News:

Omogućen je pristup forumu TAPATALK-om

Main Menu

III ciklus komentari

Started by goga, December 29, 2011, 16:50:38

Previous topic - Next topic

Shody

Jel može netko da kaže kako ja stojim?
Neću bit doma do večeras a zanima me. Na mobitelu sam.

skener

Miloš

U pravu si Boce, ja sam potpuno bio previdio poen na vjetar. A što se tiče temperatura, juče su u sva tri grada rasle do 13h, a onda krenule da padaju. Ali, ne možemo porediti jučerašnju i današnju situaciju, jer smo juče imali cjelodnevni vjetar, a danas slabljenje vjetra sredinom dana koje je prouzrokovalo ovaj porast temperature.
Ja se iskreno nadam da neće više da rastu, jer su sve već otišle prilično više nego što sam prognozirao...

Shody, mislim da imaš 7 poena po trenutnoj računici. 0 na Tmin i PG, ostalo po bod.

Shody

Nikola

3 boda,padavine,snijeg i vjetar me izvukose,kad T uzmem padavine i vjetar me zeznu i tako u krug

skener

Miloš

U 14.20h Ulcinj i Žabljak u sigurnom padu, PG dogurala do 13.1°C. Sad sam na samoj granici za PG. Ako toliko i ostane, može se reći da sam u ovom kolu imao sreće, za razliku od bezbroj prethodnih... Ali nešto mi se čini da mora biti 13.2°C u 15h.  :23:

skener

Posle ovog kola u generalnom plasmanu vodice Katarina i Shody po 82 poena,prate ih Madjo,Magician i Stormbringer sa 80 i Gustav 79...bice zanimljiva zavrsnica :11:

Miloš

Polako Skener, nije još gotovo. Ali po mojoj računici, Mađo i Magician bi imali po bod manje od mene, dok bi Šlen dijelio 3-4. mjesto sa mnom.

skener

Magician da,u pravu si...ali Madjo ce imati isto kao ti ako pg ne predje 13...a mislim da nece

skener

I Slen sa vama na toj poziciji,nisam ga primijetio

Miloš

PG 12.9°C, valjda je to to... Skener, Mađo i ja smo imali isti broj poena prije ovog kola. U ovom smo za svaki parametar osvojili jednak broj poena, osim za Žabljak, gdje ja imam poen, a Mađo nema. I to je to.
Očekivano, ovo kolo nije ništa bitnije riješilo u vrhu tabele, samo je još dodatno zakomlikovalo situaciju.

skener

Koliko ja vidim 13.0 je max terminska za pg...ali nisam vidio da ima -1 za snijeg,izvinjavam se... a bas je zakomplikovalo situaciju,bice gusto

demijan

nisam mogao pratiti do sada...ugl dopada mi se ovo sta vidim  :83:

Miloš

Ovako izgleda konačno današnje stanje:

ULC  13.4  0
POD 13.0 0
ZAB 1.1  0
Vjetar (Ul+Pg+Za) 10
Tmin -3.6
SnZ  54

Zadovoljan sam brojem osvojenih poena. U prethodnom kolu sam sa odličnom prognozom zaradio samo 6 poena, ovoga puta sa dosta lošom 7 poena. Mnogo sreća utiče na broj osvojenih poena, ovoga puta je bila na mojoj strani, kad je u pitanju Tmax za PG i vjetar.

Стенли

Samo me je Tmin smlatila..

Bura

ja 5 poena. PIIIIIIIIIII pogodih jedini tmin al zato promasih ostalo  :05:
Bolje gram nafake no kilo mozga.

Fraka

Bez srece proslo kolo, ovo kolo slabo isto... lose lose. Dok nisu krenule temp gore nadao sam se da mogu doc na 3-4 boda od vodecih, sad je kasno. Bice dobra borba do kraja

Bura

Kad ce rezultati, moram da idem u Podgoricu, pa da ih vidim....
Bolje gram nafake no kilo mozga.

Cirius

Žabljak se danas razvedrio otprilike na jedan sat,  što se dalo dobro pratit' preko satelita.  U tih sat  T  je skočila preko 2'C,  ponijela bodove,   a onda se vratila nazad u minus.   Pravi Everest od grafika    :120:      :77:     kako predviđet' takav dribling      :07:

Miloš

Nekome ponijela, a nekome donijela. :08: Moguće je da je taj sunčani period bio još kraći, možda čak i kraći od pola sata, jer je po synopu već u 14h bilo 7/8 oblačnosti i krenuo pad temperature.
Temperature su se već prilično udaljile od današnjih maksimuma, tako da čekamo Admina i konačne rezultate.

goga

Jesam Li pozitivna ulovih neki free Wifi možda i bolje da nisam nema veze  baš sam se nalutala po beču

skener

goga

skener

Eto,izasli rezultati...cestitke osmicama  :109:  ja 6 bodova,solidno,ali moglo je bolje,samo 1 cm mi pobjeze snijeg