News:

Koristeći Profile, Modify profile i Look and Layout možete promijeniti izgled foruma, odnosno izabrati neku drugu temu.

Main Menu

Zanimljivi Linkovi

Started by vanja, March 10, 2010, 00:45:09

Previous topic - Next topic

Bura

Mozda im jednostavno u svemiru ne uspijeva pamuk  :102:
Bolje gram nafake no kilo mozga.

Fraka

Ne znam gleda li ko Through the wormhole sa Morgan Freemenom na discovery? Prosla epizoda je bila dobra.. neka nauca razmisljala o E.T.. neki tvrde da je potpuna zabluda trazit oblike kao sto smo mi.. da bukvalno postoji vantjelesna inteligencija..

sanjin

:67:  :67:  Mozda jos nisu okusili jabuku sa poznanja dobra  i zla pa se ne odijevaju.

Auu Transmate,sto  si ti neki tezak covek.

Fraka

Kad sam vec pomenuo tu seriju, evo 3. epizoda cijela

P.S Ako postoji Bog onda je to Morgan Freeman.

Rade

Možda je ovaj učestvovao na nudističkom krstarenju svemirom a onda ga je zvog duga neko ubio i bacio dok su prolazili pored Zemlje.

Transmat

Jeste Sanjin, veoma tezak, ali sta da se radi..

Fraka..  ne znam dal je Morgan bog, ali znam da je nakon dosta dobrih filmova u kojim je glumio, nastupio period gdje je glumio u smece od filmova.. To je ono,  "samo dajte para, a ja cu da glumim bilo gdje" tako da mi se smucio, a nije jedini, dosta dobrih glumaca je krenulo njegovim putem..

Rade, bice ipak da se pomeo u snijeg, nije imao rubalja da kupi neku planinarsku opremu.. Hehehehe

Fraka

haha, naravno transmat, nisam ja reko to zbog filmova.. ali ako treba da zamislim boga i kako on prica, to je morgan freeman  :64:
Imam osjecaj da moze pricat najvece gluposti, budalastine, ali nekako ce te ubjedit da je to dobro i zanimljivo.
to se najbolje vidi odje

dobar je lik.. bas

Bura

Bura

Covjek je ladno vozio 64 km/h na rolerima!

Cirius

Evo jedna simpaticna fora publikovana danas,  CNN  preporucuje 10 mjesta koja treba posjetiti,  jer im u sljedecim decenijama prijeti nestajanje,  nekima usljed globalnog zagrijavanja,  a nekima zbog ostalih covjekovih aktivnosti  (sjeca suma itd)  :

http://www.cnn.com/2011/TRAVEL/05/10/natural.wonders.to.see/index.html?eref=rss_travel

sanjin

niksicki

Ne znam jel' bilo...
Na proljece se otopi snijeg sa planine i stvara se jezero  :45:
http://fishki.net/comment.php?id=75707

ehtelion

Transmat

Quote from: niksicki on May 18, 2011, 16:23:06 Ne znam jel' bilo...
Na proljece se otopi snijeg sa planine i stvara se jezero  :45:
http://fishki.net/comment.php?id=75707

Idi bre covjece! Nestvarno lijepo! Hvala za ovaj link! Ovo moram da posjetim obavezno... Odmah stavljam na listu, must see!

niksicki

Stari alkoholicar,stariiiiiiiiiiiiiiiii  :53:

Fraka

Sinoc gledah utakmicu, jedna od najvecih performansi u istoriji kosarke. Ovaj igrac je sve pokusao da zaustavi Dirka, na kraj i malo woodoo magije, ili sto vec, ali ne ide. strasno.

sanjin

Da vidite kako Rodik servira  :36:

Fraka

Ako me sjecanje dobro veze, ovo je bila parodija, a ne mec

sanjin

Ne znam sta hoces da kazes. Ovdje je bitan servis a ne da li  je igrao mec na ATP turu ili egzibiciju....

Stefan600

Kako je serviraoooo!!!!  :45:  :37:  :36:
Februar 2012. :)

Madjo

A što vi ne otvorite posebnu temu Tenis pa tamo pišete o Nadalu, Federeru,Đokoviću i ostalijima  :77:  Omrza mi je Oftopik kamp zbog đaoljega tenisa...  :19:  

sanjin

Samo smireno Mladjo....
Nije los predlog.

Madjo

Cirius

Ako krene  "tenis",  krenuce i fudbal,  rukomet,  vaterpolo ...   i mozemo otvorit' sportsku redakciju    :67:   Dovoljno je i off topiku da se pomene koja vaznija utakmica,  mec  i sl.  Nekoliko puta godisnje se malo bavimo sportom,  cini mi se da to ne gusi tu temu ..

niksicki