News:

Omogućen je pristup forumu TAPATALK-om

Main Menu

II ciklus - komentari

Started by Nikola, November 24, 2011, 21:53:21

Previous topic - Next topic

Fraka

Bar ce mi poc preko 15.5, padavine u kolasin i pljevlja me ne pogadjaju nesto jer tu padam kako ja tako i svi  :67:
Vjetar mi je enigma isto.. sve u svemu moze bit totalna katastrofa, a mozda bude solidno

RAMONES

Bar 0,1 mm, grr  :06:
Pljevlja, nadam se da će tmax do 2,8  :02:

demijan

'samo da .." glavna rechca danas   :67:

samo da mi bar ode za   jos 0.2 i pljevlja za  1 stepen  :67:  :67:

Fraka

Pocu u pljevlja i miniracu sve  :14:
Vidi kako sad dize temp kad mi ne treba, a jutros steglo najivse na balkan, e pa cudo!

demijan

Rade

Odgovara mi da rastu Pljevlja, neka porastu za još 2 stepena i ja sam zadovoljan.

Shody

Ajmo. Pjevlja još 0.1C ajmooo :)

Fraka

Cirius

AMS  Kolašin spava od juče.   Počinje da se vedri prema planinama centralnih predjela,  nazire se kraj ove drame ..  što se tiče padavina ..

Gabesz20

Pljevlja ce izgurati prema meni i od 4c ako ne i vise
Inace jutros sam imo srece samo tako...sad su me Pljevlja izvukla, inace bi me Zabljak sahranio :03: Ja se nadam jos ovakvim kolima jer samo ovako moze da se napravi neka razlika izmedu takmicara, a to je i poenta.

goga

samo da  :05:  mi Pljevlja porastu do 3,5

Dejo

Oladio Bar :D Meni savršeno odgovara  :114:

Bura

Bolje gram nafake no kilo mozga.

goga

dobro se uspuhalo u Baru ... 8 m/s

Nikola

U Niksicu je prije sat vremena bilo pojave susnjezice,grmljavine i jakih udara sjevernog vjetra.Sad je vec toplije i umjereno oblacno,snijeg je na visini od oko 900m.

Bura

Ja stvarno ne bih da me bacite na sprdnju ali ovamo kao da se sprema snijeg. Toliko je hladno 7 stepeni, meni na termometru pokazuje 5.9 , subjektivni osjecaj 4. Rumija se sigurno zabijeljela!

goga

Blago tebi ....

Pljevlja 3,5  :121:

samo da ostane do mjerenja u puni sat :101:

Bura

A meni u toku mjeseca stize Ubodni termometar firme TFA Dostman  :114: :114: Jedva cekam, maloprije kupljen sad samo cekam da nadjem nacin kako da ga dopremim do Bara.  :03:

Fraka

Hahah pljevlja na 5.4... negativan jos jedan na Pljevlja  :116:

Shody

ehtelion

kako ce biti poeni da nam se oduzimaju....dako dodjem do -8

Fraka

Kakvo kolo kukuuuu haha 2 boda.. mozda  :07:

Veljonk

Ova Pljevlja sam ubo muski  :109: . Okolina Niksica, (Vojnik,Studeno... ) pod dobrim snijegom .  :79:
AUTOMATSKA METEOROLOŠKA STANICA KLIČEVO , NIKŠIĆ

http://www.pljusak.com/klicevo/index.htm

Fraka

Polako Veljo, nemo se zacudit ako bude 11 sledeci termin u pljevlja  :37: