News:

Omogućen je pristup forumu TAPATALK-om

Main Menu

Zanimljivi Linkovi

Started by vanja, March 10, 2010, 00:45:09

Previous topic - Next topic

Cirius

Ne Sanjine,  nego si ti previse opterecen politikom.  Velik je broj tvojih obrisanih postova ..  naravno,  uvjek je drugi kriv,  samokritika je poslednja na listi.  Ako si nesto ogorcen,  postoje sigurno drugi forumi gdje ljudi to uzajamno dijele,  koji su za to predvidjeni.

Stefan600

Februar 2012. :)

milos555

Miloš

Quote from: sanjin on January 24, 2011, 20:43:14 http://www.youtube.com/watch?v=Fm_vI8biPlM&feature=related

Jasno se vidi odakle dolaze snopovi svjetlosti, koja biva apsorbovana u kondenzovanim česticama vodene pare (sumaglica ili tako nešto).
Nije uopšte lako napraviti ovo, svaka im čast!  :45:

sanjin

sanjin

Quote from: Miloš on January 24, 2011, 21:20:11
Quote from: sanjin on January 24, 2011, 20:43:14 http://www.youtube.com/watch?v=Fm_vI8biPlM&feature=related

Jasno se vidi odakle dolaze snopovi svjetlosti, koja biva apsorbovana u kondenzovanim česticama vodene pare (sumaglica ili tako nešto).
Nije uopšte lako napraviti ovo, svaka im čast!  :45:
Bravo ti ga.... izvrces ruglu nesto sto nije za zajebanciju.

Madjo

Bože Sanjine, valjda ne vjeruješ u ove gluposti   :75:
U redu je da je ispod zemljine kore lava i u centru tečni nikal i gvožđe na 6000°C ali niko ne dokaza da dolje $edi đao s rogovima i prli nesretnike koji za života nijesu zaslužili mjesto međ oblake.

sanjin

Quote from: Madjo on January 24, 2011, 23:49:00 Bože Sanjine, valjda ne vjeruješ u ove gluposti   :75:
U redu je da je ispod zemljine kore lava i u centru tečni nikal i gvožđe na 6000°C ali niko ne dokaza da dolje $edi đao s rogovima i prli nesretnike koji za života nijesu zaslužili mjesto međ oblake.
Malo si pobrkao loncice....  :67: Taj link o paklu je stavio Stefan,a ja sam stavio drugi...pogledaj malo bolje....i Milos ga je komentarisao.....pa sam ja na Milosev komentar rekao ovo poslednje....

Miloš

Oprosti ako sam uvrijedio tvoja vjerska ubjeđenja, ja sam samo prokomentarisao šta se nalazi na tom snimku, i nisam imao namjeru da se posprdavam.

A onaj link o "postojanju pakla", ne želim da mnogo komentarišem. Postoje i raj i pakao na ovom svijetu, i sve je to u glavama, svako doživljava na svoj način. Ja život na ovoj zemlji i postojanje ovog života doživljavam kao "raj".  :03:

Fraka

Ja necu da komentarisem ovo jer bi me podjekoji odje razapeli hahah, mogu samo kratko: sprdnja u sto sve narod vjeruje.

Fraka

Quote from: sanjin on January 25, 2011, 20:57:58
Quote from: Fraka on January 25, 2011, 20:54:02 Ja necu da komentarisem ovo jer bi me podjekoji odje razapeli hahah, mogu samo kratko: sprdnja u sto sve narod vjeruje.
A ima li sta da u ti vjerujes?
http://www.youtube.com/watch?v=6mmskXXetcg
A kad me bas pitas, nema apsolutno nista.

Fraka

naprotiv, ja izuzetno postujem, ali ono sto si okacio nije vjera nego budalastina

sanjin

Quote from: Fraka on January 25, 2011, 21:15:19 Ako ti je ovo "dokaz" onda postoje dvije varijante.Ili ne znas sto znaci rijec DOKAZ (dokazati) ili si ekstremno glup. pobrisi ovo da zaboravimo sve.
Ako ti je ovo uctivo komentarisanje onda postoje dvije varijante: ili si ekstremno nevaspitan ili si ekstremno bezobrazan.

sanjin

Ja sam svoje rekao. pa-pa  :112:

