfs crta dobru juzinu, nema zbora tu.... iz snijega bi preslo u kisu 100% ali ne bi to mnogo trajalo.... samo pitanje je koliko bi padavina ostalo nakon novog obrta... nebitno, ceka se EC i NMM

Bole-PG

Quote from: Fraka on January 30, 2012, 17:28:15 Gfs crta dobru juzinu, nema zbora tu.... iz snijega bi preslo u kisu 100% ali ne bi to mnogo trajalo.... samo pitanje je koliko bi padavina ostalo nakon novog obrta... nebitno, ceka se EC i NMM
A mozda bi PG malo izdrzala,znamo vec kako je bilo,nego kad krece u srijedu snijeg  :11:
Podgorice grade moj!!!

Fraka

Bi izdrzala vise nego primorje naravno, par sati, ali nakon toga bi i tamo probilo...

Danilovgrad

To,to... Ipak, ovo bi bilo bolje od Dragice i ako bi preslo u kisu, nakon nje bi opet snijeg pa bi se nadomjestilo tih izgubljenih i 10cm... (ja mislim da ce srijeda i cetvrtak donijeti oko 20cm)