News:

Koristeći Profile, Modify profile i Look and Layout možete promijeniti izgled foruma, odnosno izabrati neku drugu temu.

Main Menu

I ciklus - komentari

Started by Admin, October 20, 2011, 00:52:00

Previous topic - Next topic

Madjo

Neka Stenli, ne navukuj ostale takmičare  :67:
Čim mačke se kreću po zelenoj travi znači-nema snijega.

A vjerujem alternativnim metodama.
Prošlo kolo mi je Ćuspi donio prvu devetku u život.  :05:

goga

Po svršetku takmičenja očekujem bestseller od Mađonija ... vrijeme prema snovima ... piši me za jedan primjerak s posvetom  :120:

Rade

Obratite pažnju na grešku u prognozi u temi o 5. ciklusu

ULC  
NIK
PLJE  
Vjetar (Ul+Nk+Pv)
Tmin
SnZ  

( Podebljani dio takav treba da bude, admin je greskom upisao druge gradove )

goga

:05:

taj dan mu baš nije išlo  :122:

koja je to greška po redu ... hmmm ... sljedeća greška i ima da časti barem bodom  :120:

Cirius

Hm ...   možda se sabira vjetar iz nekih drugih gradova !     :11:  

Mađoni,  kojom brzinom su išle mačke tom nizbrdicom,  u m/s ?

Стенли

Madjo pomogao mi je tvoj san u velikoj dilemi...Ipak ce bit snijega  :75:

Macke su to ,nisu to modeli pa da grijese.  :119:

Madjo

Quote from: goga on November 22, 2011, 12:24:32 Po svršetku takmičenja očekujem bestseller od Mađonija ... vrijeme prema snovima ... piši me za jedan primjerak s posvetom  :120:

:67: Dobijaš besplatan primjerak.  :122:

Quote from: cirus on November 22, 2011, 12:41:19 Mađoni,  kojom brzinom su išle mačke tom nizbrdicom,  u m/s ?

A sad... nebi bilo u redu da kažem koliko...  :60:  Sve je rečeno u snu.

Madjo

heva

Quote from: Madjo on November 22, 2011, 13:30:29 Pogledajte ovo  :81: http://www.meteo.co.me/misc.php?text=74&sektor=1

Ulcinj 8.8 a Žabljak 9 C.   :07:  :07:   :07:  :07:

zabljak pao na 7,7 u 20min, bas cekam sljedeci izlaz pa idem radit stogod...

Rade

Mislim da će ovo kolo da bude zanimljivije i dinamičnije, modeli se mijenjaju i daju padavine i sjutra a moguće i prekosjutra, tako da će se dosta poena gubit na kišu... Samo oni odabrani će moć da znaju kakve će bit prilike prekosjutra...

demijan

da se kojim slucajem pomjerilo dan prije,tj da se trebalo prognozirati juce za srijedu mislim da bi pobjednik imao 4-5 bodova.
veceras ce ipak biti malo lakse gadjati cetvrtak.

Miloš

Izlazi se jako brzo mijenjaju, tako da neću ni razmišljati o prognozi dok ne pogledam 12Z. Ovo kolo je prava milina za prognozu, mislim da ću barem sat vremena sastavljati večeras, vjerovatno duže nego za prethodna četiri ukupno.  :03: Što ne znači da ću da prođem jednako dobro.  :26:

Dejo

Za one bolje taktičare bolje ne poslati prognozu i imati sigurnu nulu  :120:

Rade

Quote from: Miloš on November 22, 2011, 17:14:06 Izlazi se jako brzo mijenjaju, tako da neću ni razmišljati o prognozi dok ne pogledam 12Z. Ovo kolo je prava milina za prognozu, mislim da ću barem sat vremena sastavljati večeras, vjerovatno duže nego za prethodna četiri ukupno.  :03: Što ne znači da ću da prođem jednako dobro.  :26:

Slažem se skroz.

MAGICIAN

:78:     :02:  Sto vise gledam ove modele, sve sam vise sludjen!      :14:     :26:    

Miloš

Ja se samo oko snijega ne dvoumim. Sve ostalo mi je totalna konfuzija. Zato čekam 12Z ne bi li se naši dragi GFS i EC i njihova đeca WRF i NMM makar malo složili.  :47:

Стенли

Miloš

Ni manje, ni više, 5.00cm.  :79:

Nikola

Ma kakvi,nista ispod 10cm  :05:

goga

treba prepisati adminovu prognozu ...  :08:

ono podaci su lažni je sigurno patka :53:

Bura

Bolje gram nafake no kilo mozga.

Shody

Uffff ja zaboravio totalno  :02:

Sad idem to odmah sredit.

demijan

poslao.chini se nikad nesigurniji.posle ovog stabilnog perioda malo "nezagrijani za akcije" i onda prelomio prilicno na brzaka...
srecno!   :79:

Veljonk

Poslah i ja  :22:
srećno svima   :45:
AUTOMATSKA METEOROLOŠKA STANICA KLIČEVO , NIKŠIĆ

http://www.pljusak.com/klicevo/index.htm

Fraka