News:

Koristeći Profile, Modify profile i Look and Layout možete promijeniti izgled foruma, odnosno izabrati neku drugu temu.

Main Menu

Decembar 2011.

Started by Bura, November 26, 2011, 19:45:12

Previous topic - Next topic

Rade

Quote from: Fraka on December 06, 2011, 13:20:11 Ono sto mene raduje je cesta poava padavina u sledecem periodu.. nema mjesta za pesimizan zbog izlaza, upravo smo sad vidjeli da izlazi vise ni do 5 dana nisu sigurni...

Apsolutno se slažem!

Stefan600

Znam ja o cemu ti pricas Fraka,i u pravu ali moje trenutno raspolozenje je nikakvo. Mene jednostavno ubijaju izlazi, svaki je gori od goreg, i totalni sam pesimista sad.

Februar 2012. :)

Fraka

A Stefane, niti je Decembar mjesec kad padaju snjegovi u Pg, niti to treba ocekivat kad je tek prvi put u Kolasin pao... polako, ima jos ihahaaa...
ne kazem da nece ni u Decembar past, ali nije smak svjeta, ne bi bilo prvi put da prodje godina bez snijega isto... sto bi onda cinio, upucao se?  :67:

Madjo

Quote from: stefan96 on December 06, 2011, 13:27:42 Znam ja o cemu ti pricas Fraka,i u pravu ali moje trenutno raspolozenje je nikakvo.

To ti je zato što si puká za Linkin Park.

A đe ti je ona mala što si lanik šetá š njom ?  :21:

Da ne budem off reću da ulazimo polako u nešto ladniji period...eto toliko sam uspio viđet.  :15:

Stefan600

Ne radi se o snijegu u Pg toliko, koliko se radi o ostim bojama koje se vrte po kartama vec ako se ne varam od pocetka novembra.  :24:

Madjo, hahahahahahaha   :102:  :102: uvijek me nasmijes. Pomijesao si ti to nesto od lanik  :77:

Fraka

Pogledajte ovaj izlaz GFS haha

*ebe lud zbunjenog

Nikola

Italijani otpisali snijeg i na Alpe ispod 1000m rekli tek posle Nove da se nadaju za Apenine i ravnice hahaha Mislim da opasno grijese,potpuno ce drugacije bit karte posle 12-tog.

Mora uskoro AC da zauzme svoju poziciju  :11:

Bole-PG

Moze li ko da izbaci prognozu za onaj vikend oko 18?Nesto mi se cini da je uvijek oko Nikoljdana bilo snijega.
Podgorice grade moj!!!

Stefan600

Oce li mi ko objasnit zasto se vazdusne mase krecu od Amerike prema Evropi a ne od Evrope prema Americi...Ima li to nekakve veze sa rotacijom Zemlje?

Miloš

To je, Stefane, zanimljivo pitanje i drago mi je što te to uopšte i zanima. Ali, ovo nije tema za takvo pitanje. Evo, otvorili smo još prije temu za slična pitanja: http://www.meteo.co.me/forumi/index.php?topic=27.0
Vjerujem da ćeš tu dobiti odgovor.  :45:

Fraka

Koliko nisko bi mogla ic temp u cetvrtak vece? bice strasog mraza na sjever..

snesko belic

Ja za Podgoricu očekujem oko -1.

Nikola

Unarednom periodu imacemo ceste padavine posebno za vikend i od ponedeljka,ovaj AC u MEditeranu nikako da se raspadne ili premjesti bice stabilan bar narednih 7 dana.

niksicki

Vidjeh da za sjutra ujutro najavljuju nesto malo padavina,i da mi mozda u Nk mogao malo snijeg padat,pa rekoh da pitam imam li oko cega ici u Nk,posto sam u Pg ovih dana?

Fraka

Nema ni govora o snijegu, padavine su preslabe i nece bit dovoljno hladno za niksic.. bez brige  :122:

prenka

podgorica trenutno 5 stepeni  ....  ispade man utd  :05:  sorry za off :114:

Cirius

Male su šanse da se obori  'sušni rekord'  izgleda,  proradio je okean i magistrala ciklona     :23:  

snesko belic

Evo sta kazu modeli za balkansko poluostrvo od 20 uvece,do 22 popodne. :04:
Jos kad bi sve ovako bilo... :22:

Stefan600

Na osnovu kojih modela se urade ove karte?

snesko belic

MeteoLaik

može li se što predviđet' za Novu godinu? Radi onih što će je na otvorenom dočekati. :)

Stefan600

Nikola

Ma kakvi za Novu,ne moze ni za naredni vikend,evo EC +192H daje pocetak neke akcije,ali samo da ne bude sledeci izlazi totalno suprotni.

bole

Neka neka ja vjerujem da ce bit akcije oko Nikoljdana.......Nebi valjalo da  nam kvari prosjek iz protekle dvije god :)

Bole-PG

Quote from: bole on December 08, 2011, 20:36:37 Neka neka ja vjerujem da ce bit akcije oko Nikoljdana.......Nebi valjalo da  nam kvari prosjek iz protekle dvije god :)
To i ja velim
Podgorice grade moj!!!