News:

Omogućen je pristup forumu TAPATALK-om

Main Menu

Januar 2012.

Started by Cirius, December 28, 2011, 13:48:33

Previous topic - Next topic

Cirius

Prvi dan  2012.  će biti sunčan i relativno tih,  što će pogodovati liječenju mamurluka od prethodne večeri      :116:
Trenutni prognostički materijal crta značajnije padavine za utorak i srijedu,  3.  i  4.  januar.

lav

Стенли

Sve je izvjesnije da se od 3.-4. januara sprema neka akcija.  :105:

winter

Pa moze li bit tamo oko bozica malo snijga u pg  :79:

Stefan600

Ne zna se, ali kako sada stvari stoje, ne cekajte ga do 10-og...
Februar 2012. :)

Nikola

Ec,pa i Gfs daju zimu od +150H...cekamo....sigurno je da ce posle nove biti sve zanimljivije

Cirius

EC  i  GFS  imaju poklapanje za petak,  EC  čak crta  985 hPa na Otrant !

:28:

Стенли

Premocno to izgleda...  :04: Boze pogledaj nas!

Madjo

Jesam li ja lud ili ođe piše jaguar 2012.  :52:   :78:   :07:

Stefan600

Pise Djoma  :67:  :05:

Ovo stvarno dobro izgleda, ali posto Bog nam bog u meteorologiji nece nesto pretjerano pomoc, ja mogu da kazem, da je ovo, na nasim prostorima, nemoguce... hahahahahahaha  :102:

Stefan600

Sta bi pri ovakvim uslovima trebalo za snijeg? Kolika temp na 850mb i to?

Rade

Ja sam sad došao sa jedne svete planine, Bogovi su složni u jednom - treba da prinesemo za žrtvu jednog forumaša i eto nam snijega.

Stefan600

Nekog cemo gosta  :67: hahahaha (Posle gledanja komenta(svi se registruju)) hahahahhaah  :109:  :102:

Stefan600

Vidjeh sad yr.no. Pa je li ono moguce...Kisa a na 850mb je -8 ... M*s

Dzoni

Ma nema tu nista za petak Stefke, visoko je prizemlje.

Bura

U srijedu i cetvrtak sto dolaze, se najavljuje ozbiljnija kisa, dok bi utorak trebao biti suv.  :114:
Bolje gram nafake no kilo mozga.

Poseydon

Debeo jorgan za Bozic, naravno Podgorica i primorje moze samo kisu ocekivati, tek ako zaluta koja pahulja 7. ujutro

Vasilije

Posto nisam u toku bio za sjever se crta snijeg cet-pet-sub??ispravite me ako grijesim..

Stefan600

Quote from: Dzoni on December 30, 2011, 22:09:32 Ma nema tu nista za petak Stefke, visoko je prizemlje.
Sprdnja moj Dzoni, nece nam se.

Quote from: kecmi on December 30, 2011, 22:14:59 U srijedu i cetvrtak sto dolaze, se najavljuje ozbiljnija kisa, dok bi utorak trebao biti suv.  :114:
Eh, moj kecmi, cemu se ti nadas. Umjesto da se nadas da uvati neki mraz... Batal prica, i juzina...  :75:  :02:

Bura

Pa kad nema snijega baar da ima kise. Al sto se toga tice volim mraz i minus vise nego kisu-tako da je dovoljno jedno 2 dana kise i onda anticiklon i minusi. Uhuuuu  :114: :114:
Bolje gram nafake no kilo mozga.

Stefan600

Ni 2 ni 1... Dosadi odmah. No ne zivim na planinu pa da trazim stalno snijeg.

Mladen

Idućih dana jaguara   :05: bice vrlo zanimljivo, u nižim predjelima će po modelima biti kiše, a u višim kiša, susnježica i snijeg. Sve su prilike da će mikro klima pojedinih mjesta igrati značajnu ulogu kojih će padavina biti, ukoliko ne bude jačeg južnog strujanja, jer je tada kiša neizbježna!

Madjo

Izgleda da će samo u višim krajevima na sjeveru bit novog snijega, po zadnjim izlazima, tokom naredne sedmice.

Što se mene tiče i neka malo omeči, zbilja čitava polovina decembra je bila ladna i snjegovita i nema se što zamjerit !  :79: 

Mladen

Bila je dobra zima do sad! I snijeg i mrazevi, prava nema što!

Miloš

Za sad je sigurno da ćemo u prva dva dana januara uživati u lijepom vremenu. Modeli su još uvijek nesložni kad će tačno doći promjena vremena ali to će najvjerovatnije biti 3. ili 4. januara i ciklonska aktivnost bi potrajala sve do Božića.