News:

Omogućen je pristup forumu TAPATALK-om

Main Menu

I ciklus - komentari

Started by Admin, October 20, 2011, 00:52:00

Previous topic - Next topic

Admin

Biće tabela večeras, no to ne znači da će tebi ciruse biti vidljiva  :11:

Admin

Stigla je tvoja prognoza Lukeni!
Stigla prognoza i od Stenlija.

Madjo

Quote from: Admin on November 01, 2011, 23:30:51 Biće tabela večeras, no to ne znači da će tebi ciruse biti vidljiva  :11:

Ako mu je zbir 54 nema što gledat  :05:

Admin

Ima, da vidi kako prognoziraju oni koji znaju.  :02:

Madjo

Gabesz20

dikile

Ne otvara se nista.
QuoteThe requested URL /forumi/MO5/MO-V_1-2.pdf was not found on this server.

Sad hoce  :111:

Admin

Fraka

Ja i Madjo poslali skoro istu prognozu  :116:
bio sam ubijedjen da sam stavio 6 na vjetar.. pi, dako se ne raspuva

Madjo

:67: Bogami ti to nije za radovanje Fraka  :05:

Cirius

Quote from: Madjo on November 01, 2011, 23:38:02
Quote from: Admin on November 01, 2011, 23:30:51 Biće tabela večeras, no to ne znači da će tebi ciruse biti vidljiva  :11:

Ako mu je zbir 54 nema što gledat  :05:

:102:   Htio sam ih zapržit' malo ovaj put,  očekujem ih tuda neđe ...   to bi bio prvi put da stara džanja iznevjeri !     Inače,  lakše mi je kad temp ostanu ispod mojih,  pa ih čekam do popodne,  nego kad me ostave u startu      :36:

Srećno !

ps -  vidim tabelu,  ne znam što je nekima od nas bio problem sa adobe-om da je otvori prošli put ...  

COJA

Isao na t-min -0.5 C, rizik, vidjet cemo hoce li se isplatiti

ajme pogrijesio sam nisam uzeo u obzir Kolasin, možda me magla spasi

Madjo

Ovako su takmičari prosječno prognozirali :

BAR 20,6   
NIK 16,5   
ZAB 14,0   
Vjetar 6,3   
Tmin -3,2   
Snijeg 0,0

Quote from: COJA on November 02, 2011, 00:46:43 Isao na t-min -0.5 C, rizik, vidjet cemo hoce li se isplatiti

ajme pogrijesio sam nisam uzeo u obzir Kolasin, možda me magla spasi

:02:  Može te spasiti vjetar da dune.

Dzoni

Gledam nesto tabelu i vidim da su ovaj put jako slicne prognoze,rel mala odstupanja,znaci bice gusto !

Zapazam jos jedan "maler" istu temp prognozu dali ja i Madjo,nagrabusio sam  :75: :120:

Madjo

Gledam tabelu i ne vidim da niđe piše Džoni...  :78:  :32:      

Miloš

Veoma su slične prognoze ovoga puta. Moglo bi ovo biti jedno od kola sa najvećom srednjom ocjenom u toku cijelog takmičenja.
Ja od većine odudaram jedino što sam stavio nešto jači vjetar. Ne znam jesu li takmičari obratili pažnju da je u prethodnih nekoliko dana kao po nekom pravilu zbir vjetra u ova tri grada bio 8-10m/s. Ili su možda obratili pažnju, ali očekuju da se ipak malo smiri sjutra. Ne znam, vidjećemo.
Inače, Tmiin jutros kao i juče, -4.1°C u Kolašinu. Mislio sam da će biti makar malo viša. Ali, ne bih se bunio da i sjutra bude toliko.
Srećno svima!   :111:

Nikola

Vecina takmicara je stavila vjetar izmedju (4 i 7),a gledam na AMS ovih dana za Br,Nk,Za u 12H brzina vjetra je bila preko 8, za ova tri grada slabo vaze wind karte,sto ne mora da znaci da ce biti vjetra sjutra.Tmin i Tmax vecina je isto prognozirala posebno za Bar i Niksic,a svi imaju po 4 boda minimum.

ehtelion

dobro ga je uzdilo danas:) Mozda Cirus ipak profitira:)

Nikola

Madjo

Quote from: ehtelion on November 02, 2011, 10:26:12 dobro ga je uzdilo danas:) Mozda Cirus ipak profitira:)

Brzo Bar ugrije izjutra; poslije ima laganiji rast.Tako je bilo zadnjih dana.

Madjo

Quote from: Madjo on November 02, 2011, 01:12:57 Ovako su takmičari prosječno prognozirali :

BAR 20,6   
NIK 16,5   
ZAB 14,0   
Vjetar 6,3   
Tmin -3,2   
Snijeg 0,0

Ako se ostvare ove prosječne prognoze čak 36 takmičara bi uzelo maksimalan broj poena.  :104:

Danas u 11h :

BAR 19.9
NIK 15.9
ŽAB 12.2
Vjetar ukupno 7

Fraka

Gubim ja bod na vjetar sjutra... nisam pratio to uopste

Bura

Ja sam se proslog puta mnooogo zeznuo za padavine, ovoga puta za vjetar.  :51:
Bolje gram nafake no kilo mozga.

Madjo

Ti si Kecmi stavio vjetar 3.  :32:  KAd imaš fore da promašiš za 3 zašto si stavio toliko, ne očekuješ valjda vjetar nula  :78:

Bura

To sam stavio zato sto sam budala!  :110: Dvoumio sam se izmedju 5 i 4 i na kraju poslao 3.  :12:

:102: :102: no nema veze, vazno je druzenje....
Bolje gram nafake no kilo mozga.