News:

Koristeći Profile, Modify profile i Look and Layout možete promijeniti izgled foruma, odnosno izabrati neku drugu temu.

Main Menu

Predlozi, primjedbe...

Started by Admin, September 25, 2011, 16:09:58

Previous topic - Next topic

Shody

Quote from: Admin on September 28, 2011, 13:18:53

• Siguran sam da će nam u tome pomoći naše kolege iz Hrvatskei Srbije koji imaju mnogo više iskustva u radu sa ovom vrstom AMS.

Naravno !
Ako što zapne pitajte me, ali nema veze, neću dobit upit od nikoga kad će biti moja !  :102:

Madjo

Quote from: Admin on September 28, 2011, 18:00:09 S obzirom da prijavljivanje ide jako dobro, da li bi možda takmičenje trebalo početi jednu sedmicu ranije?

:02:  Neznam...ja nebih, čak sam pristalica da počne kasnije ne neđelju dana nego i 15 dana, samo zato,kako primijeti Demijan, što bi ušli u zanimljiviji period.

Admin

Ove godine takmičenje traje 3 ciklusa (15 nedjelja) pa svakako pokriva najinteresantniji period!

Dejo

Ja sam odsutan od 8 do 18. oktobra, tako da nemojte žuriti sa početkom  :11:

niksicki

Jedno pitanje.Sta se desava ukoliko se za jedan dan ne da prognoza.Da li se takmicar odstranju iz takmicenja ili dobija negativne poene?

Admin

U slučaju da ne pošalje prognozu takmičar dobija nula poena.
Takmičar dobija 0 poena i u slučaju da ne pošalje kompletnu prognozu.

Fraka

Niksicki, to bi bilo sasvim pametno odradit u neko kolo, vjeruj mi haha

Admin

Hajde da se dogovorimo.
Da li se slažete da za AMS (takmičari iz Crne Gore) i za petodnevni boravak u Hotelu Delfin (takmičari van Crne Gore) ne mogu konkurisati oni koji izostanu u dva ili više kola (ukupno ih ima 15)?
Takođe za te nagrade ne mogu konkurisati takmičari koji budu imali više od 3 negativna rezultata?
---
Za AMS bi trebalo definisati još neke uslove vezano za mogućnost instalacije.

Cirius

Fraka

demijan

Stefan600

Februar 2012. :)

MeteoLaik

I agree. A što ću se nakupit' negativnih poena.  :75: Vodim se izrekom "važno je učestvovati" da promašaje lakše primim.  :102:

Madjo

TAko je meteoLaik, važno je učestvovati.  :48:  
A viđećeš i sam kako će bit zeznuto dat prognozu... :55: Članovi kojima je ovo prvo takmičenje neka pažljivo pročitaju propozicije;ukoliko vam je nešto nejasno,slobodno pitajte...

COJA

zasad 27, bilo bi dobro da bude kao lane oko 40 natjecatelja

Admin

S obzirom da do početka takmičenja ima još više od dvije sedmice za pretpostaviti je da će brojka od 40 takmičara biti dostignuta.

Стенли

Da li se iza takmicarskog broja 35 krije mozda, Dragana Mirkovic ??  :120:

Madjo

Quote from: Stenli on October 09, 2011, 00:57:11 Da li se iza takmicarskog broja 35 krije mozda, Dragana Mirkovic ??  :120:

Jes, kroz šljivikeee i livadeeeeee...   :116:   :116:         :56:    

To je neko s foruma, možda ovaj mali Calibraaa.

Admin

Quote from: Stenli on October 09, 2011, 00:57:11 Da li se iza takmicarskog broja 35 krije mozda, Dragana Mirkovic ??  :120:

A šta ako je Dino Merlin?  :122:

goga

meni prva asocijacija bila drogerie markt  ... hmmm nemate ni jedan ženski smajlić  :71:

Madjo

Quote from: goga on October 09, 2011, 14:27:17 hmmm nemate ni jedan ženski smajlić  :71:

Imamo kako ne, evo ovaj  :106:                    :122:

Cirius

Quote from: Madjo on October 09, 2011, 15:03:29
Quote from: goga on October 09, 2011, 14:27:17 hmmm nemate ni jedan ženski smajlić  :71:
Imamo kako ne, evo ovaj  :106:                    :122:

:102:   plavušama se neće sviđet' što imamo samo jednu borbenu crnku  ...

Quote from: Admin on October 09, 2011, 13:22:35
Quote from: Stenli on October 09, 2011, 00:57:11 Da li se iza takmicarskog broja 35 krije mozda, Dragana Mirkovic ??

A šta ako je Dino Merlin?  :122:

Duck Morris ?

Xenia

Trazila sam Adminu da ucestvujem u takmicenju, ali mi on kaze da moram da sacekam jos tri godine.
To je diskriminacija prema sopstvenom djetetu!   :106:
Nadam se da ce forumasi uticati na Adminovu odluku o ovome.