News:

Omogućen je pristup forumu TAPATALK-om

Main Menu

I ciklus - komentari

Started by Admin, October 20, 2011, 00:52:00

Previous topic - Next topic

Admin

Na ovom topicu se možete požaliti na težinu zadatka, pohvaliti svoju prognozom, kuditi živu u termometru što se ne podiže još za 0.1. Naravno, možete i navijati, posustale ohrabrivati, one koji se previše uzdignu spuštati na zemlju.
Ovo je mjesto zbog kojega su se pojedini i prijavili za takmičenje!

Cirius

Dzoni

Ja sam cuo da je admin registrovao kao kuma pod imenom "maestral" kako bi osvojio prvu nagradu  :120:

Admin

Je li ko još gleda ili čuo ovakav poziv za kumovanje?  :05:

Madjo

Fraka

Dzoni jesi se prijavio ove godine?  :78: dobar bi ti bio..

goga

Dzoni

Quote from: Fraka on October 20, 2011, 15:07:14 Dzoni jesi se prijavio ove godine?  :78: dobar bi ti bio..

Jesam ove godine,kaze Dusan ajde ajde i ja pristadoh  :109:

Admin

Vidjećemo jesam li bio u pravu što sam insistirao na Džonijevom učešću.

Fraka

Nema tu tajni, Dzoni je dobar prognozer  :63: Pogotovo za kazan... dosta se ljudi prijavilo, odlicno...  :109:

Xenia

Da je Admin meni dozvolio učešće, bilo bi mnogo interesantnije.
Ali nema veze, ja ću da navijam, i da vodim evidenciju, što nije mala stvar, a biće i isplativo.
Admin kaže da nije u redu da govorim kolika mi je plata.  :62:

Transmat

Quote from: Xenia on October 20, 2011, 23:11:36 Da je Admin meni dozvolio učešće, bilo bi mnogo interesantnije.
Ali nema veze, ja ću da navijam, i da vodim evidenciju, što nije mala stvar, a biće i isplativo.
Admin kaže da nije u redu da govorim kolika mi je plata.  :62:

Salji meni prognozu a ja cu umjesto tebe da se takmicim ;)

Admin

Sa Xeniom se isplati praviti poslovne ugovore. Prvo, uopšte nije neskromna u zahtjevima, a drugo kad dobije pare nudi svima okolo da podijele dobit.  :05:
No, s obzirom da će vremenom sve više usvajati mjerila podgoričke sredine ne vjerujem da će ta neskromnost i darežljivost još dugo trajati.

Xenia

Kao sto kaze ovaj smajli, osteticu te!  :71:
(kad bih smjela)

Madjo

Ovo do prekśutra da se pošalje prognoza jel?  :78:  

MeteoLaik

jes. mene je blam od sigurnih kikseva iliti kiksčina.

Madjo

Niko ti neće zamjerit, prvi put se takmičiš  :122:

Admin

Po svoj prilici, biće mnogo lakše prognozirati nego što se to činilo.
Štaviše očekujem da će biti dosta onih koji će osvojiti više od 6 poena.

Fraka

padavine i snijeg 4 poena  :116:

Transmat

Quote from: Admin on October 23, 2011, 23:23:35 Po svoj prilici, biće mnogo lakše prognozirati nego što se to činilo.
rekoh li ti onaj dan> polako sa tom prognozom za cetvrtak, jos je rano da predpostavimo oce li biti tesko kolo.. i eto bi tako, situacuja se izmijenila, bice po svoj prilici lakse kolo...

Madjo

Quote from: Admin on October 23, 2011, 23:23:35 Po svoj prilici, biće mnogo lakše prognozirati nego što se to činilo.

Bezveze... nijednom u toku takmičenja da potrefi velika kiša ..  :46:

Cirius

Quote from: MeteoLaik on October 23, 2011, 22:47:20 jes. mene je blam od sigurnih kikseva iliti kiksčina.

To je potpuno normalno,  a biće dobrih kikseva i među seniorima   :11:   ne možeš kiksati više nego Rade i ja prošle godine,  kad smo u jednom kolu prognozirali nekakve oluje,  a na kraju jedva bio povjetarac      :75:

Madjo

Ha ha ha ha  :67:        :81:

Quote from: Admin on October 24, 2011, 01:03:00 Još jedan šampion, pobjednik II otvorenog prvenstva crne Gore u prognozi vremena, biće sa nama. Transmat će imati takmičarski broj 46.

Miloš

Bližimo se toj brojci od 50 prijavljenih, kojoj smo se nadali.  :45:

MAGICIAN

Pozdrav svima !

Sjutra saljemo prognoze.  Mozda trenutno izgleda da ce prognoza biti laka, all .... :104:

Sigurno je samo da ce biti dobre zabave! :109: