News:

Koristeći Profile, Modify profile i Look and Layout možete promijeniti izgled foruma, odnosno izabrati neku drugu temu.

Main Menu

Decembar 2011.

Started by Bura, November 26, 2011, 19:45:12

Previous topic - Next topic

Bura

Diskusije o vremenu koje nas ocekuje u decembru su vec pocele...

Nadamo se metarskim snjegovima.....  :83:
Bolje gram nafake no kilo mozga.

Madjo

Bura

Quote from: Madjo on November 26, 2011, 21:15:57
Quote from: kecmi on November 26, 2011, 19:45:12 Nadamo se metarskim snjegovima.....  :83:

Aé.
I to u Bar.

Eeee, ne omalovazavaj ti Bar, mnogo je zeznut sto se tice vremena....

Fraka

Padavina ce biti, ali kako sad stvari stoje snijega ne  :56: No, mjenjace se to jos, vidjecemo  :77:

Nikola

Upravo tako Fraka,AC od petka napusta nase krajeve bice padavina ali se snijeg za sad ne vidi,uglavnom situacija ce biti zanimljivija iz dana u dan  

Bura

Quote from: nikolA on November 26, 2011, 23:42:33 uglavnom situacija ce biti zahimljivija iz dana u dan  

Bilo bi i vrijeme, decembar je a nije bilo niceg zanimljvog do sad...

bole

slasem se s tobom  dzoni ......skroz zanimljiv period stize za par dana a sa njim i padavine , mada mislim da ce planine dobiti snijeg u prvoj dekadi dec.

Fraka

Bolesno dobar zadnji GFS, obilne padavine i niz ciklonskih aktivnosti...
Zato Ec... suv kao barut sa aprilskim temperaturama

Madjo

Nema tu ništa.
Ec je do sinoć davao kišu za naredni vikend a kako se primiče tom terminu kao po običaju crta suvo vrijeme...  :46:  ili odloži padavine još koji dan.
Gfs ne gledam uopšte,čak ni kratkoročno...  :46: :46:  :34: ...ljepše je uzet kakvu knjigu od đece iz osnovne pa pročitat kakvu bajku nó gledat Gfs.....     :20:

Fraka

Nije bas tako crno-bijelo to... Ovo je jedan konstantan razvoj dogadjaja koji se crta vec nekoliko izlaza unazad.. kratkorocno je GFS dobar. Ec je odustao jutros, ali GFS je i u narednom izlazu nastavio.. vidjecemo veceras, ja mislim da ce EC da vrati.

bole

Madjo povuci rijec  :77:
GFS majka zimski period ;)+ 2 i 3 dec imamo ciklonsku aktivnost= dobar zalad  :120:

Madjo

Quote from: bole on November 27, 2011, 15:33:59 Madjo povuci rijec  :77:

Neću  :15:   :67:  

Da oće panut dobra kiša pa ćemo lako za snijeg.

Fraka

Pa upravo to, nije ni mene bas briga za snijeg, ima kad, pogotovo dolje na jug, nego jedno 100-150 litara bi lijepo palo da spasi sezonu  :54:

bole

Neka vi  tija modela vise....pogledajte malo u nebo, zglobovi su najbolji modeli :)
Danas popodne su se mogli vidjeti karakteristicni oblaci u pravcu SEE cirostratusi :)

Fraka

Bogomi bole "ostali samo dugmici"  :75:

bole

:120:  Ja velim pustite modele  :03:
Netreba ni komentarisatI svaki run .........ovo je vec neprihvatljivo zaa decembar mjesec  :71:

Nikola

Sve je palo u vodu,mislili smo da se AC tako lako dade GFS suv i bez promjene do 4.12. i EC ga prati tek,sjutra ce biti jasnije stanje  :28:

Madjo

Nije Ecmwf nimalo suv za naredni vikend.  :83:

bole

Lijepo je ovo gledat ali dalekko gfs ec    slozna braca  :79:     +240h

Fraka

EC je ubitacan  :29:
Ja mislim da mu Madjo vjeruje haha  :11:

Nikola

EC i GFS daju jako zahladjenje sa padavinama u utorak  :79:

bole

Obecanje ludo radovanje :) daleko daleko.....240.h 7dana za bilo kakav komentar. Ec ima dvije kaćuše u kratkom intervalu JAKoooo lijepo iygleda., ali i dalje sam ubijedjen da ce Madjo ugledat prve pahulje u prvoj dekadi Dec  :79:

snesko belic

Oće nekakva promjena.
Juče mačka legla pored šporeta i okrenula leđa da grije,a baba veli,vidiši mačku kako je legla da grije leđa,oće neki kijamet uskoro.... :04:

Dzoni

Evo se i kisa pomjera i kolicine se dramaticno smanjuju pa me nebi cudilo ni da ispare...spremajte se kolege za restrikcije struje kao 1993-e ko se sjeca toga.

Rade

Quote from: Dzoni on November 30, 2011, 11:59:44 Evo se i kisa pomjera i kolicine se dramaticno smanjuju pa me nebi cudilo ni da ispare...spremajte se kolege za restrikcije struje kao 1993-e ko se sjeca toga.

Ja sam imao 3 godine, al mi ne bi smetalo sad, taman da se narod malo makne sa fejsbuka.