News:

Omogućen je pristup forumu TAPATALK-om

Main Menu

II ciklus - komentari

Started by Nikola, November 24, 2011, 21:53:21

Previous topic - Next topic

Bura

Na Cetinju vec pocela kisa.....  :114:
Bolje gram nafake no kilo mozga.

Miloš

U Pljevljima već oko 3°C. Neću valjda u dva kola za redom dobiti negativan poen na Tmin zbog tog grada. Pa ko je mogao da očekuje da ni ovoga puta oblačnost i vjetar neće uticati na temperaturu u tom gradu.  :75:

Fraka

A dati pune i tamo malo vjetrica.. dati ne podje u minus.. ako bude bogami cu zbilja poc do pljevalja.

Bura

Ja sam razmisljao o pljevljima i stavio minimalac u minus. Ako ode u minus eto meni boda  :114:
Bolje gram nafake no kilo mozga.

Fraka

Pljevlja lagano sibaju u ambis. 1.8 vec.. nerealno.

Madjo

Po zadnjim izlazima gore se neće ni naoblačit do jutra  :07:

Fraka

Zato i kazem, poce to u minus, eto negativnih na izvoz  :120:

Madjo

Ali zato bi trebao počet da duva jugo.   :63:

Shody

Pljevlja  :75:
E ako ikad budem u Crnoj Gori, ta Pljevlja moram posjetit. To je garant nešto nadljudsko, neka sila vlada tu.  :20:

Fraka

Quote from: Madjo on December 14, 2011, 21:53:24 Ali zato bi trebao počet da duva jugo.   :63:

jes, ka proslo kolo  :107:

Madjo

Quote from: Shody on December 14, 2011, 21:54:59 Pljevlja  :75:
E ako ikad budem u Crnoj Gori, ta Pljevlja moram posjetit. To je garant nešto nadljudsko, neka sila vlada tu.  :20:

Termoelektrana  :27:

Nikola

U drugom dijelu noci pocece da duva jugo tako da temperatura nece vise opdati.Ne vjerujem da ce ici ispod 2C.Ali vjetar je zeznut,koliko je danas bio vjetar?

demijan

zbilja je cudno da se ne registruje ni oblaka u pljevlja.i dalje ne mislim da ce ispod nule ujutru biti.al dopada mi se kako nas zabavljaju svojom lucidnoshcu  :75:

Fraka

Pustite vi to jugo, ne vazi to za pljevlja, tamo vladaju drugi zakoni. Mislim da se zaboravlja proslo kolo u kojem je citava drzava bila u debelom plusu a tamo bilo -4 i potpuno tiho. i ja mislim da ce ostat temp poz, ali daleko od toga da tvrdim

Madjo

E Fraka ova će ga južina probit vala.

Ima śutra i prekśutra da bude topliji od Budve.

Fraka

E ne vjerujem kapi jedne do u 7 kad budem vidio da puva haha. Sad je na 1.3

Nikola

Nikola

Zablajk 3.4 Pljevlja ne idu ispod 1.3.

Cirius

Ipak ne bi ni Pljevlja trebalo da se  'odupru'  ovom nailasku s juga,  evo ih između 1'C  i  2'C  variraju ...

Ali ko može znati što mu Dolina Termoelektrane sprema ?   Pogledajte što se danas desilo kad je postignuta  Tmax !    

:103:      

Shody

Što Ciruše, vraća vrijeme unatrag ?  :120:

Nikola

Cirius

Quote from: Shody on December 15, 2011, 01:15:25 Što Ciruše, vraća vrijeme unatrag ?  :120:

Hehehe  ....    radna verzija Ajnštajnove  ''Opšte teorije relativiteta''   se zvala   ''Pljevaljski fenomen''

( E=mplje2 )

Fraka

E, ali obalili su tu definiciju skoro, a pljevlja jos odupiru  :116:

Shody