News:

Koristeći Profile, Modify profile i Look and Layout možete promijeniti izgled foruma, odnosno izabrati neku drugu temu.

Main Menu

Fotoaparati, fotografija, uputstva...

Started by Madjo, April 26, 2011, 00:11:56

Previous topic - Next topic

Rade

Miloš

Bura

Bolje gram nafake no kilo mozga.

Rade

Bura

Uh kad se sjetim odlaska na Lukavicu i Kapetanovo jezero. Slabo se vidi ta kolibica odavde, tu sam spavao, tetka i tetak su do preprosle godine izlizali na katune sa stokom, preko ljeta. Sad su se preselili kod sina u Podgoricu. Nekoliko ljepsih dana u mom dosadasnjem zivotu su bili gore, cist vazduh, pas Medo i konj Zekan.  :101: :101:

Madjo

Vrh fotka Rade, ali preeeteška za forume ~1.1Mb. Pri tolikoj veličini u Mb mora svaki detalj doć do izažaja.

Rade

Quote from: Madjo on November 01, 2011, 21:53:24 Vrh fotka Rade, ali preeeteška za forume ~1.1Mb. Pri tolikoj veličini u Mb mora svaki detalj doć do izažaja.

Nisam je na forum uploadovao nego na imageshack ;)

Madjo

:67:  Ma znam to, ali zamisli da si postavio nekoliko takvih slika ?  Mene bi trebala ura vremena da se učita.  :05:
Ja se ograničavam tu do 200-220 kb da bude maksimum težina po slici pa i nek gubi na kvalitetu.

ehtelion

madjo super slike, vidjet djecu kako se loptaju na selo:) Milo mi je ovo vidjet.

Rade, jezero je prelijepo ispalo, meni se ona njegova boja nikad nije svidjala, nekako mi je bljutava vazda bila.

goga

Odlične fotke ... a jel mogu ja vama koju frišku iz Solarisa kod Šibenika

Mađo nadam se da nisam pretjerala

Madjo

:105:  Odlične Goga  :27: Plažica fino uređena. Jesu ti ovo đeca ?  :03:

ehtelion

Uploaded with ImageShack.us

evo jedna sa novim D7000. Nije neka, ali ima prostora za napredovanje:)

ehtelion

vala dzabe...

Canon EOS 300d sa objektivom 18-55mm, torbica, 2 baterije, papiri, kablovi i m.kartice 200 Eura
Tamron objektiv 28-300mm ................ 100 Eura

Rade

Nije to ni malo džabe, za 200 eura se može nać canon 400D koji je dvije generacije ispred njega a objektiv 18-55mm sam ja prodao za 30 eura...

ehtelion

ako je ocuvan, prije bih dao za polovni ovakav nego za neki manji kao npr madjov (bez uvrede madjoni:) pa i neka je 2 generacije iza. a objektiv si stvarno dzabe prodao.

Rade

Quote from: ehtelion on November 04, 2011, 19:47:06 ako je ocuvan, prije bih dao za polovni ovakav nego za neki manji kao npr madjov (bez uvrede madjoni:) pa i neka je 2 generacije iza. a objektiv si stvarno dzabe prodao.

Niko ne da preko 30 eura, a to mu je odavno cijena na Dizajn Zoni i sl ;)

ehtelion

nego vidji, trgovao bih intel polovni procesor i maticnu lga s755 ako se ne varam za tip (za dual core jezgra). da ne znas dje bih to mogao uzet.

Rade

Madjo

ehtelion

hvala madjo. nisam ga uzeo ja, no otac, za firmu. ne bi ga ni kupovali da nije stari aparat poceo da ludi.

Madjo

ehtelion

Rade

Jedan detalj sa prekjučerašnje šetnje...

Bura

Odoh sad na jedan izlet do Lovcena pa ce biti slika  :114: :114: