News:

Omogućen je pristup forumu TAPATALK-om

Main Menu

Januar 2012.

Started by Cirius, December 28, 2011, 13:48:33

Previous topic - Next topic

michael

http://www.hidmet.gov.rs/ciril/upozorenja/index.php
Прогноза времена
   среда 25.01.2012. 06.05
Данас и сутра очекује се формирање/повећање висине снежног покривача и јак ветар. У нижим пределима западне, централне и јужне Србије, од 10 до 30 цм, а на планинама и више. Услед јаког ветра очекује се и стварање снежних наноса

Bura

Bolje gram nafake no kilo mozga.

Djole

Po modelima se ne moze prognozirat ni za veceras a kamoli sto ce biti za 6 dana.. i za pg daje trpacinu...

skener

Da,ne za pg nego za cijelo primorje,ali ne vjerujem mu ja ni 1 %   

http://www.weather2umbrella.com/sr/vremenska-prognoza-crna-gora/eta/3/40027/0

Fraka

To je sve divlje moj kecmi... Evo i za Kotor cak i NMM daje 25 mm snijega... ne znam, ja se nadam, ali t oje predaleko jos.
EC je jutros jako dobar... ima mnogo mjesta za optimizam

Bura

Ma znam ja to  :75: nego mi je bilo zanimljivo i postavio sam tu....  :83:

Madjo

Sve što se crta od petog dana je vrlo zanimljivo.
Najzanimljivije mi je ono najbliže, ima tu prostora da se koriguje još.  :45:

Dzoni

Koliko je ovo sve "divlje" pokazuje i podatak da daju za noc ponedeljak na utorak i u utorak skoro 20mm snijega za PG, uz jak vjetar sto se NIKAD ne moze desiti u PG !

Bura

Dzoni, isijeci ako ti nije tesko i meteogram za Bar, lijepo je vidjet.....  :60:

Fraka

Moram da postavim jednu perturbaciju GFSa haha (naravno ovo je naucna fantastika)

A najgore od svega sto nakon ovog termina crta jos brutalnije stvari... metar snijega na mamulu  :67: Lijepo za oci haha

michael

Kao u niskbudžetnim naučno fantastičnim filmovima...
na to mi liče modeli i izlazi u zadnje vrijeme. kakvih je ispala bilo majko mila

Nikola

Kako modeli variraju u narednih 6 dana,posle +120 ni da je +384,moramo cekat sjutra preksjutra da vidimo sto ce bit za prvi  :07: ali u sustini svi daju hladnocu

Dzoni

@ Kecmi izvoli.

Sci-Fi  se nastavlja   :114:

Bura

Hvala!  :121: Onaj meteogram do 14h je bio imucniji sto se tice snijega, no dobar je i ovaj...

Dzoni

Quote from: kecmi on January 25, 2012, 14:51:48 Hvala!  :121: Onaj meteogram do 14h je bio imucniji sto se tice snijega, no dobar je i ovaj...

Imucniji ? Heheh,kecmi ovo prikazuje 22mm snijega, znas li koliko bi to moglo biti cm ?!  Koliko Bar ja mislim nikad nije dobio  :60:

Bura

Nije dobila Meteoroloska stanica pored mora, ali oko centra i mjestima bar 2 km od mora jest i pola metra. Nek mi Milos svjedoci.

A sto se toga tice, dobro kazes, 22cm  :04: :04: Sta bih dao za to!

Fraka

Pola metra  :67: Mozda 1929. mada tesko  :105:

winter

Po ovome Pg bi imala preko po metra mada :04: nije to tako daleko ponedeljak je blizu ako bude pola od ovoga svi srecni  :105:

Bura

Quote from: Fraka on January 25, 2012, 15:02:01 Pola metra  :67: Mozda 1929. mada tesko  :105:

dobro..... Ajde.......  :21: Nek vam bude....... Eto, 20cm.....  :21:

Stefan600

Ma 22mm pri temp oko nule je tu izmedju 20 i 30cm sigurno...  

Neka mi neko odgovori da li su modeli uopste bili pokvareni? Ja mislim da jesu, jer ovi promasaji, ne pamtim ovo... Ne pamtim.  :75:
Februar 2012. :)

Nikola

Kako sam procitao nije bila greska do modela jer niko iz centra NOA nije objavio,ali su neki meteorolozi primijetili da ne odgovara prognozirano vrijeme trenutnom stanju pa je tako procurela u javnost visjest o gresci i kaze se da modeli grijese kratkorocne prognoze,kao veki podaci varijacije... itd.....Ali vec ove nedelje i to ce biti u redu.Sve te padavine mogu da nestanu u jednom izlazu,lijepo jes vidjet ali bolje bit euforican kad dodje na +72

Stefan600

Slijedi Februar  :43: Po prvi put cujem danas da mom ocu nedostaje snijeg od kad smo se ovdje preselili. Rekao je 'volio bih jedno 20cm da pane i da zaledi da se ne mice, mi imamo dzipa mozemo, pa drugi nek se snalaze' hahaha  :120: Eto, mi smo zivjeli u BP gdje je svake godine redovno bilo 20cm snijega a neka i mnooogo vise, pa opet nije zamrzio snijeg...

ON: Vidim da se opet bude prognoze za sljececi period to mi se jako svidja. Samo ovako da nastavimo, ne smije forum nikad da zamre...  :27:

Stefan600

Nmm sve skoro padavine obrisa za Pon. Ada, to je bilo za ocekivat  :102:

winter

om crta bajku i dalje :04:

scepo

Izgleda samo suvo zahladjenje nista vise :71: