News:

Omogućen je pristup forumu TAPATALK-om

Main Menu

I ciklus - komentari

Started by Admin, October 20, 2011, 00:52:00

Previous topic - Next topic

Dejo

Posušiće to do četvrtka  :120:

CervantesRI

Čestitam svima, pogotovo onima sa 9 bodova!

MeteoLaik

Pridružujem se čestitkama i pozdrav za sve učesnike, osobito meteo znalce.  :38:  Pade na pamet  da bi u fond nagrada, makar utješnih, mogli uvrstiti knjigu iz oblasti meteorologije, ako ima neka sažeta i stručno napisana. Živjeli!

goga

Quote from: MeteoLaik on November 18, 2011, 01:25:20 Pridružujem se čestitkama i pozdrav za sve učesnike, osobito meteo znalce.  :38:  Pade na pamet  da bi u fond nagrada, makar utješnih, mogli uvrstiti knjigu iz oblasti meteorologije, ako ima neka sažeta i stručno napisana. Živjeli!

bila bi to odlična ideja ... i da to bude utješna nagrada za onog koji je odigrao najmanje 75% od ukupnog broja kola a najslabije je plasirani

CervantesRI

Možda ovo zadnje kolo i neće biti tako nezanimljivo. Kao prvo, možda se neće svi složiti, ali prognoziraju se 3 grada sa kojima je kroz sva ova takmičenja prošlih godina znalo biti najviše problema sa prognoziranjem. Barem po mojem nekom mišljenju. Kao drugo, gledam neke modele kakvo će biti vrijeme slijedeći četvrtak. Znam da je to daleko i da će se to još mijenjati, ali...Za područje Crne Gore ništa posebno, ali za slijedeći četvrtak se za područje sjevernog i srednjeg Jadrana crtaju umjerene oborine. Primjerice za Rijeku se slijedeći četvrtak crta umjerena kiša i maksimalna temperatura oko 4, 5 C. Kada bi se ostvarile želje većine takmičara, te da bi se to pogoršanje spustilo još do južnog Jadrana i na područje Crne Gore, mislim da bi imali filmski napetu završnicu ovoga ciklusa, gdje bi svašta bilo moguće.

Uglavnom, bez obzira na sve, sretno svima u zadnjem kolu cilusa!  

heva

:11: izgleda sadasnjem scenariju da niti jedan parametar koji trebamo prognozirati nece bit copy-past pa cak ni snijeg..a sad se molimo da ovo ostane ovako..vrijeme je

Miloš

Sviđa mi se sinoptička situacija za četvrtak.  :45: A ni odabir gradova nije mogao biti bolji, mada su tu Pljevlja koja mi tradicionalno "ne leže".  :02:

Transmat

Quote from: Miloš on November 20, 2011, 13:20:06 Sviđa mi se sinoptička situacija za četvrtak.  :45: A ni odabir gradova nije mogao biti bolji, mada su tu Pljevlja koja mi tradicionalno "ne leže".  :02:

Da da, bice dobro... mada ne znam koliko cu imati vremena za prognozu jer ja otpocinjem turneju putovanja,tako da...
Ali makar iz Atine mogu odradit tu prognozu :03:
Uh, Omiljena Pljevlja!!

Miloš

Šteta je samo što južno strujanje neće biti izraženije.  :104: Više će biti neka istočna komponenta.

Transmat

Quote from: Miloš on November 20, 2011, 13:25:19 Šteta je samo što južno strujanje neće biti izraženije.  :104: Više će biti neka istočna komponenta.

Da, onda se Pljevlja i Niksic cudno ponasaju..
Ovo mi se svidja, kao proslih godina pred kolo kad komentarisemo  :109:

goga

Quote from: Transmat on November 20, 2011, 13:41:04
Quote from: Miloš on November 20, 2011, 13:25:19 Šteta je samo što južno strujanje neće biti izraženije.  :104: Više će biti neka istočna komponenta.

Da, onda se Pljevlja i Niksic cudno ponasaju..
Ovo mi se svidja, kao proslih godina pred kolo kad komentarisemo  :109:

i meni ... vaši komentari zlata vrijede nama sa nedovoljnim poznavanjem klime CG
dakle samo nastavite  :03:

Admin

Biće veselo!
Onaj ko pobijedi u ovom kolu, najvjerovatnije će osvojiti dvije nagrade.
Prvu za pobjedu u kolu sa najnižom srednjom ocjenom, a vjerovatno i onu za najubjedljiviju pobjedu.
---
Inače u pregovorima smo sa još dva potencijalna donatora.

ehtelion

admine, tebe cemo izabrat za predsjednika kluba, odakle nadje sve ove donatore:)

Miloš

Mijenjaju se izlazi, polako presušuje četvrtak...  :12:

Bura

Quote from: ehtelion on November 20, 2011, 19:52:51 admine, tebe cemo izabrat za predsjednika kluba, odakle nadje sve ove donatore:)

Zato sto je on Dusan, Dusan Pavicevic  :11:
Bolje gram nafake no kilo mozga.

ehtelion

hahahahahahh
i pije martini, shaked, not stirred? :)

Admin

Ne nalazim donatore ja sam.
Pomažu Chuck Norris, Dule Vujošević... i rukovodstvo Zavoda.

Miloš

Rade

Ako treba što da sredi Zdravko Čolić mogu ga pitat jer ga viđeh prekjuče u grad, i dalje ga muči ona prikolica pa ga prebacih do autobuske

Madjo

Quote from: Miloš on November 20, 2011, 20:09:31 Mijenjaju se izlazi, polako presušuje četvrtak...  :12:

Nažalost tako je.  :80:

Quote from: ehtelion on November 20, 2011, 19:52:51 admine, tebe cemo izabrat za predsjednika kluba, odakle nadje sve ove donatore:)

Ma kakvi kluba, za preśednika države  :111:  :109:

A mi moderatori da budemo ministri,to nebi bilo loše. :21:

Odosmo u off.

demijan

a ostali clanovi ovog foruma poslanici,tu i tamo koje kakvi bord direktori bla truc... :67:
a ja bih da ostanem obicni meteorolog ako se moze  :112:

nego,da se vratim lepom..ja ni u jedan dio prognoze jutros  nisam siguran ali nimalo!  :78:

Madjo

E kakav sam sán sanjá  :75:  

Stojale tri mačke.
Prva mačka je najveća, taman je koliko ove dvije druge kad se sabere, prva i treća su jednobojne a ova druga ima dvije boje. Sve zajedno bijahu dosta mirne i nijesu mnogo puhtale na mene. U početku su se šetale na neku blagu nizbrdicu po zelenoj travi pored jezera, iznad je neka velika planina i nije im bilo mnogo ladno....  

Eto ako ovo nešto znači nekome ... :05:  :11:     :102:

Стенли

Madjo

Стенли

Aj ti vidjeces kad ti osvane 5cm u cetvrtak,to ce mi bit najubjedljivija pobjeda prvog ciklusa.  :75:   :99: