News:

Omogućen je pristup forumu TAPATALK-om

Main Menu

Fotoaparati, fotografija, uputstva...

Started by Madjo, April 26, 2011, 00:11:56

Previous topic - Next topic

goga

e da je bijelo ali kompaktno bijelo bilo bi bolje :63:

Madjo

:45: :45:

Ajd živjeli i neka je nazdravlje  :116:

Al3k5aNd4R

❄❄❄ --> Podgorica <-- | ❄❄❄ |My gallery on 500px | Mačka mala | ❄❄❄

ehtelion

hvala aleksandre...

madjoni, htio sam naci neku sliku sa svadbe popovica, dje je ovaj tvoj cesti motiv nazdravlja, al je ne nadjoh jos:)

Cirius

Quote from: ehtelion on November 10, 2011, 09:58:55 madjoni, htio sam naci neku sliku sa svadbe popovica, dje je ovaj tvoj cesti motiv nazdravlja, al je ne nadjoh jos:)

:102:      :102:       :45:

Al3k5aNd4R

goga

ehtelion

fina niksicki!

Alexandre, po mom sudjenju, ima dosta ovih pajasena i cuda....pokusaj to izbjeci, kvari prelijepu sliku. I nadji neki zanimljiv detalj ili ugao iz kojeg ces slikati.

Al3k5aNd4R

za sad ne planiram da se opet penjem tamo :D

ako si mislio na ono zbunje.. toga i ima tako na svaki cosak.. bez da nosim kosijer i cekrk pa da kidam kad mi dje smeta :D

daleko od toga da sam zadovoljan fotkom, ali mi za sad prolazi fenomenalno na jednom takmicenju (trenutno prva) i na deviantart dobijam neoubicajeno puno komentara :)

sa te lokacije imam par slika i bas mi se nijedna nije svidjela kako je ispala.

Fraka

Bogami ti ne bi dali kosijer da nosis, to samo nama spiljarima  :119:

ehtelion

prolazi jer oni nisu navikli na ovu divljinu....njima je to sloboda i ostalo sranje:) a i vadi te prelijep predio i ona barka usred zaliva:)

Madjo

Slažem se sa ehtelionom, Aleksandre mogao si i bolji kadar da ufatiš sa gotovo iste lokacije...na primjer Rivu si iśekao a bespotrebno u kadar ulaze grane sa desne strane...žbun kvari pogled na stari grad .....nemoj da se ljutiš,ovo su samo naša mišljenja, što opet ne mora značiti da smo u pravu,daleko od toga.  :03:

Drago mi je što je tema baš zaživjela i što kačite slike. Bravo momci.  :47:

Ja sam se ulijenio što se tiče fotkanja, danas sam nešto fotkao al još nijesam prebača na kompjuter.

Madjo

Evo nekoliko današnjih fotki  :81:

Jasika.Drvo poznato po svojoj visini i izuzetnom kvalitetu.I dan danas mnoge cetinjske stogodišnje kuće imaju krovnu konstrukciju napravljenu od ovog drveta koje su istrpile dosta velikih snjegova.  :27:   I još dosta će istrpjet.  :63:

Inače u jesen lišće od jasike poprimi prelijepu žutu boju.  :45:

Izdalje izgleda vrlo lijepo.

Detalj sa Krstca.

goga

meni je baš draga Aleksandrova fotka eto dođe mi želja da sam tamo kad ju gledam a to je dovoljno :03:

Cirius

I meni je simpatična ona fotka ..    :45:  

Al3k5aNd4R

registrovati se i glasati ovdje za prvu sliku :D

http://www.skyscrapercity.com/showthread.php?p=85646243

trenutno imam isti broj glasova kao i druga fotka, tj 7. treca slika trenutno ima 6. cetvrta 5. i peta 1. glas.  :114: :119:

Al3k5aNd4R

Madjo

Quote from: Al3k5aNd4R on November 13, 2011, 15:53:44 Madjo nagrdi ih hdr om..

Znam, malo ekperimentišem.  :15:
Na ovaj način sam istakao fudbalere  :67:  

ehtelion

slika li tebi automatski u HDR? mislim, sam ih sastavlja?

Madjo

Quote from: ehtelion on November 13, 2011, 16:07:42 slika li tebi automatski u HDR? mislim, sam ih sastavlja?

Ne, to sam izveo tako sa obradom, to jest igrao se sa osvjetljenjem i kontrastima. :27:

Al3k5aNd4R