News:

Koristeći Profile, Modify profile i Look and Layout možete promijeniti izgled foruma, odnosno izabrati neku drugu temu.

Main Menu

III ciklus komentari

Started by goga, December 29, 2011, 16:50:38

Previous topic - Next topic

skener

Za sledece kolo ocekujem Niksic, Herceg Novi i iako ih niko ne voli vjerovatno Pljevlja  :11:

skener

Mada bi i na Kolasin bio red,ali znajuci kako Admin voli da nam da Pljevlja,nista me ne bi cudilo  :05:

Miloš

Adminu je mnogo olakšalo posao to što sad imamo 9 stanica ta raspologanju, a još bolje je to što imamo 3 stanice na primorju, 3 u centralnom pojasu i 3 na sjeveru Crne Gore, tako da bismo uvijek mogli da imamo kombinacije sa po jednim gradom iz svake od oblasti. Naravno, da se ja pitam Bar bismo imali u svakom kolu, a Pljevlja u nijednom, ali pravila su pravila...  :08:

Jedva čekam naredno kolo, nazire se neki ciklončić i velika hladnoća, ali još je rano...

PS. Obratite pažnju da je Žabljak već sad na -5.6°C. Kako bi nam svima odgovaralo da se Tmin odnosi na cijeli dan, a ne na termin u 7h, ali šta da se radi. :08:

demijan

MeteoLaik

Čestitke momci. Katarina je mogla to mnogo bolje. :)

Shody

Ja sam zadovoljan. Ulazim kao prvi u zadnja 3 kola. Ne vjerujem da će mi promaknuti neka od nagrada.
Žalim Podgoricu za 0.1C ali što se može.
Priželjkujem neki ciklon i zanimljivo vrijeme.
Čestitke svima ! :D

MAGICIAN

Cestitke    pobjednicima:    DEMIJANU  :111:  RAMONESU  :111: i  Šlenu  :111: !

I pored toga sto to nismo svi ocekivali,  ovo  kolo je ipak bilo iznenadjujuce zanimljivo!  :77:

Nadam se da ce do kraja nastaviti tako! :106:

Madjo

Bravo Šodi, čestitam ti  :109:

Velike čestitke i najuspješnijima u ovom kolu.  :83:

Quote from: cirus on January 12, 2012, 15:40:11 Žabljak se danas razvedrio otprilike na jedan sat,  što se dalo dobro pratit' preko satelita.  U tih sat  T  je skočila preko 2'C,  ponijela bodove,   a onda se vratila nazad u minus.   Pravi Everest od grafika     kako predviđet' takav dribling  

Ono je zbilja nevjerovatno. Mjesto koje je danima u minusu, na 1450 mnv, sa preko pola metra snijega, da pređe u plus  ...

Nemože bit ništa drugo nó je osmatrač zapalio cigar duvana pri tija senzorima.  :28:

Dzoni

Auuu @shody sto si prepotentan  :120:

Admin

Položaj na tabeli mu daje za pravo.
Uostalom, kad će biti pun sebe ako ne sad kad je mlad, čak jako mlad!

Gabesz20

Ja sam danas bas kiksnuo...ajde dobro sto sam t-min kiksuno, ali vetar i t-max na Zabljak :76: Blizi se kraj takmicenja a 5-6 poena prednosti je mnogo i tesko za dostici, no ja cu se truditi igrati do kraja pa kako bude :48:

Dejo

Miloše kako ti se čine gradovi za srećno 13-to kolo?  :11:

Shody

Quote from: Dzoni on January 12, 2012, 20:52:50 Auuu @shody sto si prepotentan  :120:

Pa jesam da, jako sam mlad, imam 17 godina. Mislim da bi i ti bio mojih godina.  :116:

Fraka

Treba bit umjeren vazda  :63:
Zadnja 3 kola bi valjalo da budu ciklonska

zack

Bura

Ja jedva cekam kolo, ako ga bude, -  Bar, Ulcinj i Herceg Novi to bi bilo fino.  :03: :03:
Bolje gram nafake no kilo mozga.

RAMONES

Ja sam zadovoljan kolom, čestitke svima, posebno Šlenu koji je u igri za prvu poziciju  :11: Ipak ovo je bilo puno lakše kolo u odnosu na proteklo, a toliko gori rezultati  :22:

Do kraja su 3 kola, jako jako puno je to...

Miloš

Quote from: Dejo on January 12, 2012, 21:49:23 Miloše kako ti se čine gradovi za srećno 13-to kolo?  :11:

Hehe, dobro pitanje.  :03: Doduše, bolje da se Pljevalja otarasim sada (pa da okrivim taj broj 13 zbog novog promašaja), a onda da mi u odlučujućem kolu dođu moja tri omiljena grada Bar, Ulcinj i Nikšić.

Shody, samo napred!  :45: Još si mlad, i siguran sam da ćeš mnogo napredovati u prognozi.  :27:

goga

Čestitke ekipi a sad idem viditi tablicu :03:

Fraka

Eli ovo utornik danas!?  :75:

Rade

Nikola

SnZ 60cm jutros u 7 sati  bice receno veceras u 19H

demijan

cekajuci izlaze nove..steta sto nije petak ili subota za prognoze.

Miloš

Ja tek sad gledam koji su gradovi za prognozu. Doduše, padavine i SnZ sam unio i prije toga, a temperature ću na osnovu 12Z izlaza. Kolo podsjeća na prethodno, ponovo će oblačnost imati presudnu ulogu kod Tmin, ali i Tmax.
Vjetar ne djeluje kao težak, mada u prethodnom kolu se pokazalo da i on može da iznenadi.

Cirius

nmm 0 Z   daje vrlo malo oblačnosti tokom dana,  i to uz obalu i  (vjerovatno)  planinski dio u neposrednom zaleđu ...     wrf 0 Z daje takođe neke skromne tragove oblačnosti do podne,  a onda konkretnije naoblačenje.