News:

Koristeći Profile, Modify profile i Look and Layout možete promijeniti izgled foruma, odnosno izabrati neku drugu temu.

Main Menu

Pitanja i sugestije

Started by Miloš, October 11, 2009, 22:59:41

Previous topic - Next topic

Miloš

Evo da otvorim novu temu, u kojoj ćemo, kao što i samo ime kaže, predlagati Adminu i moderatorima bilo kakve nove ideje ili sugestije vezane za forum, kao i postavljati pitanja...

Za početak, da postavim jedno pitanje Adminu. Može li se kako namjestiti da se ispod sličice i imena nađe i lokacija člana, pored objavljene poruke ? Znam da ta opcija postoji na ostalim forumima na kojima sam aktivan, a bilo bi poželjno i ovdje.  8)

Admin

Pokušaćemo Miloše dodati i taj podatak, kao neophodan, prilikom registracije.
Inače, danas smo imali 3800 posjeta što predstavlja najveću postetu web stranice HMZ u ovom mjesecu.

vuk

Test ovo-ono... Trebalo bi da sad imamo lokaciju ;)

Madjo

Ja sam postavio..Da vidimo,oce li
nece,brko

Admin

Miloševa sugestij aje uvažena.
Dakle, odeš na PROFILE, pa sa lijeve strane nađeš Forum Profile Information (u okviru Modify Profile), a onda na dnu (sa desne strane) u polje Lokacija upišeš mjesto u kojem živiš.
Naravno, klikneš na Change Profile.

Madjo

Jesam sve to upisao,ali ne pojavljuje se nista.A trebalo bi ispod avatara.

Admin

Pojavilo ti se iznad avatara. ;D

Miloš

Drago mi je da je uvažena moja sugestija. :)

Cirius

Ako bi velicina attachmenta posla na visokokaloricnih 200, ili 250 kb, forum bi postao puno ..  'slikovitiji'   ;D
a mjesto za postovanje vecih fotki, npr u galeriji ?  Branko je pomenuo da ce vidjeti sto se moze ...

Madjo

Zasto se na pocetnu stranicu HMZ vise ne postavljaju visine snijega?To je prece nego temp mora,vjerujem da se nece niko vise kupat

Madjo

Vidim uvazili ste moju primjedbu.Super.

Cirius

Admine, ne mogu da spustim kartu, jer je "upload folder pun" ...  ?   (karta je 70 kb, nije zbog toga ..)

Madjo

Ni ja ne mogu ! Pise mi "upload folder full" ??

Cirius

Je li u planu neka "arhiva", za stare thread-ove, kao npr. novembar 2009., itd ?  Ima ih sad, a bice ih jos ...

Admin

U planu jeste, ali treba osmisliti pravi način.

Admin

Kako se slikama brzo zatrpava server treba koristiti recimo imageshack. Ja baš nemam iskustva sa time pa bi neko mogao pomoći?
Evo mog pokušaja da iskoristi imageshack i ujedno da vam pkažem kako, obično vikendom, ja gledam na Podgoricu

Al3k5aNd4R

❄❄❄ --> Podgorica <-- | ❄❄❄ |My gallery on 500px | Mačka mala | ❄❄❄

Admin

Madjo

Admin

Tačno Mađo. Vala ću na ljeto poć da vidim kako izgleda kraj iz koga prije 300 godina dođosmo u Bandiće.

Madjo

Idemo vala zajedno.Neces se bas odusevit s krajolikom :D

Xenia

Rekord! 21 na forumu. Steta sto je mnogo neregistrovanih.

Madjo

Jos malo,pa ce se morat registrovat Ksenija.
Predlazem Adminu da obaveznu registraciju uradi tokom naredne sedmice,kada ce potencijalno bit najbolja situacija i najvise posjeta.

vanja

Quote from: Madjo on January 22, 2010, 21:10:04
Jos malo,pa ce se morat registrovat Ksenija.
Predlazem Adminu da obaveznu registraciju uradi tokom naredne sedmice,kada ce potencijalno bit najbolja situacija i najvise posjeta.

mislim da je u ponedeljak najbolja opcija ako bude admin imao vremena...mozda jedna tema da ostane za neregistrovane mada ne znam kolko je to pametno kad vidim sta se sve pise u onu "knjigu gostiju"

Madjo

Ostaju otvorene "Aktuelne" za sve,ako ce da citaju prognoze i sl. morace se registrovat.