News:

Koristeći Profile, Modify profile i Look and Layout možete promijeniti izgled foruma, odnosno izabrati neku drugu temu.

Main Menu

II ciklus - komentari

Started by Nikola, November 24, 2011, 21:53:21

Previous topic - Next topic

Madjo

Quote from: Fraka on December 15, 2011, 01:49:49 E, ali obalili su tu definiciju skoro, a pljevlja jos odupiru  :116:
Još da se potvrdi Higsonov bozon i više nema misterije na ovom svijetu!   :11:

Laku noć.
Odoh bažđet.   :39: :39:

Fraka

Shody

Minimum će biti 2.1 u Pljevljima.
Sada možemo svi na spavanje  :78: :78:  :80:

Fraka

Pljevlja za 20 minuta sa 1.8 na 0.9...   :05:

Стенли

Dejo

U 7 sati najnižu temperaturu ima Pljevlja 3.4, posle 5 kola dobijam bod na ovom parametru  :109:

demijan

ja uhvatih najnizu za 0.1.  :120:
bice veselo sa padavinama.sve su shanse da ce otici 'visoko' josh u toku dana.nadao sam se da ce malo kasniti i izruciti se glavninom iza 19 h.

Admin

Najniža temperatura jutros u 06 UTC izmjerena je  u Pljevljima i iznosila je 3.4oC.
Ovaj parametar je uspješno prognozirao 21 takmičar.

Fraka

Dobar sam ovo kolo, dooobaar haha
Fulao sam Tmin, zabljak vec uteko 3 stepena, odlicno  :11:

Miloš

Quote from: Dejo on December 15, 2011, 07:23:50 U 7 sati najnižu temperaturu ima Pljevlja 3.4, posle 5 kola dobijam bod na ovom parametru  :109:

Sličan slučaj i sa mnom. Stvarno bi mnogo bilo da Pljevlja u dva kola za redom naprave onakvo iznenađenje (makar za mene) kao prošli put. Tako da se ovaj grad konačno malo iskupio.  :45:

Ovakvo je trenutno stanje:

Ulcinj 11.6°C, 1.4mm
Nikšić 7.0°C, 2.8mm
Žabljak 5.6°C, 0.3mm
Vjetar 10m/s

Jedino što me malo brine je izostanak južnog vjetra u Ulcinju. Samim tim su i padavine u unutrašnjosti slabije, a i temperature malo niže u svim gradovima. Ukoliko jugo malo ne pojača do kraja dana, ne ginu mi negativni poeni na padavine.

demijan

tek ce bit padavina.ne brinem za njih.za mene mozda i previse.nego nk treci sat uzastopno 7.0 mogao je makar do 7.3 i onda neka ne mrda ako 'oce cio dan   :120:

Miloš

Malo ko je očekivao da Žabljak i Nikšić budu baš ovako blizu sa temperaturama. Vidjećete, neće se to puno mijenjati ni u toku dana. U još ekstremnijim slučajevima, kad ovakvi cikloni nailaze nakon dužeg perioda hladnog vremena, Žabljak može da bude i za nekoliko stepeni topliji od Nikšića. Tako nešto je ipak bilo nerealno očekivati u ovakvom kolu, ali nije isključeno da neko takvo kolo naleti do kraja takmičenja.
Padavine, najnoviji podaci:
Ulcinj 1.4mm
Nikšić 3.3mm
Žabljak 0.4mm
Temperature i vjetar bez bitnije promjene. Očekujem postepeno pojačanje padavina kako dan odmiče. Tj. nadam se. :101:

Dejo

Žabljak i Ulcinj bi najviše padavina trebali imati posle 15h, tako da dugačak dan je pred nama  :02:

RAMONES

Uf, ja sam se jako zeznuo kod Nikšića, nadam se da će bar do 8,5°C da izbjegnem negativni  :120:

Miloš

U 10h:

Ulcinj 12.1°C, 1.4mm
Nikšić 7.2°C, 4.4mm
Žabljak 5.8°C, 0.4mm
Vjetar 13m/s

Nikako da probije jugo u Ulcinju, ali zato u Nikšiću i na Žabljaku divlja. Prema modelima, to bi trebalo da se dogodi do 13h. Fali mi još 0.2°C za Ulcinj da izbjegnem negativan poen.

goga

ja iskreno ne očekujem ništa od današnjeg dana ... zanimljivo mi je pratiti razvoj jer sam totalna neznalica u ovakvim prilikama kod vas

dva boda imam ... sam da ne odem u negativu i ja zadovoljna :03:

Fraka

Meni prijeti totalni krah  :75:
Ni negativa nije iskljucena.. kad vjetar probije ulcinj, padam na vjetar, temp ce skocit u ulcinj, tako da cu i tu da roknem, niksic nece porast do 8.4, na zabljak cu uvatit negativan.. padavine da ne pominjem haha, izvrsno  :07:

Shody

Ti se svako kolo žališ, ali si još uvijek prvi na tabeli :78:  :11: :11:

Ja ću past na vjetar definitivno, ostale stvari stojim iznenađujuće dobro...

Madjo

Quote from: Miloš on December 15, 2011, 10:11:27 Nikako da probije jugo u Ulcinju

Što misliš zašto  :120:  :81:
Quote from: Madjo on December 14, 2011, 01:33:06 Moram náć nekoga da zaglavi oni propeler na ulcinjsku AMS  :11:

Što se sve može učinjet s 20 eurah a Šodi  :122:    :11:

Shody

Istinu zboriš Mađo.  :114:

Ajmo Nikšić do 8.1°c porasti.  :111:

Madjo

Evo sad gledam nešto Pljevlja.

Kao što rekoh sinoć da će bit topliji danas nó primorska mjesta, evo iskoči na 13.1°, topliji od Podgorice,Ulcinja a blizu je sa HN  :07:

Aé, Termoelektrana i Cirusova formula relativiteta,to je to.  :05:

Miloš

Ništa Mađo, zeznuo sam te.  :15: Čuo sam se prijateljem iz Ulcinja, i rekao mu da ode da odglavi "propeler" na AMS, poslaću mu 5 evra preko sms-a.  :28: I evo ga, probio jugo u Ulcinju, automatski skok temperature od 1°C za 10 minuta. Nikšić i Žabljak u laganom porastu. Padavine u Nikšiću oko 5mm, Ulcinj i Žabljak oko 1mm.

Madjo

:67:  Mogu ga ja opet zvat hehe  :120:   I to neđe u 10 do 1.

Podaci u 11h:

Ulcinj 13.4
Nikšić 7.4
Žabljak 6.2
Vjetar 15

goga

još malo puštam a onda zovem da otvore onaj kišobran u Nikšiću :08:

Miloš

Neće ni kišobran mnogo pomoći, odnijeće ga vjetar za čas.  :08: