News:

Koristeći Profile, Modify profile i Look and Layout možete promijeniti izgled foruma, odnosno izabrati neku drugu temu.

Main Menu

Pitanja i sugestije

Started by Miloš, October 11, 2009, 22:59:41

Previous topic - Next topic

Admin

Calibraaa se navadio na Njeguše i Mađa! ;D
Ne znam radi li više onaj hotel na Njeguše da mu uplatimo 2-3 dana. Zavoljeće Calibraaa Njeguše i shvatiće koliko je to lijep i zanimljiv, ne samo meteorološki, kraj.

Calibraaa

Jedino ako mi prsutu jednu donese onda cu gledati prognozu za Njeguse  >:D

@ Vanja ok,ok, ja nikad nisam to cuo

Madjo

Quote from: Admin on July 01, 2010, 16:32:15
Calibraaa se navadio na Njeguše i Mađa! ;D
E neznam što sam čoeku učinio,možda sam mu antipatičan, pršut dobit od mene neće sigurno :D ali ako bi ikad proša ovuda neka se obavezno javi a ja ću mu sve klimatološke karakteristike mog sela detaljno približiti,naravno ako ga interesuje, i upoznati ga sa kulturom i tradicijom srca Crne Gore,mjesta đe su rođene mnoge ljudske veličine koje su zlatnim slovima ispisale našu istoriju.
Vjerovatno je naš dragi Kaliber previše mlad da bi znao tako nešto.

Madjo

Quote from: stefan96 on August 26, 2010, 14:40:00
E i josh jedno pitanje... Da Li neko ko je na owom forumu aktiwan moze uticati da se ona knjiga utisaka otwori o5... stw wise je wrijeme :D

Mogu ja uticat na jednog čovjeka i već jesam, i dogovorili smo se da se otvori još 6 knjiga i foruma na istu adresu, tako da svako može pisat koliko oće a i što oće.U planu će bit otvaranje još 16 knjiga gosti... :D
Stefane sine, a što fali ovom forumu

Madjo

Od juče,zapravo od sinoć pa do danas do 13h se nije moglo pristupit forumu kao ni sajtu Hmzcg. ???

Cirius

Da,  a na pocetnoj strani su jos podaci o gradovima od juce.

Admin

T-com modemi (novi) za iznajmljene linije su napravili haos. To je makar obavještenje koje je stiglo do mene.

Madjo

Đaolji ti kom i ti mobajl

Cirius

pokupih i neki virus po svoj prilici<  nemam tacku ni zarez< a caps lock moram da upalim da bih pisao malim slovima :  pored toga sve mi otvara u novom window_u<  a gdje god kliknem po ekranu nema opcije refresh nego open itd kao da je u pozadini velika ikona mozila firefox >> !!!!!!   nadam se da nije sa ovog sajta< mada sam samo jos par meteo sajtova imao otvorenih>  evo jos niz problema mi se pojavljuje< ne mogu da vratim kursor na prethodni tekst< samo mi poplavi kao da sam dio teksta obiljezio >>>  uf>  retartovao sam comp< tako da nije do toga>

Madjo

Možda ti je samo Mozila inficirana.Probaj ako imaš neki drugi pretraživač, Operu,Google Chrome pa javi.

Cirius

Evo sad sve ok,  kao da nista nije bilo !  A nije bila samo mozila,  nisam ni u jednom drugom programu mogao da koristim neke funkcije,  a cijeli monitor je imao neku aktivnu funkciju u pozadini koja se ponasala kao shortcut za mozilu ...   sprdnja.  Nebitno,  gotovo je.

Madjo

E pa super.
Samo da se ne širi taj grip :D ;)

vanja

ja kucao do sad odgovor jedno 15 redova redova i da postavim komentar u vezi virusa i cirusovog browsera kad vidjeh coek napravio komp :D ja , razocaran obrisah komentar....golubi neki  ;D ;D

Madjo

Eto...čoek diga paniku ;D Neka manje skida partizanske filmove...   :D  A nama kao da stavi do znanja da je bio na meteo sajtove hehehhe...

Madjo

Admine, nema podataka sa stanica za 31.08 i 01.09  ???
Oću da kompletiram količine padavina od ''Radivoja''

Miloš

Quote from: Madjo on September 01, 2010, 15:08:31
nema podataka sa stanica za 31.08 i 01.09  ???
Oću da kompletiram količine padavina od ''Radivoja''

Kako nema ?  ::) Eno, ja sam napisao u aktuelnim koliko je bilo do 31. ujutru.
Dodaj još padavine do jutros u 8h (za prethodna 24h):

Bijelo Polje 6mm
Berane 6mm
Rožaje 5mm
Danilovgrad 5mm
Plav 3mm
Andrijevica 2mm
Kolašin 1mm
Žabljak 0.8mm
Podgorica 0.6mm

I danas do 14h:

Mojkovac 2mm
Žabljak 0.5mm
Rožaje 0.4mm
Bijelo Polje 0.1mm
Kolašin 0.1mm
Pljevlja 0.1mm

Kasnije ne bi trebalo da je igdje bilo mjerljivih padavina...

Madjo

Ha,znam to ali nema izvještaja i nema a sa synopa neumijem čitat.
Uglavnom, fala ti :)

Miloš

Nema na čemu... Mada nije teško da se dekodira synop. I ja sam samouk po tom pitanju, muka me natjerala još prije par godina dok je trajalo takmičenje. :)
Ako želiš, mogu ti pomoći...

Madjo

Pokušaću...ima na netu pregršt uputa kako se dekodira synop, nego sam lijen sjest i učit ;D Mora da postoji lakša varijanta, da se skine program/softver koji dekodira synop automatski, samo se unesu kodovi...jer čim ima softver za METAR izvještaj mora bit neđe ovo

Miloš

A sigurno da ima... Vjerovatno tako funkcionišu i sajtovi kao što je www.ogimet.com . Zato se ponekad tu i nađu neki potpuno besmisleni podaci, jer se direktno dekodira synop, a dovoljna je mala greška (samo jedan broj pogrešno ukucan), da sve bude drugačije.

Madjo

Admine,ne bi loše bilo da se doda koji smajli, može li se to kako izvesti?

Madjo

Admine, bilo bi fenomenalno kad bi se dodalo još smajlija poput onih na crometeo forumu, nešto ovako  http://crometeo.net/phpbb/posting.php?mode=smilies&f=1  Znam da dosađujem :D

Admin

Uradiçu to do kraja mjeseca!

Madjo

Sto bi ovo sa forumom danas ?