News:

Omogućen je pristup forumu TAPATALK-om

Main Menu

Februar 2012.

Started by Miloš, January 27, 2012, 12:18:26

Previous topic - Next topic

Fraka

Zanimljivo je  da je ovo crtao GFS juce... Sada EC tako da je NMM masu pozitivan. Novi model GFS poprilicno bzv, mada bi i po njemu bilo snijega srij/cet...
Uf, nocas je presudno  :105:

Nikola

Ostao problem Gfs,ali necu se na njega mnogo obazirati,kad Eta i Wrf i Ec daju nevidjenu trpacinu  :111:

sanjin

Danilovgrad

Mislim da svi treba veceras pored sebe da imamo nitroglicerine i bensedine  :111: :110:

Danilovgrad

Ja cu skroz da ciknem... Ovo sto crta NMM WRF i svi modeli su trpacina vijeka za more i DG i PG.... Nije mi dobro!!!! Snijezna blokada!  :110: :110: :110: :110:
Dobrodosao FEBRUARU!!!!  :121:

michael

ođe neko nije u vinklu. ili modeli, ili pojedin forumaši,prognostičari ili nas sam gospod bog pali ko zmajeve...

đe je ovdje snijeg: Od srijede do subote umjereno do potpuno oblačno sa padavinama, na primorju kiša, mogući su i pljuskovi sa grmljavinom, a u kontinentalnim predjelima uglavnom susnježica i snijeg.  

bar su hladnoće izvjesne ПОНЕДЕЉАК, 30.01.2011.
До краја седмице задржава се веома хладно време - ледени дани. Ујутро јак мраз од -20 до -10 степени, локално и ниже. Највиша температура од -10 до -3 степена. До суботе у Подунављу и понегде на планинама јак југоисточни ветар са најјачим ударима у среду (до 20м/с).

Fraka

Vazda sam se pitao okle naidju na te podatke, koji uzgred NIKAD nisu tacni. Ali bas nikad, nije ono da nekad da, nekad ne, bas nikad nisu tacni podaci i upozorenja, nista, nikad. Ako se zadrzi trenutna putanja ovoga cikloncica ne postoji ni teoretska sansa za kisu ni do 20 km u more  :122:

Dzoni

Ukinuce NMM sve ovo veceras i cekace se padavine od petka sa opasnoscu juzine i kise koju moze donijeti.

Daj boze da grijesim !

Transmat

Quote from: Dzoni on January 30, 2012, 12:46:32 Ukinuce NMM sve ovo veceras i cekace se padavine od petka sa opasnoscu juzine i kise koju moze donijeti.

Daj boze da grijesim !

Dzoni ne znam zasto, ali imam slican osecaj..  mislim da ovog puta modeli nece znati nista bukvalno do zadnjeg termina..

Danilovgrad

Prosto se ne slazem a pesimistima... Primorje sa snijegom i to do 10cm ako ne i vise... PRIMORJE sa srecom :121: :121: :121:!

ehtelion

jes da ovaj naredni period moze uci u statistiku ali iskreno se nadam kisi. Zbog polomljenih automobila i kukova.

Fraka

Vidjecemo sto ce bit sa ovim prvim cikloncicem, oce li doci do produbljivanja.. Mislim da je snijeg sri/cet poprilicno izvjestan, svi modeli to vide.. hladnoca je postojana i stopostotna, a padavine naravno mogu izostat, ali male su sanse! E sad subota je i dalje misterija, time se ne treba bavit jos, barem do srijede...

Danilovgrad

Quote from: Fraka on January 30, 2012, 12:53:49 Vidjecemo sto ce bit sa ovim prvim cikloncicem, oce li doci do produbljivanja.. Mislim da je snijeg sri/cet poprilicno izvjestan, svi modeli to vide.. hladnoca je postojana i stopostotna, a padavine naravno mogu izostat, ali male su sanse! E sad subota je i dalje misterija, time se ne treba bavit jos, barem do srijede...
Tako je Fraka!!! :121:
Hriste Boze.... Da izludis od pojedinih... Tacno idem off!!!

Madjo

Quote from: ehtelion on January 30, 2012, 12:50:22 jes da ovaj naredni period moze uci u statistiku ali iskreno se nadam kisi. Zbog polomljenih automobila i kukova.

Hahahahahaah ...  :109: :109:

Quote from: Danilovgrad on January 30, 2012, 12:49:43 Prosto se ne slazem a pesimistima... Primorje sa snijegom i to do 10cm ako ne i vise... PRIMORJE sa srecom

Ti to onako ofrlje pa ako pogodiš, a ?  :07:  
Ajd se prešaltuj u OVU TEMU, pošto ti prognoze više liče na želje.  :53:

Pa ja neznam što će padat na Njeguše za 3-4 dana i koliko i kako a kamoli za Primorje da se usudim prognozirat.  :71:

Transmat

Quote from: ehtelion on January 30, 2012, 12:50:22 jes da ovaj naredni period moze uci u statistiku ali iskreno se nadam kisi. Zbog polomljenih automobila i kukova.
Ja licno bih volio da ne padne snijega nimalo, ali to je samo moja zelja.. i nema veze sa onim sta ce se desiti...

Danilovgrad

A ja bih licno volio da pojedini prespavaju ovaj naredni period i da nas ljubitelje snijega puste da uzivamo....
Sto se tice kukova ne izlazite iz kuce... Ovi sto bi voljeli kisu neka idu u tropske sume i cekaju monsune.. Izvinjavam se zbog OFF-a...
Svi modeli su slozni, snijeg nije upitan za srijedu i cetvrtak na jugu i primorju.... Misterija je petak i subota.

Transmat

Quote from: Danilovgrad on January 30, 2012, 12:59:18 A ja bih licno volio da pojedini prespavaju ovaj naredni period i da nas ljubitelje snijega puste da uzivamo....
Sto se tice kukova ne izlazite iz kuce... Ovi sto bi voljeli kisu neka idu u tropske sume i cekaju monsune.. Izvinjavam se zbog OFF-a...
Svi modeli su slozni, snijeg nije upitan za srijedu i cetvrtak na jugu i primorju.... Misterija je petak i subota.

Pa ako padne snijeg, ti ces uzivat bez obzira sta ja ovdje pisem?? je li tako?
Prema tome svako ima pravo da pise svoje misljenje..

Nikola

Normalno Transmat protiv prirode se ne moze.Vazno je da izlazi bar u dva tri navrata potvrde isto ne samo u jednom,tako da nocas-sjutra ujutru sve jasno.

Dzoni

Izgleda da ili mi POGRESNO "CITAMO" zadnji NMM model ili w2u generalno veze nema sa stvarnoscu ili mozda mi  :78:, ko ce ga znati  :75:
Oni iz istog nacrtase pretezno kisu za Podgoricu a s pocetka i kraja ciklonske aktivnosti slabe snijezne padavine  :80:

scepo

Po Nmm vise bi snijega dobilo primorje no Pg ako se ne varam :75:

Fraka

Pa scepo, primorje i naravno primorske planine.. takav je polozaj ciklona sto crta EC...

Bole-PG

Mozemo mi oko 20 nadam se :111:
Podgorice grade moj!!!

sanjin

Ljudi,gledajte model NMM-a na sajtu HMZ-a. Pusti te se blesave umbrelle.

niksicki

:11:
Ја бик баш волијо да пане велики снијег у нас.Да се ломе кукови,да ђеца на улице отварају лобање грудвама  :08:.Мислим кад би пало пола метра(безвезе причам) да би Нишић био блокиран недељу дана.Не би се ни кроз туњел могло проћи,да не причам о градски и приградски насељима.

Bura

Joj, jes' ljepo vidjet ovo:

NMM

WRF

Bolje gram nafake no kilo mozga.