Stefan600

Da vi recem nesto... Sto se tice religije, lijepo je u boga vjerovat i nadat se nekoj pomoci kad nam je tesko i pomoliti se necemo. To ce mi uvjek biti lijepo. Ali ljudi su mnogo rasiliri tu pricu o Bogu i on je sad svudje prisutan. Sto se tice ovog video klipa, ovo istrazivanje je stvarno radjeno, samo ja mislim da je ov neistina!Pakao bi trebao da je druga dimenzija... Mada, ne mogu da pokusavam da opovrgnem nesto kad ne znam da li sam u pravu. Vjerovatno, da sam tad bio ziv sve bi mi bilo jasnije.  :22:
Februar 2012. :)

Fraka

Svaka diskusija koja se vodi oko takvih stvari je besmislena. gubljenje svijesti na pogresne stvari.

vanja

ljubav cvjeta ovdje, vidim ja  :11:

sanjin

sanjin

Transmat

Dobro je sto ne citam i gledam sve gluposti koje se pojave na netu.
Neka se niko ne uvrijedi ali..
Ni sad ne postoji toliko sofisticirana tehnika ili bilo sto sto bi moglo da dopre do jezgra planete zemlje... jer bi se istopilo na tu temperaturu (cus busilice  :11:  )
Cime bi hladili mikrofon ili kablove koji treba da snime taj zvuk  :75:
Glupo je i da pisem o tome..
Zna se sta je materiajalni dio covjeka (tvar) a zna se sta je duša (Psyche). Ako Psyche postoji, onda je ono nematerijalno, iznad logike i transcedentno..  Sto znaci da mi ne mozemo to da pojmimo..
Da bi se covjek uopste upustio u ta razmisljanja i da pokusa da razdvoji te stvari, mora da procita mnogo knjiga, mahom filozofskih..
Tu malo pomaze you tube, ili neka facebook grupa, a nista vise ne pomazu ni razne teoloske knjige (zato sto je biblija na zaslost nesto sto se najvise zloupotrebljava), jos manje pomazu knjige tipa "teslino tajno oruzje", i ostale "istinite" price.. Ako ko snimi "pakao" to ce biti hooliwood, oni imaju najvise para da uloze a dobro ce im se i isplatiti :102:

Fraka

trans, svaka ti cast sto imas volje da to ispises haha, meni odma pritisak skoci hahah

sanjin

Quote from: Transmat on January 27, 2011, 14:57:02 Dobro je sto ne citam i gledam sve gluposti koje se pojave na netu.
Neka se niko ne uvrijedi ali..
Ni sad ne postoji toliko sofisticirana tehnika ili bilo sto sto bi moglo da dopre do jezgra planete zemlje... jer bi se istopilo na tu temperaturu (cus busilice  :11:  )
Cime bi hladili mikrofon ili kablove koji treba da snime taj zvuk  :75:
Glupo je i da pisem o tome..
Zna se sta je materiajalni dio covjeka (tvar) a zna se sta je duša (Psyche). Ako Psyche postoji, onda je ono nematerijalno, iznad logike i transcedentno..  Sto znaci da mi ne mozemo to da pojmimo..
Da bi se covjek uopste upustio u ta razmisljanja i da pokusa da razdvoji te stvari, mora da procita mnogo knjiga, mahom filozofskih..
Tu malo pomaze you tube, ili neka facebook grupa, a nista vise ne pomazu ni razne teoloske knjige (zato sto je biblija na zaslost nesto sto se najvise zloupotrebljava), jos manje pomazu knjige tipa "teslino tajno oruzje", i ostale "istinite" price.. Ako ko snimi "pakao" to ce biti hooliwood, oni imaju najvise para da uloze a dobro ce im se i isplatiti :102:
Uz duzno postovanje,filozofija je prazna "nauka",tj.disciplina.... Stalno traganje za istinom koja se nikad ne nalazi.... Ne bi se udzabe zvala "ljubav prema mudrosti"....dakle,nije sama mudrost.... Inace i sam Sokrat je govorio da covjek u sustini nista ne zna...Nesto slicno pise i u Bibliji,parafraziram: ne dajte da vas zavedu filozofijom i praznim lazima.

Poseydon

Slazem se da je filozofija "prazna" nauka, ali zbog toga sto ju je ogolila moderna fizika...