News:

Omogućen je pristup forumu TAPATALK-om

Main Menu

III ciklus komentari

Started by goga, December 29, 2011, 16:50:38

Previous topic - Next topic

Fraka

Nezahvalno je ljudima koji se bore za vrh da se skoncentrisu na ovo kolo.. ja opet necu gledat zbilja, ne mogu casti mi, ionako se opucih gledajuci sve do nedjelje haha, ali u detalje za te gradove nocas ga necu ulazit  :77:

Miloš

Ma ja neću ni gledati modele. Ne vjerujem im ništa ovoga puta, igram po osjećaju, pa šta bude.  :78:

Fraka

Svaka ti dala.. mene ovo izbacilo iz takta.. sto bude bude na ispit, nije me stalo  :11:

Shody

Joooooooj, koja mi je ludnica u glavi.

Kako odigrati, a ne obrukati se  :76:

Miloš

Ne brini Shody, kako god da odigraš, nećeš se obrukati, samo opušteno. Ti si naš novi šampion, pa čak i da ti nekim čudom izmakne titula!  :109:

Dejo

Prvi put razmišljam da ću imati više bodova ako ne pošaljem prognozu  :07:

MAGICIAN

:10:

Rade

Sad sam došao u PG, svaki utorak ovako i onda mi se ni ne šalje...

Madjo

Koliko je snijega na Žabljak naćas ?

Miloš

Ma nije problem koliko je naćas, nego koliko će biti u četvrtak... 75cm!

Upravo sam pogledao modele i sad razmišljam da li da promijenim prognozu koju sam već sastavio...  :78:

Lukeni

Dragi drugari zbog zauzetosti prisiljen sam propustiti ovo kolo.
Ispričavam se uz pozdrav i želju da ga što uspješnije odigrate :121:

Madjo

Da nije snijeg pao u Kaštela pa nas sad napuštaš ?   :122:

Lukeni

Ne odvajam se od ulične rasvjete,a ovih dana mi telefon ne prestaje zvonit zbog vremena ovamo pa sam skroz ufuran u drugi film,jednostavno ne stignem da me beš  :120:

Rade

Madjo

Quote from: Lukeni on January 31, 2012, 22:52:44 Ne odvajam se od ulične rasvjete,a ovih dana mi telefon ne prestaje zvonit zbog vremena ovamo pa sam skroz ufuran u drugi film,jednostavno ne stignem da me beš  :120:

Ajd, pa śutra da se ne odvajaš od lopate  :08:   :121:   Uživaj.  :109:

Cirius

...   i posljednji put ove zime oglasi se  Stara Džanja     :28:     škripucka opalo lišće,   napukla kora šumi,  zeleni se suvi plod ...     sanjiva larva bazdibalja bunca tajnu šifru  :   tup tup,  krc krc krc,  toš !      :103:

Miloš

Hehe, ja sam ovaj put imao drugačije metode. Uzdam se u jedan broj koji sam ponovio na 8-9 mjesta, da ako mi posreći...  :116:
Poslah prognozu, ali sam previše umoran da bih čekao ostale, pa ću sjutra ujutru. Laku noć i srećno svima u najzanimljivijem kolu na takmičenju! :109:

demijan

sjajno kolo.  :105:
uzalud previse gledanja u modele.odigrao sam po licnoj zelji vise.  :79:  :79:

Fraka

Poslao sam, ocekujem pobjedu.

skener

Poslato,sastavljeno za 2 min

Madjo

Biće zanimljivo kolo.

Poslah.

Srećno svima.  :83:  

Стенли

I ja sastavih za 10min.  :114:  Srecno braco

Shody

Poslao i ja, ne znam što da kažem. Sve će to bit upitno...

aaaaaaaaa

Sretno svima !  :111:

MeteoLaik

Neka je srećno svima. Baš je zanimljivo takmičiti se s vama - profesionalcima.  :109:  Neka pobijedi najbolji i najsrećniji.  :48: :45:

Shody