News:

Omogućen je pristup forumu TAPATALK-om

Main Menu

II ciklus - komentari

Started by Nikola, November 24, 2011, 21:53:21

Previous topic - Next topic

dikile

Zabljak u ponoc u plusu 0.8C
Pljevlja -2.7C

Bice ujutru oko 0C

Fraka

Duga je noc... ne mozes bit siguran..

dikile

Zabljak ode na 1.9C sa vetrom od 5.5m/s, a udari preko 12m/s.
Pljevlja se zaustavila na -2.8C

Shody

Mogao bi Žabljak i ostat bez snijega na ovom vjetru...... :107:

Fraka

Zestoko ce se otopit, to sigurno.. al da ce ostat bas bez imalo, tesko.. dako se smiri vjetar

Shody

Dobro je što još ima 4:30 h do osmatranja  :78:  :11:

Nikola

Kisa pada u Podgoricu  :07: odakle se ovo stvori a oko 00H nidje oblaka ni blizu na satelit,cak i kod Madja kisa pada T 6C

edit: Stala kisa vedri se polako

demijan

svi gradovi su u plusu u 06h sem pljevalja koje ipak drze minus -4.1.

u kolasin poceo vrlo slab sneg.tra +1.7

dikile

Pljevlja -4.5C, na granici sam minusa :26:

Miloš

Pljevlja -4.2°C
Žabljak +2.2°C
Kolašin +2.4°C

Ne znam šta da kažem više...  :80:

Fraka

Nenormalnog li grada... A sad ce buknut temperatura u narednih 10 minuta.

Miloš

Na sledeće takmičenje se prijavljujem samo pod uslovom da se Pljevlja isključe iz prognoze. Taj grad mi je skratio život za par godina.  :36:
Eto, dobih negativan poen iako i dalje mislim da sam dobro igrao Tmin, malo ko je očekivao Žabljak u plusu, ali eto, šta da se radi...

Boce

Trebam li biti srećan što nisam dobio minus na Tmin ili da budem ljut zbog odlaska boda za 0.2  :23:
Kolika je visina snega na Žabljaku i ima li ga uopšte?

MAGICIAN

Pljevlja prkose svim "meteoroloskim zakonima" !  :106:

Dejo

Žabljak 8 cm snega, niko to nije ni merio od sinoć  :27: kako nepravedno takmičenje  :120:

Miloš

Ima, 8cm, mada to je manje bitno...

Inače, ako mi je za neku utjehu, srednja temperatura na Žabljaku, u Kolašinu i Pljevljima jutros je iznosila +0.1°C. Jupi!  :114: Zaslužio sam makar bonus 1 bod. Haha.  :08:

Fraka

kako ostade 8 cm uz juzinu i temp u plusu  :29:

Boce

Ne znam Miloše kako nisi naučio do sad da treba stavljati bar 4°C manje od onoga što modeli pokazuju za Tmin. :11:

goga

Bem ti Pljevlja ... ccccccc

a o mjerenju snijega na Žabljaku uujutro je sve već rečeno prošle sezone :53:

tamo imamo pospanca  :121:

goga

Cerevantes opet bod na Tmin :109:

svaka čast

Admin

Najniža temperatura jutros u 06 UTC izmjerena je u Pljevljima i iznosila je -4.2oC. Ovaj parametar je uspješno prognoziralo 27 takmičara.
Visina snijega na Žabljaku u 06 UTC iznosila je 8 cm. Ovaj parametar je uspješno prognoziralo 40 takmičara.

Miloš

Od ove jutrošnje temperature u Pljevljima mi je još čudnije kako to da je više od polovine takmičara očekivalo to uspostavljanje inverzije u Pljevljima, iako su modeli vidjeli probijanje južnog vjetra. Svaka čast svima!  :45:

U 8h:

Bar 12.6°C
Kolašin 3.2°C
Pljevlja -3.1°C

Vjetar 6m/s

Padavina nema.

Admin

Vjerovatno su pretpostavili da južina neće biti dovoljno jaka da "razbije" to jezero hladnog vazduha u Pljevaljskoj kotlini.

Miloš

Ili su imali više sreće nego pameti.  :03: A ja nisam imao ni jedno ni drugo.  :07: