News:

Omogućen je pristup forumu TAPATALK-om

Main Menu

Decembar 2011.

Started by Bura, November 26, 2011, 19:45:12

Previous topic - Next topic

Danilovgrad

Quote from: Fraka on December 19, 2011, 07:54:37 Prognoze su ipak bolje.. modeli poceli da odlazu dolazak AC i otopljenje... bice nesto uskoro sigurno...
Cekao sam te da kazes nesto...   :122: :122: :122:

Nikola

Bice nocas gusto,ako temperature nastave ovim tempom :08: Naravno konstantno sjeverno strujanje AC na Atlantikom,suvo do daljnjeg

Dzoni

Pretežno oblačno, u većini kontinentalnih predjela sa snijegom i susnježicom, a na primorju sa kišom. Poslijepodne mjestimično prestanak padavina. Vjetar slab do umjeren, uglavnom sjeverni i sjeveroistočni. Jutarnja temperatura vazduha od -6 do 8, najviša dnevna od -4 do 11 stepeni.
Podgorica: Pretežno oblačno, tokom dana povremeno kiša. Vjetar uglavnom slab sjeverni. Jutarnja temperatura vazduha oko 5, najviša dnevna do 7 stepeni.

:75: :120: :120:  Ismijah se snijeg u kontinentalnim predjelima kazu a na primorju kisa a onda za PG najave isto kisu ! Nisam znao da smo na moru,sad znam  :77:

ehtelion

ako cemo pravo, podgorica ima mediteransku klimu (malo izmijenjenu).  Nadmorska visina podgorice (50 metara) je manja od nekih naselja u Herceg Novom koja su manje od 1000 metara vazdusne linije od mora.

Danilovgrad

Quote from: ehtelion on December 19, 2011, 11:07:45 ako cemo pravo, podgorica ima mediteransku klimu (malo izmijenjenu).  Nadmorska visina podgorice (50 metara) je manja od nekih naselja u Herceg Novom koja su manje od 1000 metara vazdusne linije od mora.
Tacno! Podgorica je probijanjem tunela "Sozina" postala primorski grad.... Danilovgrad je vec nesto drugo.

ehtelion

Danilovgrad

Quote from: ehtelion on December 19, 2011, 11:24:56 http://www.meteo.co.me/publikacije/Kepen.pdf

ovdje pise isto za Danilovgrad sto i za Podgoricu.
To je naprosto jedna velika laz... svjesni smo svi T razlike izmedju dva grada i uopste vremenskih prilika...

ehtelion

pa nijedan grad nema istu temperaturu i klimu kao neki drugi,  to je sigurno, ali pripadaju istom klimatskom tipu.

Стенли

Ehtelion u stilu Cak Norisa,pu.  :75: Niste promasili temu Danilovgradjani,ma jok.

Bice bice snijega do Nove Year..

Djole

Podgorica: Pretežno oblačno, tokom dana povremeno kiša, a moguća je i susnježica. Vjetar uglavnom slab sjeverni. Jutarnja temperatura vazduha oko 3, najviša dnevna do 6 stepeni.

Madjo

I Danilovgrad i Podgoricu karakteriše potpuno isti klimatski tip vremena.

Padavine do śutra i to bi bilo to.

Stefan600

Cus, Danilovgrad, najjace, vi ste sibir a mi smo Atina...Ne moze to tako...Temp razlika kad je inverzija ujutro moze bit i 5 stepeni... Ali kad su padavine, preko 2-3 stepena ne moze, sve da ne znam sto bude...
Februar 2012. :)

Danilovgrad

Stefane io 1 stepen razlike je veoma bitan za snijeg, a ne 3. :77: :76: :15:

scepo

Dako proleti koja pahulja nocas ili ujutru u Pg sto mislite? :79:

LOMIBA

tesko mislim da nemoze..!
U dobru se ne ponesi!

Bole-PG

Quote from: Madjo on December 19, 2011, 13:08:16 I Danilovgrad i Podgoricu karakteriše potpuno isti klimatski tip vremena.

Padavine do śutra i to bi bilo to.
da ali danilovgrad je vise u unutrasnjost zbog toga je i zimi ladnije i ima pokrivaca za razlikunod PG
Podgorice grade moj!!!

Stefan600

Necemo se vracat na staru pricu...
Februar 2012. :)

Dzoni

Samo posmatram kako ovaj @Danilovgrad malti gluposti,zaista mi nije jasno kako sam sebi ne dosadis sa nonsensima i necim sto ne stoji ?!

Podgorica i Danilovgrad imaju kako rekose iskusne kolege potpuno ISTI klimatski tip.  Nekad je DG u odredjenim situacijama hladniji za 1-2c a nekad poptuno isto a kad kad i topliji. Dakle to su fluktoacije koje nisu znacajne ali ti se i dalje zanosi da je DG Niksic  :120:

Стенли

Cime se vi opterecujete moji ljudi. Opusteno, svako ima svoje misljenje, neko dobro neko lose.  :122:

Transmat

Ne bih nikom da kvarim raspolozenje, ali po novim izlazima wrf i nmm sa naseg meteo sajta , kao da vise nema padavina veceras i sjutra? totalno presusilo?? barem za ovaj nas dio nk-pg..  NI SATELITSKI SNIMAK NE OBECAVA?
jesu li opet poblesavili modeli??

Rade

Quote from: Transmat on December 19, 2011, 23:06:04 Ne bih nikom da kvarim raspolozenje, ali po novim izlazima wrf i nmm sa naseg meteo sajta , kao da vise nema padavina veceras i sjutra? totalno presusilo?? barem za ovaj nas dio nk-pg..  NI SATELITSKI SNIMAK NE OBECAVA?
jesu li opet poblesavili modeli??

NMM daje padavine za veći dio CG

Стенли

Dobro je rekao Transmat. Po novom NMM na sajtu HMZ ,skoro pa i da nece biti padavina do ujutro  :78: sto se tice te udoline srednje Crne Gore. Nk,Dg,Pg.

Madjo

Ima i sjutra padavina ali svakako puno manje nego danas.  :83:

Danilovgrad

Eeee... zavrseno je... Sada pitam, da li ce se zadrzati hladno do nedelje i posle? Kakvi su izlazi?

Madjo

Ladno čitave sedmice.

Nakon toga ako što uleti biće bolje prilike za snijeg u Danilovgrad i Podgoricu.  :122: