News:

Koristeći Profile, Modify profile i Look and Layout možete promijeniti izgled foruma, odnosno izabrati neku drugu temu.

Main Menu

Predlozi, primjedbe...

Started by Admin, September 25, 2011, 16:09:58

Previous topic - Next topic

Admin

Molim Vas da na ovom mjestu iskažete svoj stav prema svemu vezano za takmičenje, zatražite objašnjenje. Nadam se pomoći od iskusnih takmičara.

Madjo

Svaka čast :109: Ništa ne treba mijenjati u odnosu na prošlogodišnje takmičenje.Bilo bi još zanimljivije kad bi Cetinje ušlo u takmičenje ali kad nema redovnih satnih mjerenja...   :16:

Admin

Cetinje će biti uzeto u obzir prilikom prognoze najniže jutarnje (terminske) temperature.
Šteta što je radno vrijeme stanice samo do 15h (po lokalnom vremenu) pa se neće prognozirati količine padavina.

Madjo

Quote from: Admin on September 26, 2011, 11:32:39 Cetinje će biti uzeto u obzir prilikom prognoze najniže jutarnje (terminske) temperature.

Odlično, i to je nešto.  :27:  Ima i takvih situacija kad je Cetinje izjutra najhladnije ili blizu najhladnije izmjerene.  :03:  Kad je na sjever zadržana oblačnost a jug bude vedar...

Admin

Ne otkrivaj Mađo cetinjske tajne. To je mogao biti tvoj adut.  :07:

Cirius

Svaka čast na ponovnoj organizaciji  i primamljivom nagradnom fondu,  Admine !  I da ga nema,  samo takmičenje je super stvar     :109:

Admin

Biće, vjerovatno, još nagrada. No, o tome kad samo takmičenje krene.

Admin

Obezbijeđene su još dvije lijepe nagrade!
  • Televizija Vijesti će jednom od takmičara iz Crne Gore pokloniti Automatsku meteorološku stanicu DAVIS (Weather Stations Vantage Vue). Naravno, srećnik će dobiti i odgovarajući softver. Obaveza dobitnika je da obezbijedi lokaciju za stanicu i ostale uslove kako bi podaci sa stanice mogli ići u razmjenu, odnosno biti vidljivi na netu.
    Siguran sam da će nam u tome pomoći naše kolege iz Hrvatskei Srbije koji imaju mnogo više iskustva u radu sa ovom vrstom AMS.
  • Podgorička kompanija CARINE će nagraditi jednog od takmičara van Crne Gore petodnevnim boravkom za dvije osobe u hotelu Delfin u Bijeloj u junu 2012. Boravak je na bazi polupansiona.

Madjo

ehtelion

bolje sad da razjasnimo... Ukoliko pobjednik bude iz Crne Gore dobija stanicu. Ukoliko pobjednik bude iz inostranstva dobija odmor?

A predlog da najbolji plasirani iz CG dobije stanicu a najbolje plasirani iz inostranstva odmor?

Fraka

Da, to bi bilo pametno... Strasne nagrade, novac je potpuno nebitna stvar odje, ali ova stanica  :101: steta sto nisam Milos  :67:

Admin

Ne, najbolje plasirani dobijaju novčane nagrade, a za ostale ćemo se dogovoriti!

ehtelion

bez uvrede, ali mislim da ce se se dosta takmicara uvrijediti (posebno za odmor) ukoliko ne bude nekog kriterijuma.

Admin

Ja sam sklon, da jedan od preduslova za dobijanje AMS ili boravka u Delfinu bude da takmičar od predviđenih 15 učestvuje u najmanje 14 kola, da ne smije više od dva ili tri puta imati negativan rezultat... a ostalo neka presudi sreća!
Naravno, trebalo bi obezbijediti da AMS dobije neko ko će moći da je iskoristi i da vodi računa o njoj. Šta će, primjera radi, meni AMS... da je držim na balkonu?
TV Vijesti će u perspektivi objavljivati podatke sa te stanice, pa možda i iduće godine nekom poklone jednu.

Admin

Pretprošle godine je za boravak u Queen of Montenegro u javnom izvlačenju u jutarnjem programu TV Vijesti izvučen Boce.
Boce je boravak u Bečićima čak iskoristio da snimi pijavicu!

ehtelion

apsolutno se slazem sa tim i mislim da u dogovoru ovdje na forumu  mozemo odluciti kome i gdje je najbolje postaviti je.

Moje izvinjenje, nisam znao da ce se izvlaciti javno na televiziji.

Cirius

:109:     :105:       :121:      Šta reći ...   još jednom,  svaka čast na ovolikom trudu i organizaciji.  Jedva čekam da startujemo  ( ne zbog velikih ambicija nego zbog presmiješnih komentara koji prate prognoze    :114:  )

Admin

Zajednički ćemo definisati uslove i preduslove, a sve što bude na sreću mora biti veoma vidljivo i maksimalno javno.
To je jedini način da organizujemo i 6. i 7. i ... otvoreno prvenstvo Crne Gore u prognozi vremena.

goga

Quote from: cirus on September 28, 2011, 14:09:02 :109:     :105:       :121:      Šta reći ...   još jednom,  svaka čast na ovolikom trudu i organizaciji.  Jedva čekam da startujemo  ( ne zbog velikih ambicija nego zbog presmiješnih komentara koji prate prognoze    :114:  )

ovo potvrđujem

stvarno mi fale komentari i komentatori :)

svaka čast adminu na nagradnom fondu u ova teška vremena ... meni jedino do igre ali nebi se bunila ni protiv ove lijepe nagrade ... ja znatiželjna odmah odguglala taj hotelčić ... uopče ne izgleda loše  :45:

Lukeni

Ma tek sad vidim da ne mogu osvojiti AMS :107:
Odustajem :54:
Nemam motivacije,imam fobiju od putovanja i odmaranja :55:
Hihihi :111:

Admin

S obzirom da prijavljivanje ide jako dobro, da li bi možda takmičenje trebalo početi jednu sedmicu ranije?

Bura

Quote from: Admin on September 28, 2011, 18:00:09 S obzirom da prijavljivanje ide jako dobro, da li bi možda takmičenje trebalo početi jednu sedmicu ranije?

Sto da ne....  :111: :111: :111:
Bolje gram nafake no kilo mozga.

goga

ali nema još mnogih stalnih dobrih igrača ... ili ih admin čuva za kraj ;)

Admin

Neki igrači vjerovatno čekaju zadnji trenutak da se prijave, no ne sumnjam da će većina njih i ovoga puta biti sa nama.
U svakom slučaju poslaću cirkularni mail svim učesnicima prošlogodišnjeg prvenstva, a koji se još uvijek nisu prijavili.

demijan

sve pohvale admine  :109:  :109:  ako pocnemo nedelju ranije nedelju ranije ce se i zavrsiti   :62: a mislim da je bolje kasnije poceti,tj po planiranom datumu;nestabilnosti atmosferske ce biti vjerovatno vece i zanimljivije.